Şimdi Ara

Efsane geri döndü: Need For Speed: Hot Pursuit (ÇIKTI) (17. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.236
Cevap
0
Favori
133.796
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • O değil de yarışları ve time trialları zor mu yapmışlar bana mı öle geliyor ?
  • şu grafiklerle bunu 3 boyutlu oynamak vardı
  • quote:

Orijinalden alıntı: FIRTINA

O değil de yarışları ve time trialları zor mu yapmışlar bana mı öle geliyor ?

Bence zor yapmışlar . Kazandınmı ucu ucuna kazanıyorum.(1. oluyorum yani. altın madalya )
  • O değil de şaka maka 4 saat olmuş başından kalkamamışım. Araç kazandıkça sürüşünü sesini merak edip yeni yarışlara giriyorsunuz, girdikçe araba kazanıyorsunuz, kazandıkça giriyorsunuz. Grafikler de çok tatlı olunca başından kaldırtmıyor Yeni yarışlarda çok sağlam mekanlar var ışıklandırma olarak örneğin bir tünelde gidiyordum uzunca, aniden bir çıktım apaydınlık upuzun bir yola, bakakaldım görüntüye diyebilirim.

Spike strip, emp gibi silahlarımız var. Tam bir arcade aksiyon yarışı olmuş.

Ama hala diyorum 9 luk bir oyun değil. Oyun kötü olduğundan demiyorum bunu, ama bu tür arcade oyunlar 9 gibi puanlar almamalı bence. Tamam baya bi eğlenceli ama arcade sonuçta. 8-8.5 arası idealdir bu oyuna. Böyle oyunlar 9 alırsa detaylı simulasyonlar kaç alacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 17 Kasım 2010; 1:16:54 >

• of of kafayı yicem bütün gün bekledim %95te 20 dk kaldı
    @dante ssler güzelmiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: SeRo-34

quote:

Bence zor yapmışlar . Kazandınmı ucu ucuna kazanıyorum.(1. oluyorum yani. altın madalya )

Yarışlarda 1. oluyorumda şu polis arabasıyla bi yere gitme de ileri seviyede olamıyorum 1. deli oldum.
  • quote:

quote:

quote:

Yarışlarda 1. oluyorumda şu polis arabasıyla bi yere gitme de ileri seviyede olamıyorum 1. deli oldum.

Tamam bende onlardan bahsediyorum zaten. Demin zaten bir tanesine sinirlenip oyunu kapadım.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Tamam bende onlardan bahsediyorum zaten. Demin zaten bir tanesine sinirlenip oyunu kapadım.

Hangi yarış hatırlamıyorum ama bazı yarışlarda herhangi bir yere çarptığınız da yada sürttüğünüz de +2 veya duruma göre +3 saniye ceza veriyor yani yol boyunca 4 defa çarparak bitirseniz bitirdiğiniz süreye + 8-10 saniye ceza ekleniyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GunsNBeer -- 17 Kasım 2010; 1:35:01 >

• indiriliyore
  • Oyuna her girişte tuşları yeniden ayarlamak gerekiyor. Bu sorun hakkında çözümü olan var mı ?
  • Görüntüler gerçekten güzel görüntüyor iyice canım çekti Ama şimdi kuramam artık oyunu yarın adam akıllı bir otururum başına şimdi dizi izleme vaktim geldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: @DaY_WaLkeR

Oyuna her girişte tuşları yeniden ayarlamak gerekiyor. Bu sorun hakkında çözümü olan var mı ?

Oyunun kurulu olduğu yere at: (exenin olduğu yer)

http://www.mediafire.com/?2wrubhjxkckl7wt
  • beğendim oyunu, büyük siteler boşuna 90 puan vermemiş, arcade sonuçta simülasyon aramayın derim az sabredin gt5 oynayın
  • Grafikler dışında oyun iyi değil bence.10 dk dır oynuyorum.tamam biliyorum az bir süre ama anladımki bütün bir oyunca arabaların peşinde koşturup arkadan değdirmeye çalışacağız.İnsan bi senaryo koymaz mı?Sağlam bir hırsız polis senaryosu...Senaryoya bağlı olarak araba modifiye seçenekleri...Arabaları devirerek terfi etmek yerine daha heycan verici bir yükselme sistemi...
    Bilmiyorum ama NFS adına çok sıradan bir oyun olmuş.İlk oyundan farklı olmalıydı.Yenilikler getirmeliydi.
    Söylediğim gibi 10 dk oynadım.Yoksa oyun 15.dk da büyük devrimler yapmıştıda ben mi acele ettim
    Şahsıma göre oyun enn fazla 7.5 alır.Oda grafiklerine.Cıvıl cıvıl maşallah.
  • quote:

quote:

Oyuna her girişte tuşları yeniden ayarlamak gerekiyor. Bu sorun hakkında çözümü olan var mı ?

Klavye kullanıyorum. :)
  • quote:

quote:

quote:

Klavye kullanıyorum. :)

O zaman benden bir fayda gelmez sana

• Arkadaşlar tam yolu seçiyorum aniden oyundan atıyor drectx ini kurdum sistem win7 nedendir acaba?
  • Oyunda AA problemi var. ATI kullanıcıları MLAA ile az da olsa iyileştiğini belirtmiş; henüz denemedim.
  • ATI ekran kartı için kullandığım modifiye edilmiş bir sürücü var. Bu oyunda denemedim ama diğer oyunlarda grafik kalitesini yükseltmişti. AA kalitesi için de RadeonPRO kullanıyorum her oyuna profil atayabiliyorum.

Guru3d forumlarındaki ATI 10.10E modifiyeli sürücüyü aşağıdan çekebilirsiniz. Laptop ve masaüstü olarak ikiye ayrılmıştır.

http://forums.guru3d.com/showthread.php?t=332395

AMD Catalyst Von modded

Goal of this mod is high quality texture with fast processing on cards that stay in high CFX power state.
    This driver remove a lot of jerkiness, fps drops and flickering. Higher visual quality - faster snappier processing feel.
    No Catalyst Application Profiles (CAP) are loaded, pure default driver coding. I recommend not adding CAP for quality and stability.

-No Catalyst Application Profiles (CAP) loaded. Fix jerkiness/stuttering, fps drops, flickering, faster snappier processing feel.
    -Morphological filtering Disabled (selectable) (DX9-DX11 work for HD5xxx-HD6xxx only with 10.10d)
    -SurfaceFormatReplacements Disabled (not shown)
    -TextureLod HiQuality (not shown)
    -TFQ (Texture Filtering Quality) HiQuality (not shown)
    -EnableUlps (Disable ATI CrossFireX power settings) Enabled (not shown). Fix additional CFX jerkiness/stuttering, fix some random crash to desktop (CTD).
    -DXVA_WMV (Windows Video Media Acceleration) Disabled (selectable)
    -AreaAniso (High Quality AF) HiQuality (shown)
    -Geometry Instancing Enabled (shown)
    -Adaptive Anti-Aliasing>Quality>Super-sampling Enabled (more shown)
    -Catalyst AI Advanced (shown)
    -CAP Switcher 10.10b Nov4

• bende 2 saatir başındayım oyunun baya eğlenceli olmuş grafiklerde gayet iyi bence direksiyon olsa daha güzel olur ama şimdilik joistik ile idare ediyorum
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.