Şimdi Ara

Efsane geri döndü: Need For Speed: Hot Pursuit (ÇIKTI) (16. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.236
Cevap
0
Favori
133.796
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: DoktorTR
    nHancer sadece nVidia'da mı kullanılıyor?

Ben sadece nvidia diye biliyorum
  • evet sadece nvidia ekran kartları iiçin kullanılıyor..Ati içinde başka bir program vardı galiba hatırlayamıyorum ismini şuan...
  • quote:

Orijinalden alıntı: eas722

quote:

quote:

Oyuna sahip olan arkadaşlara iki sorum var

1- MANUEL vites seçeneği var mı? Demoda yoktu.
    2- Direksiyon desteği var mı? Bu da demoda yoktu.

gözden kaçtı galiba grafikten önce bunu biri söyleyiversin ya cok kolay sordum:)

Arkadaşlar ben cevap alana kadar soracağım da kimsenin hala cevap yazmamış oluşu cok şaşırtıcı.

Gençler problem nedir kimse cevap verememiş 2 sayfadır? Kuru gürültüye mi duruyoruz bu sayfalarda?

• Daha önceki sayfalarda virajlarda araçların yanlarından geçip gittiklerini söyleyenler var,gaza basmayı bırakıp frene basıp tekrar gaza bastığınız zaman onlara yetişiyorsunuz Oyuna gelirsek arcade sevmem ama Hot Pursuit ilk aldığım bilgisayarıma ilk kurduğum oyun olduğu için öze bir yeri vardır.Polisler çok kolay hasar alıyor,polis rolündeyken karşı taraf araçları yine aynı 2 bilemedin 3 temasta wrecked oluyorlar.Hot Pursuit 2 gözünü seveyim dumanlar atana kadar vururduk keşke öyle olsaydı.Bayramda sıkılıyordum bununla geçiniriz artık

@ eas722 Direksiyon kurmana gerek yok oyun yeterince arcade manuel vites görmedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozan_26 -- 16 Kasım 2010; 23:15:28 >

• Hocam şimdi baktım gameplay settings e kontrollere vites ile alakalı hiç bi şey göremedim .Ben gamepad ile oynuyorum oyunu direksiyon desteği varmı yokmu bilemiyorum.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Oyuna sahip olan arkadaşlara iki sorum var

1- MANUEL vites seçeneği var mı? Demoda yoktu.
    2- Direksiyon desteği var mı? Bu da demoda yoktu.

gözden kaçtı galiba grafikten önce bunu biri söyleyiversin ya cok kolay sordum:)

Arkadaşlar ben cevap alana kadar soracağım da kimsenin hala cevap yazmamış oluşu cok şaşırtıcı.

Gençler problem nedir kimse cevap verememiş 2 sayfadır? Kuru gürültüye mi duruyoruz bu sayfalarda?

Millet genelde sayfaya okumak için değil de sadece birşeyler yazmak için geliyor, arada kaynaman normal.

-manuel vites yok
    -direksiyonu bu oyunda eskitmeye gerek yok bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Silver_Sky -- 16 Kasım 2010; 23:17:27 >

• 1-2 saat oynadım. Multiplayer nasıl bilmiyorum ama Single Player çok kötü olmuş. Senaryo yok, garaj olayı yok. Yarış veriyor araba seçiyorsun oynuyorsun. Manuel vites yok. Photo mod için bile login olmak gerekiyor. Seçenek kısmı çok az. Çok çok yavan olmuş. Orjinal almayı düşünüyordum ama eğer MP'si zevkli değilse hiç değmez verdiğim paraya. Tek güzel yanı grafikleri ve çevre detayı. Optimizasyonu da güzel. Ancak içeriği çok yavan kalmış. 3-4 yarış sonra sıkılmamak elde değil. En fazla vereceğim puan 6,5/10 dur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeCRiS -- 16 Kasım 2010; 23:21:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NeCRiS

1-2 saat oynadım. Multiplayer nasıl bilmiyorum ama Single Player çok kötü olmuş. Senaryo yok, garaj olayı yok. Yarış veriyor araba seçiyorsun oynuyorsun. Manuel vites yok. Photo mod için bile login olmak gerekiyor. Seçenek kısmı çok az. Çok çok yavan olmuş. Orjinal almayı düşünüyordum ama eğer MP'si zevkli değilse hiç değmez verdiğim paraya. Tek güzel yanı grafikleri ve çevre detayı. Optimizasyonu da güzel. Ancak içeriği çok yavan kalmış. 3-4 yarış sonra sıkılmamak elde değil. En fazla vereceğim puan 6,5/10 dur.

Bütün oynama isteğim gitti

• Çok teşekkürler cevaplarınız için. NFS için en iyisinin 2'ye ayırmak olduğunu düşündüler sanırım:) Shift 2'de ne sunacaklar bakalım...

İşe bakın ya! Manuel vites bile yok. Gerçi olsa da sadece zaman kaybettirirdi yanımızdan driftnitrocu canavar AI uçarcasına geçerken. Çerezlik, vakit geçirmelik bir oyun olmuş. Eve gelen küçük oğlan çocuklarına açmalık araba yarışı olmuş:) Ne yalan söyleyim ben de severdim zamanında kuzenimin gösterdiği Lotus oyununu:)

Bari Burnout:Hot Pursuit yapsalardı ismini üzülmezdim ancak NFS olunca durmadan yazasım geliyor. Burnout ismini, NFS'den daha çok yakıştığı için örnek verdim oyun bir burnout olmuş demiyorum aman yine bir tartışma çıkmasın.

• Tek kelime ile mukkemel olmus kalkamadim basindan , underground ve shiftten sonra en zevk aldigim NFS oyunu , tebrikler criterion games.
    burnout serileri ,most wanted ve diger cop NFS serileri yaninda halt etmis , surus fizigi tam istedigim gibi (az cok split second'u andiriyor) arcade racing boyle olur arkadas benden bi 9 akar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NayirNolamaz -- 17 Kasım 2010; 13:32:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NeCRiS

1-2 saat oynadım. Multiplayer nasıl bilmiyorum ama Single Player çok kötü olmuş. Senaryo yok, garaj olayı yok. Yarış veriyor araba seçiyorsun oynuyorsun. Manuel vites yok. Photo mod için bile login olmak gerekiyor. Seçenek kısmı çok az. Çok çok yavan olmuş. Orjinal almayı düşünüyordum ama eğer MP'si zevkli değilse hiç değmez verdiğim paraya. Tek güzel yanı grafikleri ve çevre detayı. Optimizasyonu da güzel. Ancak içeriği çok yavan kalmış. 3-4 yarış sonra sıkılmamak elde değil. En fazla vereceğim puan 6,5/10 dur.

Aynen. Underground bile daha zevk veriyor. 15 dk oynadım sonra sildim oysa beklentilerim büyüktü..
  • Oyunun kötü olacağını en çok düşünenlerden biri olarak single player hakkında şunu söyleyeyim: Oynadıkça kalitelileşiyor. Biraz sabretmeniz gerek. İlerideki yarışlar oldukça eğlenceli. Hiç düşünmezdim ama oyunu beğendim. Tabii ki tamamen arcade ve bir Butnout Paradise asla olamaz. Ama grafikleri çok kaliteli, shader kullanımı harika olmuş. Oynanış da basit olsa da zevkli oluyor aslında. Polis kovalamaca sahneleri hoş olmuş ayrıca. Bence oyunda career'de ilerledikçe kaliteli yarışlar göreceğiz. Ama bu oyun asla 9 luk değil.

SS aldım arkadaşlar. Grafikler gerçekten harika.

Efsane geri döndü: Need For Speed: Hot Pursuit (ÇIKTI) Efsane geri döndü: Need For Speed: Hot Pursuit (ÇIKTI)
     Efsane geri döndü: Need For Speed: Hot Pursuit (ÇIKTI) Efsane geri döndü: Need For Speed: Hot Pursuit (ÇIKTI)
     Efsane geri döndü: Need For Speed: Hot Pursuit (ÇIKTI)[simage]http://img176.imageshack.us/img176/693/nfs112010111623262903.png[/simage} Efsane geri döndü: Need For Speed: Hot Pursuit (ÇIKTI)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 16 Kasım 2010; 23:43:37 >

• Yaklaşık 30-40 dakika oynadıkdan sonra oyunu kapattım.Büyük ihtimalle bir dahada girmem.Oyunu DVD'ye yazdırıp arşive atmaya bile yeltenmeyeceğim, setupını direk sileceğim.Yıllardır bilgisayarımda kurulu olan NFS:HP 2'yi açar oynarım daha iyi.
  • Ayrıca ıslak zeminde araba sürme efekti de hiç olmamış. Sanki arabanın altı yere değiyormuş da kıvılcım çıkıyormuş hissi veriyor bana.
  • oynuyalım bakalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dante

Oyunun kötü olacağını en çok düşünenlerden biri olarak single player hakkında şunu söyleyeyim: Oynadıkça kalitelileşiyor. Biraz sabretmeniz gerek. İlerideki yarışlar oldukça eğlenceli. Hiç düşünmezdim ama oyunu beğendim. Tabii ki tamamen arcade ve bir Butnout Paradise asla olamaz. Ama grafikleri çok kaliteli, shader kullanımı harika olmuş. Oynanış da basit olsa da zevkli oluyor aslında. Polis kovalamaca sahneleri hoş olmuş ayrıca. Bence oyunda career'de ilerledikçe kaliteli yarışlar göreceğiz. Ama bu oyun asla 9 luk değil.

Efsane geri döndü: Need For Speed: Hot Pursuit (ÇIKTI)[simage]http://img176.imageshack.us/img176/693/nfs112010111623262903.png[/simage} Efsane geri döndü: Need For Speed: Hot Pursuit (ÇIKTI)

Uzaktan bakınca görüntüler gerçek gibi duruyor 2 saat sonra ben de tadına bakıcam epeydir arcede araba yarışı da oynamıyorum. Bu sefer xbox360 controller ile deniyeceğim bakalım umarım keyif verir.

• 1)manuel vites olmaması büyük handikap
    2)audigy ses kartım ve 5.1 ses sistemim var ancak araba seslerini neredeyse duyamıyorum çok yetersiz.bu sıkıntıyı yaşayan başka arkadaş var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Formel

quote:

Orijinalden alıntı: Dante

Oyunun kötü olacağını en çok düşünenlerden biri olarak single player hakkında şunu söyleyeyim: Oynadıkça kalitelileşiyor. Biraz sabretmeniz gerek. İlerideki yarışlar oldukça eğlenceli. Hiç düşünmezdim ama oyunu beğendim. Tabii ki tamamen arcade ve bir Butnout Paradise asla olamaz. Ama grafikleri çok kaliteli, shader kullanımı harika olmuş. Oynanış da basit olsa da zevkli oluyor aslında. Polis kovalamaca sahneleri hoş olmuş ayrıca. Bence oyunda career'de ilerledikçe kaliteli yarışlar göreceğiz. Ama bu oyun asla 9 luk değil.

Uzaktan bakınca görüntüler gerçek gibi duruyor 2 saat sonra ben de tadına bakıcam epeydir arcede araba yarışı da oynamıyorum. Bu sefer xbox360 controller ile deniyeceğim bakalım umarım keyif verir.

Hocam genel görüntü olarak (hani teknik detaya girmezsek Crysis gibi) yani genel görüntüye baktığımızda sanki CGI video izliyormuşum hissine kapılıyorum hızlı giderken. Split/Second'da da böyleydi mesela belli başlı karelerde ekrana bakarken oyundan öte çok kaliteli görüntüler görüyorduk. Ama tabii ki sonuçta konsollara çıkan bir oyun olduğu için tek bir detaya odaklandığınızda ya da çevreye dikkatli baktığınızda tabii ki sırıtıyor. PC'nin tek güzelliği full AA ile pürüzsüz görüntü, başka bir şey yapamıyoruz tabii.

Ama dediğim gibi genel olarak ekrana bakarken CGI video izlermiş gibi oluyorsunuz. Konsola çıkan bir oyunda yapımcıların yapabildiği en güzel şey bu olurdu zaten. Bunu da güzel yapmışlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 17 Kasım 2010; 0:26:45 >

• Bu ne ya sinirlenip çıktım oyundan. Bir yarışta baya zorlandım Birinci bitirmek için baya iyi kasmak lazım yarışları
  • o değil de burnout paradise'ın sadece başlarını oynadım çok az pek keyifli gelmedi bana.
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.