Şimdi Ara

Efsane geri döndü: Need For Speed: Hot Pursuit (ÇIKTI) (19. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.236
Cevap
0
Favori
133.796
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ksk_mehmet

ısrarla ses sorunu yaşayan ben miyim diye sorayım?

audigy ses kartım ve 5.1 ses sistemim var...oyundaki sesleri neredeyse duyamıyorum araba sesleri,efektler vs. çok yetersiz seviyede.müzik falan baya yüksek çalıyor.ses ayarlarını da yaptım yani..direcx falan son sürümü yüklü

Driverlarınızı güncellemenizi öneririm. Sorun yaşayanlar bu şekilde aşmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: @DaY_WaLkeR

Klavye tuşlarını her seferinde yeniden ayarlamak gerekiyor,kaydetmiyor. Bilen yokmu ?

bende kaydediyor?
    bu arada shiftte falan araba kullanmayı kolaylaştırıcı bi iki ayar vardı bundada varmı araba aşırı yavaş dönüyo viraja girmeden kaç km önce döndürsemde virajda yine geçiriyo kenarlara
  • Fps düşme sorunu yaşayan arkadaş var mı?

Oyunu 1024 x 768, Shadow, Blur ve AA kapalı oynuyorum. FPS 40-60 arası değişiyor. Ama bazen çok hızlı bir biçimde 20-30 lara düşüp, tekrar çıkıyor. Bu bug mu yoksa benden mi kaynaklanıyor acaba?

Sistem Laptop ;

C2D T 6600 2.2 Ghz
    4 GB RAM
    1 GB ATI 4650
  • quote:

audigy ses kartım ve 5.1 ses sistemim var...oyundaki sesleri neredeyse duyamıyorum araba sesleri,efektler vs. çok yetersiz seviyede.müzik falan baya yüksek çalıyor.ses ayarlarını da yaptım yani..direcx falan son sürümü yüklü

Aynı sorun bende de var, audiy se ve 4.1 ses sistemi.
  • dfgt ile tecrübeleriniz nasıl ?
  • bende de ses sorunu var hatta birde dikiz aynasında renkler zıt çıkıyor onu anlamadım 1920 1080 full detay ortalama 54 fps ile oynuyorum gtx250 ile grafikler başarılı sayılır ama af ayarlarını bulamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: BJK

Fps düşme sorunu yaşayan arkadaş var mı?

Oyunu 1024 x 768, Shadow, Blur ve AA kapalı oynuyorum. FPS 40-60 arası değişiyor. Ama bazen çok hızlı bir biçimde 20-30 lara düşüp, tekrar çıkıyor. Bu bug mu yoksa benden mi kaynaklanıyor acaba?

Sistem Laptop ;

C2D T 6600 2.2 Ghz
    4 GB RAM
    1 GB ATI 4650

Bendede oluyor arada. Bende de fps 60 da seyrediyor normalde ama ara ara anlık 45 e falan düşüp geri çıkıyor. Bazende 20 lere falan düşüyor birden . Sinir bozucu bir durum
  • Vay be! Cidden harikaymış oyun. EA, birde patchle Anti-Aliasing getirse oyuna tadından yenmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FrE3d0m -- 17 Kasım 2010; 15:03:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mordeaur

quote:

Driverlarınızı güncellemenizi öneririm. Sorun yaşayanlar bu şekilde aşmış.

denedim olmadı..hatta tampon ve kaput kamerasında motor sesi hiç gelmiyor.normal dışarıdaki kamerada az birşey de olsa geliyor orta kanaladan ama diğer türlü neredeyse hiç gelmiyor denebilir

• @Takao Oyun resmi olarak çıktı EADM üzerinden indirilip oynanabiliyor.
  • Arkadaşlar bir sorunum var ...

sistemim :

Window 7 Ultimate 64 Bit

Intel Core 2 Quad Q6600 (2.4ghz)

Palit Radeon HD4870 512MB

3 GB Kingston 800 Mhz Ram

GIGABYTE GA-EP35C-DS3R

Oyunu herşey "Low" seviyede bile oynasam acayip bir takılma oluyor , akıcı şekilde oyun oynayamıyorum acayip kasıyor,sizde böyle bir sorun oldumu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi systemstyle -- 17 Kasım 2010; 15:32:01 >
  • Oyun öncekilerden daha mı zor gibi?
  • Oyun hoşuma gitti baya grafikler güzel ah birde AA olsaymış.Oynarken fazla farketmiyorsunuz.SS çekerken belli oluyor sadece. Oyunda freeride varmış.Çeşitli parkurları öylesine gezebiliyorsunuz.Misal gece dolaşmak ayrı bir keyif.Yarım saat dolaştım,arabanın tepkilerine alıştım,gündüzdü gece oldu ışıklar falan yandı Tek kötü tarafı fotoğraf modu için illa nete bağlanmak istiyor.Bir de kokpit içi kamera olsaymış tam olurmuş.
    Bu arada iyiki almışım Xbox 360 kolu. Büyük rahatlık yemin ediyorum hem oyunlara tam uyumlu hiçbir ayar yapmanıza gerek kalmıyor hem de gaz fren olayı analog olduğu için istediğiniz gibi ayarlayabiliyorsunuz hızı.Tavsiyem çakma da olsa hong kong sitelerinden 29 tl'ye alın bir tane

Birkaç gece sürüşten SS.

Efsane geri döndü: Need For Speed: Hot Pursuit (ÇIKTI)  Efsane geri döndü: Need For Speed: Hot Pursuit (ÇIKTI)
     Efsane geri döndü: Need For Speed: Hot Pursuit (ÇIKTI)  Efsane geri döndü: Need For Speed: Hot Pursuit (ÇIKTI)

Efsane geri döndü: Need For Speed: Hot Pursuit (ÇIKTI)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Formel -- 17 Kasım 2010; 15:59:19 >

• evet baya zor olmuş zamana karşı yarışlarda hata payı neredeyse sıfır olması lazım ve kısayolları bilmen lazım yoksa 1. olmak imkansız ama oyun sürekli aynı bölümlerde geçiyor şehir olsa underground serisi gibi daha iyi olurdu. garajın olmaması büyük eksiklik ve yaşadığım en büyük sıkıntı adaptasyon oyun size sabit araç vermiyor tümümünün yol tutuşu farklı tam alıştım diyorsun hooop araç değişmiş oynamak için oyun olmuş ben yarım saatten fazla oynayamadım sıkıyor çünkü aynı bölüm aynı senaryo. 10 üzerinden 6 alır oda grafiklerden alıyor puanı

• Şu time trial'ları gold da bitirmek işkence ya ne biçim süre vermişler öyle
  • kokpit kamerası var mı bu oyunda?
  • 6 Puan verdim oyuna. Oyunda heyecan filan yok, telefonda da oynasan farketmiyor grafikler dışında.
  • oyunu çook övdüler gerçektende hakkını veriyormuş.. bizzat deniyecme şimdi oyunu yüklüyorum... ve tabiiki herşeyi fulleycem ne var ne yok başka türlü tadı çıkmıyor ha bide xbox360 kolu olmazsa olmazlardan
  • Bir PS3 oyuncusu olduğumu belirterek oyunu almama sebeplerimi aşağıya yazıyorum.

1- MANUEL VİTES kullanımı YOK
    2- PC'de ve Xbox'ta, yabancı bir forumda okuduğuma göre direksiyon desteği varmış. Ancak PS3'te YOKmuş. Gerçi virajı normalde dönülmesi gerektiği gibi dönersen vakit kaybettiğin bir oyunca direksiyona pek gerek yok tahminimce.
    3- Kokpit kamerası YOK
    4- Split Screen YOK
    5- Burnout tarzına cok benziyor oynanış, drift ve nitro abartılmış

Ancak oyun eğlenceli ve kaliteli bir oyun. Tam bir arcade olduğu için paramı daha yararlı bir yere harcamayı düşünüyorum. Yoksa alırdım çerez niyetine, fena olmazdı:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: 42_SeNTeZ_42

kokpit kamerası var mı bu oyunda?
    Sürücümüzün kolları oynuyor direksiyonu çeviriyor ama onboard yok
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.