Şimdi Ara

Efsane geri döndü: Need For Speed: Hot Pursuit (ÇIKTI) (95. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.236
Cevap
0
Favori
133.796
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9394959697
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yeni yama henüz çıkmadı arkadaşlar, ses sorunu yaşayanlar bir müddet daha yamanın çıkmasını bekleyecekler anlaşılan. Ama AA sorunu tamamaen çözülmüş oldu çok şükür, henüz WHQL driver yok fakat 266.35 beta ile artık Nvidia kartlarla da AA açabiliyorsunuz. Win7 64'bit'i buradan indirebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tiCCky

Rsmi yama çıktı bilginize.. Hot pursuit v1.10e

doğru dürüst yazın şuraya yahu
  • quote:

Orijinalden alıntı: ksk_mehmet

quote:

Orijinalden alıntı: tiCCky

Rsmi yama çıktı bilginize.. Hot pursuit v1.10e

doğru dürüst yazın şuraya yahu

Arkadaşım patch falan yok daha çıkmadı.
  • Oyunu sorunsuz bir şekilde yüklüyorum,crack'ini de yapıyorum ancak oyunu açarken siyah bir ekran geliyor ve hata veriyor.Hatada NFS HOT PURSUİT çalışmayı durdurdu diyor ve proğramı kapattırıyor.
    sorun detayında şu bilgiler var:
    Sorun imzası:
    Sorunlu Olay Adı: APPCRASH
    Uygulama Adı: NFS11.exe
    Uygulama Sürümü: 1.0.0.0
    Uygulama Zaman Damgası: 00000000
    Hata Modülü Adı: NFS11.exe
    Hata Modülü Sürümü: 1.0.0.0
    Hata Modülü Zaman Damgası: 00000000
    Özel Durum Kodu: c0000005
    Özel Durum Uzaklığı: 00358aa1
    OS Sürümü: 6.1.7600.2.0.0.768.3
    Yerel Kimlik: 1055
    Ek Bilgiler 1: 0a9e
    Ek Bilgiler 2: 0a9e372d3b4ad19135b953a78882e789
    Ek Bilgiler 3: 0a9e
    Ek Bilgiler 4: 0a9e372d3b4ad19135b953a78882e789

Bunu internetten araştırdım bir çok kişi bu sorunu yaşamış ancak bi çözüm bulamamışlar.APPCRASH hatasını özellikle vista ve 7 işletim sistemleri yaşatıyor.Bilgisayarımın sistemi oyunu fazlasıyla kaldıracak düzeyde.windows 7 kullanıyorum 64 bit.ekran kartı Nvidia gt 330m,ram 6GB,işlemci core i7 720 qm.
    oyunu xp olan başka bir bilgisayara kurdum sorunsuz açtı.
    Evet arkadaşlar durum bundan ibaret.Yardımınızı bekliyorum.2 gündür buna uğraşıyorum.Lütfen fikri olan yardımcı olsun.

• Oyun çok güzel arkadaşlar. Ben beğendim....

14. Level e kadar geldim. Ama devam edemiyorum. Oyun açılırken E-mail online bağlantı kısmından Esc yapıp çıktıkdan sonra Yes - No ya gelince "Enter" çalışmıyor. Basıyorum Yes-No arasında gezinip duruyor. Oyuna girilmiyor

Başına böyle bir şey gelen yada bilgisi olan varmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: .::2010DH::.

Oyun çok güzel arkadaşlar. Ben beğendim....

14. Level e kadar geldim. Ama devam edemiyorum. Oyun açılırken E-mail online bağlantı kısmından Esc yapıp çıktıkdan sonra Yes - No ya gelince "Enter" çalışmıyor. Basıyorum Yes-No arasında gezinip duruyor. Oyuna girilmiyor

Oyun orjinal mi demek istiyorum

yok crysis
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reznov_Viktor

quote:

yok crysis

Crackdan mı demek istiyorsun ?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Reznov_Viktor

quote:

yok crysis

Crackdan mı demek istiyorsun ?

Aynen öyle

• Yokmu bir çözüm ?
  • yeni yarışların açılmasını istiyorsanız yeni açılan yarışları yani oynanmamış yarışları GOLD ile bitirmek gerekiyor bitirdikçe yeni yarışlar açılıyor.
  • arkadaşlar bütün yarışları gold da oynadım ve bitirdim kesinlikle 2. liğim yok

sorum şu ben bu oyuna doyamadım ancak daha 16 . levelde yada 16 seviyede iken oyun bitti

20 ye kadar çıkması gerekmiyormuydu
  • quote:

Orijinalden alıntı: kantay

arkadaşlar bütün yarışları gold da oynadım ve bitirdim kesinlikle 2. liğim yok

sorum şu ben bu oyuna doyamadım ancak daha 16 . levelde yada 16 seviyede iken oyun bitti

20 ye kadar çıkmak için sanırım online da da yarışları kazanman gerekiyor...
  • arkadaşlar online oyunu ne kadar ?ve nereden alabliriz?ayrıca bağlantı hızı ne kadar gerekli?oynayan varsa tavsiye ediyomusuz değermi?oyunu sevdim baya
  • Arkadaşlar e6300 işlemci ve hd5750 ekran kartı ile bu oyunu 1080p de rahat oynayabilmeliyim diye düşünüyorum ama anlamadığım bir şekilde oyun kasıyor özellikle çarpışma anlarında vs. Çözünürlüğü düşürsem bile. Oyunu kopyala yapıştır usulü arkadaştan çektim acaba normal yüklersem düzelir mi? Sorun ne olabilir ? Başka birçok oyunu rahatça oynayabiliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: kantay

arkadaşlar bütün yarışları gold da oynadım ve bitirdim kesinlikle 2. liğim yok

20 Level olmadan tüm yarışları açmışsan oyun zaten bitmiş 20 Level olması şart değil 20 Level yapman için bitirdiğin yarışları tekrar oynayıp bounty kazanman yüksek bounty kazandıkça Level artıyor.
  • Bildiğiniz gibi oyuna (PC) 1.1 Patch'i çıkmıştı 20MB ve bu yamada şunlar yapılıyordu:
    - Bazı kullanıcılarda meydana gelen, harita seçiminde oyundan atma kitlenme sorunu düzeltildi.
    - Eksik yağmur/kar yağışı efektleri eklendi.
    - Duman (smoke) efektleri düzeltildi (16:9 en-boy)
    - D-BOX hareketli sandelye desteği eklendi.
    - Çoklu işlemcilerde (DualCore, C2D) optimizasyon yapıldı.
    Sorunsuz şekilde yamanın kurulduğunu uygulandı şeklinde ekranda yazdı tamam dedim oyunu açtım. peki oyunu bu yamayla oynadığımızı nerden anlarız?. Dizininde oyunu çalıştırmak için gerekli esas exe dosyası 1.1 olmuş bu yeterlimidir?. Çünkü işlemci desteği gelmiş yamadan önce çok kasılmalar yavaşlamalar olurdu şimdi birazda olsa azalmış ama yinede oyun yağ gibi kayıp akmıyor hafiften takılmalar mevcut... Birde oyunda birkaç yarış yaptım ve Patch ile gelen yağışlı havalara denk gelemedim, sadece yollar gerçekçi şekilde yağmur yağmışda sonrası ıslanmış halde gözüküyor. Karlı bir havayada rastlamadım. Oyunun izlediğim videolarında yarış anında kar-yağmur yağışıda vardı, oyunun gece görüntüsü ışıkların yola gerçekçi yansılamaları of çok superdi. Acaba her yarışta farklı hava şekilleri ile ilerde tesadüfenmi karşılaşıcaz nasıl anlayamadım...

• quote:

Orijinalden alıntı: Ravenholm

Bildiğiniz gibi oyuna (PC) 1.1 Patch'i çıkmıştı 20MB ve bu yamada şunlar yapılıyordu:
    - Bazı kullanıcılarda meydana gelen, harita seçiminde oyundan atma kitlenme sorunu düzeltildi.
    - Eksik yağmur/kar yağışı efektleri eklendi.
    - Duman (smoke) efektleri düzeltildi (16:9 en-boy)
    - D-BOX hareketli sandelye desteği eklendi.
    - Çoklu işlemcilerde (DualCore, C2D) optimizasyon yapıldı.
    Sorunsuz şekilde yamanın kurulduğunu uygulandı şeklinde ekranda yazdı tamam dedim oyunu açtım. peki oyunu bu yamayla oynadığımızı nerden anlarız?. Dizininde oyunu çalıştırmak için gerekli esas exe dosyası 1.1 olmuş bu yeterlimidir?. Çünkü işlemci desteği gelmiş yamadan önce çok kasılmalar yavaşlamalar olurdu şimdi birazda olsa azalmış ama yinede oyun yağ gibi kayıp akmıyor hafiften takılmalar mevcut... Birde oyunda birkaç yarış yaptım ve Patch ile gelen yağışlı havalara denk gelemedim, sadece yollar gerçekçi şekilde yağmur yağmışda sonrası ıslanmış halde gözüküyor. Karlı bir havayada rastlamadım. Oyunun izlediğim videolarında yarış anında kar-yağmur yağışıda vardı, oyunun gece görüntüsü ışıkların yola gerçekçi yansılamaları of çok superdi. Acaba her yarışta farklı hava şekilleri ile ilerde tesadüfenmi karşılaşıcaz nasıl anlayamadım...

orjinal sürüm kullanmıyorsunuz anlaşılan :) yapılan patch den sonra uygulanan crack yüzünden oluyor... bir nevi eski hale dönüyor. uygun crack çıkmadı diye biliyorum. ama siz orjinal kullanın.öle crack falan kötü şeyler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wings35 -- 15 Ocak 2011; 22:05:16 >

• 16x + 8x TRSSAA + 16x AF denedim valla çalıştı bir okadarda güzel oldu. sonra 32x AA deneycem bakalım nolacak driver 266.35
  • quote:

Orijinalden alıntı: wings35
    orjinal sürüm kullanmıyorsunuz anlaşılan :) yapılan patch den sonra uygulanan crack yüzünden oluyor... bir nevi eski hale dönüyor. uygun crack çıkmadı diye biliyorum. ama siz orjinal kullanın.öle crack falan kötü şeyler

Yok yaw ondan değil ki crack uygulamış olsam neden buraya gelip sorayım biliyorum öyle birşey yapsam Patch'in işlemeyeceğini... ben oyunu orjinal halde kurup sonra üstüne 1.1 Patch kuruldu ortada oyunun çalışmaması açılmaması gibi bir sorun yok.. İşte bu yüzden böyle 1.1 Patch'i ile oynayan varsa neler değişti ne fark etti diye buraya yazsında bilelim diye sordum...

• Save Varsa Atarmısınız ?
  • 
Sayfa: önceki 9394959697
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.