Şimdi Ara

Efsane geri döndü: Need For Speed: Hot Pursuit (ÇIKTI) (20. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.236
Cevap
0
Favori
133.797
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: systemstyle

Arkadaşlar bir sorunum var ...

sistemim :

Window 7 Ultimate 64 Bit

Intel Core 2 Quad Q6600 (2.4ghz)

Palit Radeon HD4870 512MB

3 GB Kingston 800 Mhz Ram

GIGABYTE GA-EP35C-DS3R

Oyunu herşey "Low" seviyede bile oynasam acayip bir takılma oluyor , akıcı şekilde oyun oynayamıyorum acayip kasıyor,sizde böyle bir sorun oldumu ?

aynı sorun bendede var. benim sistem panelde yazıyor seninkinden daha zayıf ama yine de olmaması lazım bu kadar. oyun 20-25 fps arasında çalışıyor ve ayarları ne kadar düşürsemde farketmiyor. herkes optimizasyon harika falan diyor ama neden böyle acaba? zevkle oynayamadım bir türlü.
  • yok abi wrx sti ın hönkürmesini,rx8 in çığırmasını duymadıktan sonra benim için çok çöp oyun demektir...
  • Nedense bu oyun bana Test Drive Unlimited'ı hatırlatıyor
  • şu freeride nasıl giriliyor biri yazabilirmi lütfen!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Frécoß

Nedense bu oyun bana Test Drive Unlimited'ı hatırlatıyor
    Blur,Split Second desen neysede TDU ile alakası yok bence
  • blur, split second nefret ediyorum bunlara mı benziyor şimdi bu oyun ???? bakacaz bakalım...
  • [simage][/simage]http://img413.imageshack.us/img413/9596/bluray200gbz.jpg[simage][/simage]
  • benim oyunda araba tersten görülüyor ilk yarışa başladığımda, home tuşuna basınca düzeliyor ama tüm yarışta basılmazki tuşa. bir fikri olann? çok sinir bozucu birşey, acaba ben mi istemeden birşey yaptım dedim ama tüm tuşları ve ayarları denedim olmadı.
    bu arada notebookta oyunuyorum oyunu, belki klavyeyle ilgili bir problem vardır?
  • [simage][/simage]
     Efsane geri döndü: Need For Speed: Hot Pursuit (ÇIKTI)

Uploaded with ImageShack.us[simage][/simage]

• Oynun haritası ve araçlar şahane (panamera hariç), keşke biraz daha NFS olabilseymiş (kokpit, Porsche Unleashed' e yakın sürüş dinamikleri vs,vs) serinin en iyi oyunlarıdan birisi olurdu kuşkusuz.
  • Pistte istediğimiz araçla tur atabileceğimiz seçenek freeride galiba menüde ctrl r çıkıyor sağ ctrl yi tıkladığımda sadece porsche ile tur atmaya izin veriyor diğer araçlar kilitli görünüyor acaba nasıl diğer araçları kullanabiliriz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kayhanpulurbey

[simage][/simage]http://img413.imageshack.us/img413/9596/bluray200gbz.jpg[simage][/simage]
    bluray diski koymandaki amaç nedir
  • arkadaşlar oyun on numara zevklı ve grafıklerde super canımı sıkan bır ıkı nokta harıç oyuna dıyecek yok bunlar

1)sesler
    2)suruş fiziği hoşuma gitmedi ((keşke undergraund most wanted gibi olsa o zaman tadından yenmezdı)) virajlarda tam ozgurluk yok dıye duşunuyorum ornegın el fırenı ıle donduğumuzde araba hemen kusursuz bır surucuymusuz gıbı yanlıyor ızleye helal bee super dondun dıyor ama araç o şeklı kendı alıyor basar basmaz normalde onu bız o hale getırmelıyız fazla basıncada dırek ıyıce donuyor aslında bu super yanlaması zevklı bır olay ama tam ozgurluk olmadıgını dusunuyorum el frenı konusunda birde duz yolda donmeye basıyoruz 1 sanıye sonra donmeye hızlı bır şekılde başlıyor ve onumuzdekı arabayı yada karşıdan gelen arabayı sollamak ıçın donerken basbırak taktıgı olmuyor ve ınanılmaz kaza yapmamızı sağlıyor bazen((anlatamadım ama anlayanlar olmuştur muhtemelen)
    3)bırde yağmur yağarkenkı o lanet suların sıçraması sankı kıvılcım çıkıyor sumu sıcrıyor kıvılcımmı cıkıyor anlamak bır haylı zor sankı lastık patlak

bu 3 husus dışında oyuna dıyecek bırşey yok ve gerçekten eğlencelı bir nebzede olsa o eskı nfslerın tadını verıyor.

• emp nasıl kullanılıyor bilen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Banzai!

emp nasıl kullanılıyor bilen var mı?
    2-4-6-8 bu 4 ünden biridir zaten oyunda emp,helicopter vs. olunca ekranda gösteriyor nerede olduğunu

Free ride dolaşmak için haritadan bir yarış seçip sağ ctrl tuşuna basmalısınız.Açtığınız araçları alabiliyorsunuz...

Bu da free ride aldığım video,şahane drift yeriymiş

• quote:

Orijinalden alıntı: khaos

Pistte istediğimiz araçla tur atabileceğimiz seçenek freeride galiba menüde ctrl r çıkıyor sağ ctrl yi tıkladığımda sadece porsche ile tur atmaya izin veriyor diğer araçlar kilitli görünüyor acaba nasıl diğer araçları kullanabiliriz?
  • quote:

quote:

Pistte istediğimiz araçla tur atabileceğimiz seçenek freeride galiba menüde ctrl r çıkıyor sağ ctrl yi tıkladığımda sadece porsche ile tur atmaya izin veriyor diğer araçlar kilitli görünüyor acaba nasıl diğer araçları kullanabiliriz?

Araçları açmamışsın
  • Şuan indirmeye başladım. İnşAllah oyunu severim.
  • Oyunu sevdim .
  • Eğer yer kaplamalarına takıntılıysanız ve anisotrop filtre olmadan oyunlardan keyif alamayacaksanız "Belgelerim\Criterion Games\Need for Speed(TM) Hot Pursuit" altında bulunan "config.NFS11Save" dosyasını not defteriyle açarak "ForceAniso=true" olarak düzeltin (varsayılan olarak false gelmekte). Aksi halde yerler hiç de hoş görünmeyecek.

Ama genel tırtık ayarı (anti aliasing) işinde durum farklı. AMD ekran kartı kullanıcılarının kontrol panelinde bulunan MLAA, NVIDIA ekran kartı kullanıcıları da MSAA kademelerini arzu edilen seviyede düzeltirlerse (ekran kartlarınızın gücüne göre 4X-8X yeterli olacaktır) bahse konu göz yoran, moral bozan tırtıklar ortadan kalkacaktır.

Böyle birşey buldum işinize yarar umarım ...
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.