Şimdi Ara

Efsane geri döndü: Need For Speed: Hot Pursuit (ÇIKTI) (111. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.236
Cevap
0
Favori
133.793
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 108109110111112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: adilazimdegilx

Ben de bir 425 deneyeyim şu F1 ile. 420'yi geçememiştim daha önce

Yapabildin mi?

Bu arada oyun istatistiklerine baktım ama tüm bölümleri bitirmiş olmama rağmen hâlâ %90'ı bitirmiş olarak gösteriyor? Bitirmediğim şey kalmadı daha ne yapacağım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Jingles -- 13 Eylül 2011; 12:10:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sugar_klavyeci

quote:

Yapabildin mi?

Bu arada oyun istatistiklerine baktım ama tüm bölümleri bitirmiş olmama rağmen hâlâ %90'ı bitirmiş olarak gösteriyor? Bitirmediğim şey kalmadı daha ne yapacağım?

423 gördüm en son. Nitro doluydu ama hızlanmadı araba Online yapılması gerekenleri falan bitirmen lazım %100 olması için. Tam olarak nelerin eksik olduğu yazıyor o ekranda. Biraz kurcala görürsün.

• quote:

Yok onu değil 70 km yolu ne kadar sürede bitirdin onu sordum.

Dostum onu hatırlamıyorum ama istersen savegame dosyalarını up'lıyım oyun kuruluysa sen bak olmaz mı?
  • quote:

quote:

quote:

Yapabildin mi?

423 gördüm en son. Nitro doluydu ama hızlanmadı araba Online yapılması gerekenleri falan bitirmen lazım %100 olması için. Tam olarak nelerin eksik olduğu yazıyor o ekranda. Biraz kurcala görürsün.

Online olarak hiçbir şey yapmadım. Nasıl yapılır biliyorum. Benden e-posta istiyor giriyorum ama hata alıyorum. Nasıl yapacağım bunu?

@fatihhilal, gerek yok hocam.

• ya arkadaşlar oyunu indirdim 2 gündür uğraşıyorum kuramadım bir türlü, dx3d45_dl. gibi bir hata veriyor (dll adı eksik yazmış olabilirim). hata verip açılmıyor delircem valla oyun krizim tuttu bugün ya :((
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayhan89

ya arkadaşlar oyunu indirdim 2 gündür uğraşıyorum kuramadım bir türlü, dx3d45_dl. gibi bir hata veriyor (dll adı eksik yazmış olabilirim). hata verip açılmıyor delircem valla oyun krizim tuttu bugün ya :((

DirectX'i güncelleyin.
  • Ekran kartı Driver ını güncelledim , directx güncelledim oyunu başka bir siteden indirdim 'reloded' bir türlü oyunu yükleyemedim işletim sistemim w7 Profesional 64 Bit
  • buradaki yorumlardan okuduğum kadarı ile oyunu mutlaka oynamak lazım
  • Nfs underground 2 den sonra nfs çöküş yasadı carbon da fena değildi ama Efsanenin dönüşü harikaydı. Oynamayanlara direk tavsiye ederim.
    Kral oyundur
  • Arkadaşlar bende oyun tam açılacakken çalışmayı durdurdu hatası alıyorum 2 gündür ne denediysem yapamadım sorun sanırım ekran kartı veya işletim sistemimden
    ekran kartım ati x1950gt series işletim sistemi win 7 32 bit bu sorunu çözebilen varmı
  • arkadaşlar orjinal aldım ama origin yüklü ama key nereye yazacam açıklama yapabilirinisz tşk
  • arkadaşlar benim bazı bölümlerde gümüş ve bronz madalya var altınların da hatırı sayılır. Sizin de öyle mi acaba yoksa full altınla mı geçiyorsunuz yarışları...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zykon

Arkadaşlar bende oyun tam açılacakken çalışmayı durdurdu hatası alıyorum 2 gündür ne denediysem yapamadım sorun sanırım ekran kartı veya işletim sistemimden
    ekran kartım ati x1950gt series işletim sistemi win 7 32 bit bu sorunu çözebilen varmı

benim sorunu çözebilen varmı beyler
  • arkadaşlar oyunu dün yükledim internetten indirdim career modda açıyorun yarışıyorum 1.oluyorum bölüm atlamıyor tekrar aynı haritada açıyor bu nasıl iş yardımcı olun
  • quote:

quote:

Arkadaşlar bende oyun tam açılacakken çalışmayı durdurdu hatası alıyorum 2 gündür ne denediysem yapamadım sorun sanırım ekran kartı veya işletim sistemimden

ekran kartın sanırım ..http://www.game-debate.com/games/index.php?g_id=1099&game=Need%20for%20Speed:%20Hot%20Pursuit

• Bugatti veyron speed test

Efsane geri döndü: Need For Speed: Hot Pursuit (ÇIKTI)

koenigsegg ccxr edition speed test

Efsane geri döndü: Need For Speed: Hot Pursuit (ÇIKTI)

Not: Bugatti 423ü görmüştür fakat resim çekme anında tam yakalayamadım

• quote:

Orijinalden alıntı: sonsuzuncu

quote:

quote:

ekran kartın sanırım ..http://www.game-debate.com/games/index.php?g_id=1099&game=Need%20for%20Speed:%20Hot%20Pursuit

benzer sorun için çözüm
    window'sa format attıktan sonra eski save dosyasından oluyor save dizininde MUD.7.NFS11Save dosyası hariç herşeyi sil sonra oyuna gir.

MUD.7.NFS11Save dosyası oyunun ilerleme durumunu tutan dosya diğerleri ise kontrol ve ekran ayarlarını saklıyor.

• win 7 ultimate 64 ati 4650 ile oyunu oynayan var mı arada kasmalar oluyor son patchi kurdum ama bazen full ayarda nosa basınca kasıyor gibi de
  • Oyun başlarken ve yarış bittikten sonra menüye dönerken " connecting to autolog servers " yazısı çıkıyor ve her seferinde 1-2 dakika beklemek zorunda kalıyorum.Bunu kapatmanın bir yolu yok mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mustang__TR -- 1 Aralık 2011; 23:04:18 >
  • Ben bu oyunu bitirdim de şimdi hangisini oynayabilirim... Buna benzer tavsiye edebileceğiniz oyun var mı arkadaşlar ?

Ben görüntüleri de oyunu da beğendim şahsen
    Undercoverı beğenmemiştim... shifti de hiç oynamadım sanırım ama elimde var kurup denerim...

buna benzeyen ise RUN sanırım...o nasıl
  • 
Sayfa: önceki 108109110111112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.