Şimdi Ara

Efsane geri döndü: Need For Speed: Hot Pursuit (ÇIKTI) (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.236
Cevap
0
Favori
133.796
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

ARKADAŞLAR LÜTFEN ŞURAYA BAKAR MISINIZ?

http://img.fotoambar.com/img/00000/a61bd1e2280c6433b408b3b9bd9f37ae.png

Baktık hata bağlantı bozuk yazıyor..

• quote:

Orijinalden alıntı: Dark_World

quote:

ARKADAŞLAR LÜTFEN ŞURAYA BAKAR MISINIZ?

http://img.fotoambar.com/img/00000/a61bd1e2280c6433b408b3b9bd9f37ae.png

Baktık hata bağlantı bozuk yazıyor..

düzelttim

• Ben de aynısından istiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: F@ruk

Konusu değil ama Shift 2'nin ilk videosu yayımlandı;

http://www.eurogamer.pt/videos/need-for-speed--shift-2-unleashed-trailer?size=hd

• NFS:SHİFT 2 UNLEASHED buda güzel simulasyon sevenler açısından ve kkpit hayranları için ideal..
  • Shift ayrı bir seri olacak gibi depesinde need for speed yazmıyor....Shift 2 Unleashed (Porsche Unleashed geldi aklıma)..
  • Tam çıkmış yazmaya geldim ki millet girmiş indiriyor bile hatta indirmiş bile
  • oyunda AA AF ayarları olmadığı için Ati Catalistten açtım ama nedendir anlamış değilim bütün oyunlarda oyundan açtığınız zaman en sondaa bile yağ gibi akan grafikler catalistten yarısını bile açsan ıkınıyor öküz gibi kasıyor. bu atide bir şeyi becerebilse zaten nvidia bu kadar bu piyasanın hakimi olmaz Şimdi gel parça pinçik oyna oyunu
  • Oyun dün gece çıktı arkadaşlar az önce bitti gayet güzel olmuş , most wantedı hala geçebilen nfs yok ama bilin ki bu serinin en iyi ikinci oyunu garanti veriyorum size
  • quote:

Orijinalden alıntı: eas722

quote:

Orijinalden alıntı: eas722

Oyuna sahip olan arkadaşlara iki sorum var

1- MANUEL vites seçeneği var mı? Demoda yoktu.
    2- Direksiyon desteği var mı? Bu da demoda yoktu.

gözden kaçtı galiba grafikten önce bunu biri söyleyiversin ya cok kolay sordum:)

Arkadaşlar ben cevap alana kadar soracağım da kimsenin hala cevap yazmamış oluşu cok şaşırtıcı.
  • Oyun zevkli baya. Bende fps iyi 50 fps civarı ama ara ara takılma oluyor böyle çok yoğun çarpışma sahnelerinde , virajlarda falan takılma oluyor ya. Sizde durum nedir?
  • Dakka başi per not found hatası aliyorum netimden dolayimi acaba
  • ne zaman çıktı? hiç haberim olmadı yaw
    hemen başlıyorum işlemlere
  • yukleniyor su an ,merak icerisindeyim
  • sabaha bende oynamaya başlarım heralde
  • Görüntüler birbirine giriyor bazen ,böle bi durum yaşayan var mı.Özellikle yol kenarlarında ki ağaç vb materyallerde?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QbLaY!!! -- 16 Kasım 2010; 19:57:38 >
  • Re Paket Varmı ?_?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DoktorTR

Oyun piyasa sitelerine çıktı dimi? kürek çıktı mı peki?

Not: biz illegal bir şey yapmıyoruz ki burda niye banlanalım, link mi veriyoruz da ban yiyeceğiz, konuşmak suç mu?

Önceki konulardan görülene göre, evet.
  • Menü'yü bile göremeden "Connecting to autolog servers..." diye uzun süredir bekletiyor. Daha beklemem mi lazım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kénan

Menü'yü bile göremeden "Connecting to autolog servers..." diye uzun süredir bekletiyor. Daha beklemem mi lazım?

Aynısı bende de oluyor şuan bekliyorum çözümü varmı acaba ?
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.