Oyun çıkmış sonunda hemen edinmek lazım. Neyseki fullhd çözünürlüklerde AA eksikliği hissedilmiyor. Daha düşük çözünürlüklerde oynayanlar @ Dark_World 'ün dediği gibi nhancer ile deneyebilirler,AA aktif olabilir.
Split/Second'daki aksiyondan sonra biraz yavan geldi, gerçi daha oyunun başlarındayım.
Oyuna sahip olan arkadaşlara iki sorum var
1- MANUEL vites seçeneği var mı? Demoda yoktu. 2- Direksiyon desteği var mı? Bu da demoda yoktu.
quote:
Orijinalden alıntı: Rëaksiyon
Split/Second'daki aksiyondan sonra biraz yavan geldi, gerçi daha oyunun başlarındayım.
Hocam split seconda aşırı uç arcade. Pek çok kimse nfs'yi çok arcade olduğu için eleştriyor.Bir de onun gibi olsa suyu çıkar bence.Şahsen ben nfs'nin bu çzgisini beğeniyorum hatta biraz daha arcedeten kısıp daha simülasyon öğeler katılsın istiyorum ama fazla değil.
Çok kötü be grafikler. Bunun tek sorumlusu AA olmaması
quote:
Orijinalden alıntı: Formel
quote:
Orijinalden alıntı: Rëaksiyon
Hocam split seconda aşırı uç arcade. Pek çok kimse nfs'yi çok arcade olduğu için eleştriyor.Bir de onun gibi olsa suyu çıkar bence.Şahsen ben nfs'nin bu çzgisini beğeniyorum hatta biraz daha arcedeten kısıp daha simülasyon öğeler katılsın istiyorum ama fazla değil.
Haklısın ama Hot Pursuit serisi NFS serisinin en Arcade olanı, zaten arcade + similasyon denemesi olarak Shift var ve devamı da gelecektir yani sadece arcade yada sadece simülasyon yapacak değiller her ikisini de yapıyorlar ama dediğim gibi arcade olarak son zamanlardaki en iyisi split/second simülasyona yakın olarak da en iyisi hala Grid.
Beyler oyunda AA eksikliği yok adam gibi bütün ayarları fullerseniz pürüzsüz olur görüntü. Ben biraz önce denedim grafikler güzel 10 dk baktım oyun da eh işte tdu 2 ve burnout kopyası gibi geldi bana. Grafikler tabii son kalitede en iyi PC de olacaktır. Pek zorlamıyor sistemi de. Öyle işte oynayın la
quote:
Orijinalden alıntı: eas722
Oyuna sahip olan arkadaşlara iki sorum var
1- MANUEL vites seçeneği var mı? Demoda yoktu. 2- Direksiyon desteği var mı? Bu da demoda yoktu.
gözden kaçtı galiba grafikten önce bunu biri söyleyiversin ya cok kolay sordum:)
quote:
Orijinalden alıntı: Tolga*
quote:
Orijinalden alıntı: Dante
Beyler oyunda AA eksikliği yok adam gibi bütün ayarları fullerseniz pürüzsüz olur görüntü. Ben biraz önce denedim grafikler güzel 10 dk baktım oyun da eh işte tdu 2 ve burnout kopyası gibi geldi bana. Grafikler tabii son kalitede en iyi PC de olacaktır. Pek zorlamıyor sistemi de. Öyle işte oynayın la
Yav zaten temsili olarak 200-300 ile gidiyoruz oyunda yani tırtırlar göze batmaz
ben saga çekip piknik yapacam
quote:
Orijinalden alıntı: yeasen
quote:
quote:
Yav zaten temsili olarak 200-300 ile gidiyoruz oyunda yani tırtırlar göze batmaz
Al işte bu adama lazım aa :D
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: yeasen
quote:
quote:
Al işte bu adama lazım aa :D
Oyun iyi güzel de bazı gariplikler yavaş yavaş insanı bezdirmeye başlıyor, örneğin viraja sağlam giriyorum, bir gözüm de hızımda, fren yapmadan virajı alabildiğim için hızım neredeyse hiç düşmemiş ama o da ne? Birdenbire en az 2 rakibim yanımdan son sürat geçerek beni solluyorlar. Sanki virajlarda bilgisayar hile yapıyor gibi. Ancak en sinirime giden gece yarışlarında ne bir yol aydınlatmasının olduğu ne de arabanın farlarının açıldığı kısımlar. Bir de dalga geçer gibi yol aydınlatmasının olduğu bir yere gelince aracın farları da açılıveriyor. Ancak oraya kadar kör bir şekilde sürmek zorunda kalıyorsunuz. Tabi bilgisayarın yönettiği rakiplerimizin bu anda gece görüş sistemleriyle sürüyormuşçasına yolunu en ufak bir şekilde şaşmadan bulduğunu da unutmayalım. Hot Pursuit serisinin ilk oyununda da gece yarışı vardı ve farları tamamen kapayınca yoldaki ayrım çizgilerinden yolu rahatlıkla görebiliyordunuz.
@Father Torque oyunda far açıp kapatma var :/ kendiniz far açabilirsiniz otomatik açmasını beklemenize gerek yok? diğer kısımlara katılıyorum saçma sapan yerlerde son sürat yanımızdan geçmeleri deli ediyor ancak oyun keyifli olmuş
Oyun çok keyifli olmuş.Ama virajlarda sollanınca hiç iyi olmuyor.Bence en iyi nfs serisi ..Şiftten,undercoverdan bile iyi..
Sizi geçerken genelde nitros kullanmış oluyorlar o ayrıntıyı es geçmeyin ayrıca virajlarda nitros'a asılın yoksa rahat geçerler sizi.
Oyun ortalama altı olmuş puanlar abartılı, eski Hot Pursuit'in yanına yaklaşamaz. Grafikler güzel ve yeterli. Sesler iyi.
Sağa sola çarpıp yola düşme vs. güzel Hot Pursuit 1 gibi. Oynanışta nispeten benziyor. Pistler daha manzaralı
Oyunun eksikleri çok. Career'e girmek istemiyorum kardeşim. Neden pist seçipte giremiyoruz. Hava seçipte giremiyoruz. Arabaları niye açmak zorundayız. (Zaten pek beklemediğim bişeydi, Kaç oyundur yapmıyorlar , Oyunu bitirince açılıyor da olabilir.) Neden kaza yapınca yola dönüyor tekrar ve devam ediyor puan düşüyor. Neden NOS sürekli doluyor saçma sapan ve neden NOS var hiç olmasa daha iyi.
Ortalama altı bir oyun işte.
Daha sade oynanışlı ve daha çok showcase daha güzel müzikler. Single Player , LAN olan Career zorunluluğu olmayan. Bol pist olan mümkünse eski pistlerin yenilenerek kullanıldığı Ferrari, Lamborghini Diablo SV barındıran Ivır zıvır artistik kameraları olmayan. Kokpit kamerası olan bir oyun istiyorum.
Oyun beklediğimden çok daha iyi, aksiyonu ile, tarzı ile fenomen olacak bu oyun...
Oyun gayet keyifli.
Birde o rakibin geçme olayını sanki oyun sonuna kadar başa baş mücadele olsun diye yapmışlar.
O yüzden en önemli alet-edevatınız nitronuz.
İdareli,stratejik kullanmaya bakın.
Birde bana yarışlar kolay geldi.
Zamanında varma ve polislik görevleri ise daha zorlayıcı ve daha zevkli gibi.
@oLgan, tuş ayarlarını yapmamıştım hemen bir bakayım. Yine de siz bir ayar yapmasanız bile yarış esnasında farlarınız otomatik olarak açılıp kapanıyor ancak nedense tamamen karanlık bir yolda kapanıyor, biraz aydınlık bir yere gelince açılıveriyor.
@Rëaksiyon, ben de ilk nitrodan şüphelendim ama beni virajda sollayan arabalara baktığımda egsozlarında nitro izi olmuyor.
Konusu değil ama Shift 2'nin ilk videosu yayımlandı;