Şimdi Ara

Efsane geri döndü: Need For Speed: Hot Pursuit (ÇIKTI) (21. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.236
Cevap
0
Favori
133.797
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • MLAA kullanmıyorum ben, direkt olarak 8x AA açıyorum, etki ediyor bende oyuna. ATI ile pürüzsüz bir görüntü oluyor araçlarda. Nvidiada nasıldır bilmiyorum.
  • Bana sistemimin en iyi görüntüyü alacak şekilde ayarlama yapabilir misiniz? Bu ayarı ss halinde buraya koymanız da mümkün müdür?

PC Özellikleri:

İşlemci: Pentium(R) Dual-Core CPU E5400 @ 2.70GHz 2.70GHz
    Ram: 2 GB
    Ekran Kartı: GIGABYTE HD4850 1GB 256BIT GDDR3
  • Şu turboyu ateşlediğim zaman kendimden geçiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: F@ruk

Şu turboyu ateşlediğim zaman kendimden geçiyorum

bende
  • 5.1 ses sistemi olanlar Launcher'i açıp oradan 5.1'i seçsinler.
  • küçük bir sorum olacak
    Bu oyunu orjinal olmadan oynayabilecek miyiz ??
  • Araçları açamadım hepsi kiltli görünüyor nasıl açacağım?
    quote:

Orijinalden alıntı: ozan_26

quote:

Orijinalden alıntı: khaos

quote:

Pistte istediğimiz araçla tur atabileceğimiz seçenek freeride galiba menüde ctrl r çıkıyor sağ ctrl yi tıkladığımda sadece porsche ile tur atmaya izin veriyor diğer araçlar kilitli görünüyor acaba nasıl diğer araçları kullanabiliriz?

Araçları açmamışsın

• beyler ben bu klavyeden bişey anlamadım sadece geri geri gidiyorum o kadar z veya c tusuna basıyorum sanırım:S nasıl bi ayardır bu yardım edin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozan_26

quote:

Orijinalden alıntı: Banzai!

emp nasıl kullanılıyor bilen var mı?
    2-4-6-8 bu 4 ünden biridir zaten oyunda emp,helicopter vs. olunca ekranda gösteriyor nerede olduğunu

dediğim o değildi. neyse çözdüm zaten. kilidi bozmamak gerekiyormuş.
  • Oyun için trainer çıktımı? Nos ve araçları açmak için falan.
  • çook abarttılar yaa. o kadarda güzel değil oyun bende dedim çok sevecem ama çokta sevmedim yinede oynarım ama.
  • quote:

Orijinalden alıntı: X-FI

çook abarttılar yaa. o kadarda güzel değil oyun bende dedim çok sevecem ama çokta sevmedim yinede oynarım ama.

Yapma işte bunu yapma
  • Oyunu nasıl kaydedebilirim?
  • Oyunu açıyorum, Career'den harita seçip tam oyuna girerken oyun kapat hatası veriyor. Aynı sorunu yaşayan veya sebebi bilen varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dante

MLAA kullanmıyorum ben, direkt olarak 8x AA açıyorum, etki ediyor bende oyuna. ATI ile pürüzsüz bir görüntü oluyor araçlarda. Nvidiada nasıldır bilmiyorum.

override aa settingisi seçip (çünkü oyunda aa ayarı yok) 32xAA+8XSSAA yaptım aktif olmadı. yine tırtıklı tırktıklı oynuyorum grafiklerde DICE den galiba gıcık oluyorum o motora kaldırsınlar o motoru piyasadan yahu

edit: patch getirsinler oyuna.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X-FI -- 17 Kasım 2010; 22:51:40 >

• Bence oyun oynanabilirlik bakımından çok iyi kolaylıkla drift yapabiliyoruz yani oynarken sıkılmıyor insan bence.
  • Biri bana bu görüntülerdeki arabaların sadece career modda puan toplanarak alınmadığını söylesin?
    quote:

Orijinalden alıntı: ka40

• quote:

Biri bana bu görüntülerdeki arabaların sadece career modda puan toplanarak alınmadığını söylesin?
    quote:

Orijinalden alıntı: ka40

tabi ki de career den para toplayacaksın havadan yağmıyor araçlar

• quote:

Orijinalden alıntı: Dante

MLAA kullanmıyorum ben, direkt olarak 8x AA açıyorum, etki ediyor bende oyuna. ATI ile pürüzsüz bir görüntü oluyor araçlarda. Nvidiada nasıldır bilmiyorum.

Hacı MLAA'nın açılımı nedir, Catalyst'in menüsünde bulamadım..
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.