Şimdi Ara

Efsane geri döndü: Need For Speed: Hot Pursuit (ÇIKTI) (96. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.236
Cevap
0
Favori
133.796
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9495969798
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Ravenholm

quote:

Orijinalden alıntı: wings35
    orjinal sürüm kullanmıyorsunuz anlaşılan :) yapılan patch den sonra uygulanan crack yüzünden oluyor... bir nevi eski hale dönüyor. uygun crack çıkmadı diye biliyorum. ama siz orjinal kullanın.öle crack falan kötü şeyler

Yok yaw ondan değil ki crack uygulamış olsam neden buraya gelip sorayım biliyorum öyle birşey yapsam Patch'in işlemeyeceğini... ben oyunu orjinal halde kurup sonra üstüne 1.1 Patch kuruldu ortada oyunun çalışmaması açılmaması gibi bir sorun yok.. İşte bu yüzden böyle 1.1 Patch'i ile oynayan varsa neler değişti ne fark etti diye buraya yazsında bilelim diye sordum...

En bariz fark normalde yağmur veya kar yağışının gözükmemesi. Yerdeki efektlerden bahsetmiyor. Yapmur ve kar havada patchsiz gözükmüyor. Yalnız dikkat etmek gereken bir nokta var ki zeminin ıslak olduğu her bölümde yağış yok. Yarış seçerken yanda işaret çıkıyor. Mesela orada güneş ve yağmur damlası varsa hava açık, yol ıslak ama yağmur yok anlamına geliyor. Bunlara göre kontrol edebilirsiniz.

@X-FI
    266.35 dönüyorum hemen

• dön hemen ben demedimmi 266.44 daha iyi olsa nvidia 266.35 yerine onu kordu diye ?
  • Ben sırf bu AA için yüklemiştim. 266.35'te AA desteği olduğunu garantileyemedğim için dönmedim. Sen söyleyince anında sildim tabi 266.44'ü

Şimdi 32xAA + 4xTRSSAA akıyor. 8xQ AA'dan performansı ve görüntüsü daha iyi geldi bana
  • gerçekten efsane oyun
  • quote:

Orijinalden alıntı: X-FI

dön hemen ben demedimmi 266.44 daha iyi olsa nvidia 266.35 yerine onu kordu diye ?

Ne bu 266.44- 266. bilmemne iyki ati kart kullanıyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: adilazimdegilx

Ben sırf bu AA için yüklemiştim. 266.35'te AA desteği olduğunu garantileyemedğim için dönmedim. Sen söyleyince anında sildim tabi 266.44'ü

Şimdi 32xAA + 4xTRSSAA akıyor. 8xQ AA'dan performansı ve görüntüsü daha iyi geldi bana

32xAA +8X TRSSAA + 16XAF la dene yani herşeyi kökle durma

@exFAT: ben atideyken değil 32xAA, 8xAA açamıyordum nvidiaya seneler sonra yine geçince değerini anladım bidaha dönmem atiye zaten fiizk ve nvidanın driver teknolojileri sardı beni atide 32xAA yok daha lol

• quote:

quote:

Ben sırf bu AA için yüklemiştim. 266.35'te AA desteği olduğunu garantileyemedğim için dönmedim. Sen söyleyince anında sildim tabi 266.44'ü

@exFAT: ben atideyken değil 32xAA, 8xAA açamıyordum nvidiaya seneler sonra yine geçince değerini anladım bidaha dönmem atiye zaten fiizk ve nvidanın driver teknolojileri sardı beni atide 32xAA yok daha lol

Yemiyor kart nereye köklüyorsun. 900Mhzde 32xAA 4xTRSSAA akıcılık sağlanıyor. Defaultta akıcılık bozuluyor. Yetmediği gibi bir de o/c yapıyorum yani Ayrıca VGA RAM kullanımı da 1018MB AA açılınca kendinden geçti oyun

• quote:

quote:

quote:

Yemiyor kart nereye köklüyorsun. 900Mhzde 32xAA 4xTRSSAA akıcılık sağlanıyor. Defaultta akıcılık bozuluyor. Yetmediği gibi bir de o/c yapıyorum yani Ayrıca VGA RAM kullanımı da 1018MB AA açılınca kendinden geçti oyun

yemezmi yermi şimdi öğrencem + evet ya gpu ram kullanmı ne öyle bendede 1014 mb falan çıkıyor lol crysismi oynuyok ?

neyse hakkını verdik oyunun sonunda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X-FI -- 17 Ocak 2011; 22:42:21 >

• 2. yama hakkında herhangi bir gelişme var mı arkadaşlar.
  • Ya arkadaşlar bende yeni kurdum benim anlamadığım bunda multiplayer yokmu mesala benle arkadaşım oynuycaz ekran 2'ye bölünme olayı falan yokmu 2 kişilik vardır umarım yoksa pek işime yaramaz...Yada yoksa bunda,varmı need for speed'in 2 kişlik oynandığı oyunu....
  • quote:

Orijinalden alıntı: HackAv

Ya arkadaşlar bende yeni kurdum benim anlamadığım bunda multiplayer yokmu mesala benle arkadaşım oynuycaz ekran 2'ye bölünme olayı falan yokmu 2 kişilik vardır umarım yoksa pek işime yaramaz...Yada yoksa bunda,varmı need for speed'in 2 kişlik oynandığı oyunu....

Malesef oynanmıyor...
  • Şu patch'i bi kürekleseler de bitirsem sınavdan sonra
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ravenholm

Bildiğiniz gibi oyuna (PC) 1.1 Patch'i çıkmıştı 20MB ve bu yamada şunlar yapılıyordu:
    - Bazı kullanıcılarda meydana gelen, harita seçiminde oyundan atma kitlenme sorunu düzeltildi.
    - Eksik yağmur/kar yağışı efektleri eklendi.
    - Duman (smoke) efektleri düzeltildi (16:9 en-boy)
    - D-BOX hareketli sandelye desteği eklendi.
    - Çoklu işlemcilerde (DualCore, C2D) optimizasyon yapıldı.
    Sorunsuz şekilde yamanın kurulduğunu uygulandı şeklinde ekranda yazdı tamam dedim oyunu açtım. peki oyunu bu yamayla oynadığımızı nerden anlarız?. Dizininde oyunu çalıştırmak için gerekli esas exe dosyası 1.1 olmuş bu yeterlimidir?. Çünkü işlemci desteği gelmiş yamadan önce çok kasılmalar yavaşlamalar olurdu şimdi birazda olsa azalmış ama yinede oyun yağ gibi kayıp akmıyor hafiften takılmalar mevcut... Birde oyunda birkaç yarış yaptım ve Patch ile gelen yağışlı havalara denk gelemedim, sadece yollar gerçekçi şekilde yağmur yağmışda sonrası ıslanmış halde gözüküyor. Karlı bir havayada rastlamadım. Oyunun izlediğim videolarında yarış anında kar-yağmur yağışıda vardı, oyunun gece görüntüsü ışıkların yola gerçekçi yansılamaları of çok superdi. Acaba her yarışta farklı hava şekilleri ile ilerde tesadüfenmi karşılaşıcaz nasıl anlayamadım...

Havadurumu bu şekil hiç gözüne gelmemiş sanırım haritadayken bölge seç yarışlar sıralanıyor yarışların yanında hava durumu simgeleri var Güneşli yağmurlu şimşekli vs vs.. istediğini seç bu kadar.

• Arkadaşlar 266.35 driver yükledim..bütün kombinasyonları yaptım AA için ama hiçbir fark olmuyor..32xAA da denedim 2xAA da hiçbir değişme olmadı..hatta kare sayısını 8,süper örnekleme falan onları da maksimum yaptım,eskisinden hiçbir farkı yok,kafayı yemek üzereyim eksik yaptığım birşeyler mi var??
  • hala 2. yama çıkacak ta oynayacağım sesler düzelip..neyse önemi kalmadı tdu 2 geliyor nasılsa
  • quote:

quote:

quote:

quote:

yemezmi yermi şimdi öğrencem + evet ya gpu ram kullanmı ne öyle bendede 1014 mb falan çıkıyor lol crysismi oynuyok ?

8xq aa multisample yaptım araba seçemedim 5 fps falandı sanırım
    266 35 beta kurdum.
    nasıl iş anlamadım

• Bu oyun sokak yarışı değilki modifiye olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Winters

quote:

Ya arkadaşlar bende yeni kurdum benim anlamadığım bunda multiplayer yokmu mesala benle arkadaşım oynuycaz ekran 2'ye bölünme olayı falan yokmu 2 kişilik vardır umarım yoksa pek işime yaramaz...Yada yoksa bunda,varmı need for speed'in 2 kişlik oynandığı oyunu....

Malesef oynanmıyor...

Tamam yokta varmı NFS'nin öyle 2 kişilik oynanan serisi...Açıkça olmaması bence çok saçma olmuş...
  • quote:

Orijinalden alıntı: faust13

quote:

quote:

quote:

quote:

8xq aa multisample yaptım araba seçemedim 5 fps falandı sanırım
    266 35 beta kurdum.
    nasıl iş anlamadım

valla ben ondan çok daha fazla ayarlarla min 45 fps gördüm max 60 vsync ON çünkü.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Winters

quote:

Malesef oynanmıyor...

Tamam yokta varmı NFS'nin öyle 2 kişilik oynanan serisi...Açıkça olmaması bence çok saçma olmuş...

o dediğin eski oyunlarında vardı 1 kişi altta bi kişi üstte oynuyodu

• 
Sayfa: önceki 9495969798
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.