Şimdi Ara

Efsane Halit Kıvanç'ın messi yorumu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
1.971
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Katalan!

quote:

Orijinalden alıntı: _deadmaster

quote:

Orijinalden alıntı: Quaresma_Q7

messi büyük maçların oyuncusudur..ronaldo getafe almeria maçlarında coşmasını bilir..
    nede bir final yarı final el clasico olsa messi işi bitirir çünkü o en iyisi

Kral kupası finalinde 110. dakikalarda barçalı oyuncular yorgunluktan geberirken sahada ronaldo vardı.Her konuda aynı şeyleri tartışmaktan bıktım artık.İsteyenler geçmiş mesajlarıma baksın.

110 dakika boyunca, sadece ileride top bekleyince, tek bir olumlu hamlen olmayınca, ayağında doğru düzgün top bile deymeyince, olur öyle.

Maçı izlemedin heralde o deparları görmedin galiba.

• quote:

quote:

quote:

quote:

messi büyük maçların oyuncusudur..ronaldo getafe almeria maçlarında coşmasını bilir..

Kral kupası finalinde 110. dakikalarda barçalı oyuncular yorgunluktan geberirken sahada ronaldo vardı.Her konuda aynı şeyleri tartışmaktan bıktım artık.İsteyenler geçmiş mesajlarıma baksın.

110 dakika boyunca, sadece ileride top bekleyince, tek bir olumlu hamlen olmayınca, ayağında doğru düzgün top bile deymeyince, olur öyle.

o deparı attığı için dünyanın en iyisi diyorsun yani.

• quote:

Orijinalden alıntı: SysAnti

quote:

quote:

quote:

quote:

o deparı attığı için dünyanın en iyisi diyorsun yani.

Hayır.Adam 110 dakika birşey yapmadı dedi ya onun için yazdım onu.

• ronaldo hayatında 20 kere büyük maç oynadıysa bunların 19 unda sahadaki en silik oyuncuların başında geliyordu..2009 şampiyonlar ligi finalinde neredeydi..2008 de şampiyonlar ligi finalinde kaçırdığı penaltıya ne demeli??
    cl yarı finalinde barcelonaya karşı kaçırdığı penaltıya ne demeli??
    bu seneki 5-0 lık maçta(barca) ronaldonun adını bile duymadık..
    messinin show yaptığı 2-0 lık el clasico da ronaldo neredeydi..rövanş maçında kaleye şut bile çekemedi..
    ARKADAŞIM SANA SORUYORUM ŞİMDİ...
    REAL MADRİD KUPALARI KAYBEDERKEN MANU KUPALARI KAYBEDERKEN RONALDO NEREDEYDİ???

ALMERİA YA GETAFE YE GOL ATMASI KOLAY...BU SENEDE ALTIN TOP MESSİ'NİN..
    HEM LİGİ KAZANDI HEM ŞAMPİYONLAR LİGİNİ KAZANDI HEM LİGDE ASİST KRALI OLDU HEM CL DE GOL KRALI OLDU HEM CL'Yİ 3 DEFA ÜSTÜSTE TEK BAŞINA KAZANAN İLK OYUNCU OLDU HEMDE ŞAMPİYONLAR LİGİNDE 1 SEZONDA EN ÇOK GOL ATAN OYUNCU OLAN RUD' UN REKORUNA ORTAK OLDU..

ÜSTELİK 2 ŞAMPİYONLAR LİGİ FİNALİNDE 2 GOL ATTI...

• düzeltme....cl gol krallığını tek başına üstüste 3 defa kazanan ilk oyuncu oldu...
  • quote:

Orijinalden alıntı: iliqueur

quote:

Halit Kıvanç efsane de Pele boru mu?Pele geçenlerde barçanın orta sahası sayesinde messi bu kadar iyi demişti.

hocam pelenin ongorulerini ne sen sor ne ben soyleyim

10- Çin - 2002

Pele'nin Tahmini: Çin'in 2002 Dünya Kupası'nda gruptan çıkacağına inanıyordu.

Ne Oldu: Grubunu son sırada tamamlayan Çin, gol bile atamadı.

9- İspanya - 1998

Pele'nin Tahmini: Fransa 98'in favorisi olarak İspanyolları görmüştü.

Ne Oldu: İspanya Nijerya'ya yenildi, Paraguay ile de berabere kaldı ve gruptan dahi çıkamadı.

8- Kolombiya'nın Amerikan Rüyası

Pele'nin Tahmini: 1994 Dünya Kupası'nı Kolombiya'nın kazanabileceğini söylemişti.

Ne Oldu: Grubunda sonuncu olan Kolombiya evine erken dönmek zorunda kaldı. Defans oyuncusu Andres Escobar da bu hezimet neticesinde kızgın bir taraftarca öldürüldü.

7- Arjantin, Fransa & 2002 Dünya Kupası

Pele'nin Tahmini: Fransa ve Arjantin final oynar dedi.

Ne Oldu: İki takım da gruptan çıkamadı; hatta Fransa gol dahi atamadı.

6- Zafere Kaçış

Pele'nin Tahmini: Sylvester Stallone ve Michael Caine ile Müttefikler forması giyen Pele, ilk yarıda rakibin sert darbesi ile sakatlanmış ve oyuna devam edemeyeceğini söylemişti.

Ne Oldu: İkinci yarıda sahay dönen Pele rövaşatayla bir gol bile attı ve filmde bile tahmini tutmadı.

5- Ronaldo bitti

Pele'nin Tahmini: Ronaldo Milan forması giyerken 2008 yılının şubat ayında sakatlanmıştı, Pele de Brezilyalı yıldızın kariyerinin sona erdiğini söylemişti.

Ne Oldu: 2009'un Mart ayında Corinthians forması ile sahalara dönen Ronaldo 14 maçta 10 gol kaydetti.

4- Nii Lamptey - "Yeni Pele"

Pele'nin Tahmini: 1991 yılında düzenlenen 17 Yaş Altı Dünya Kupası'nın Alessandro Del Piero ile birlikte yıldızı olan Lamptey'i Pele, "Yeni Pele" olarak görüyordu.

Ne Oldu: Beklenen çıkışı bir türlü gerçekleştiremeyen Lamptey kariyerinde ancak PSV, Aston Villai Coventry, Venezia ve Ankaragücü gibi takımlarda forma giyebildi.

3- Malini, Zidane & Ronaldo dururken Nicky Barmby

Pele'nin Tahmini: Nicky Barmby'nin dünya çapında bir yıldız olacağanı iddia etti.

Ne Oldu: Nicky Barmby sıradan bir futbolcudan öteye geçemedi ve Dünya Kupası'nda oynama fırsatı bile yakalayamadı.

2- Afrika'dan şampiyon çıkar

Pele'nin Tahmini: 2000'den önce Afrika kıtasının Dünya Kupası şampiyonu çıkaracağını söyledi.

Ne Oldu: 2010'a geldik, Afrika ülkeleri çeyrek finalden öteye gidemedi.

1- Brezilya - 2002 Dünya Kupası

Pele'nin Tahmini: Brezilya'nın gruptan bile çıkamayacağına inanıyordu.

Ne Oldu: Brezilya şampiyon oldu.

belki totem yapıyodur

• quote:

Orijinalden alıntı: ornitolog

bu ne ya

messi ve diğerleri diye boşuna dememişler

• quote:

Orijinalden alıntı: ornitolog

• Sivas'da, Samsun'da, Ordu'da, İzmir'de, İstanbul'da doğmuş adamın nicki "Katalan". Ne tartışabilirsiniz ki bunla?
  • İkiside Bir Alex değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: metalheadjm

Sivas'da, Samsun'da, Ordu'da, İzmir'de, İstanbul'da doğmuş adamın nicki "Katalan". Ne tartışabilirsiniz ki bunla?

Katalunya'da doğdum, Katalna'ım. Nefretinizi bir kenara bırakın aziz dostlarım, herşey BARCELONA'yı sevmekle başlar.
  • Futbolcuları yaşadıkları zamanın şartlarına göre değerlendirmeyi kabul etmediğimiz müddetçe, bu gereksiz tartışmalar devam edecektir.

O zamanın futbol anlayışından kulüplerin sağladığı sportif imkanlara kadar herşey bambaşka idi. O zamanın en iyisinin kim olduğu hakkında, o oyuncuların futbollarını izlemeden, bilgi sahibi olmadan yorum yapan insanları da anlamakta güçlük çekiyorum. Tabi bu sözlerim genç sayılabilecek yaşlarda olup da Pele, Maradona muhabbeti yapanlar için.

Sözün özü, bu gibi durumları yaşanılan zamanın şartlarına göre değerlendirmenin gerekli olduğunu düşünmeliyiz. Gelmiş, geçmiş gibi kalıplaşmış tanımları kırıp atmamız gerekiyor.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: metalheadjm

Sivas'da, Samsun'da, Ordu'da, İzmir'de, İstanbul'da doğmuş adamın nicki "Katalan". Ne tartışabilirsiniz ki bunla?

Katalunya'da doğdum, Katalna'ım. Nefretinizi bir kenara bırakın aziz dostlarım, herşey BARCELONA'yı sevmekle başlar.

Öyle öyle. Ben de prince charles. Türkçemi geliştiriyorum bu forumda.

ps:uğraştığımız adamlara bak yahu.
  • Messi tek başına hiçbirşey ama Ronaldo tek başına bir takım.Bunu göremediniz hala.Son dünya kupasına bakınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: engincheats

Messi tek başına hiçbirşey ama Ronaldo tek başına bir takım.Bunu göremediniz hala.Son dünya kupasına bakınız.

edit: tam ters anlamışım görmezden gelin mesajımı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metalheadjm -- 30 Mayıs 2011; 15:18:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: engincheats

Messi tek başına hiçbirşey ama Ronaldo tek başına bir takım.Bunu göremediniz hala.Son dünya kupasına bakınız.

Yukarıda ismi yazılanın Messi'den daha iyi futbolcu olduğunu savunan tespit edildi. Sanıyorum dünyadaki Messi daha kötü diyen ve yukarıda ismi yazılı apaçi'nin dünya kupası ile 4 kupa kaldırdığını iddia eden 7. yada 8. kişisiniz, tebrikler. Birde "Messi tek başına hiçbirşey" demiş, gülmekten kendi ağzıma kürekle vurdum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Katalan! -- 30 Mayıs 2011; 15:09:17 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: rulaZz

Aslında biz baya şanslıyız Messi bizim devrimize denk geldiği için,

Başka söze gerek yok...

Aynen cok sansliyiz gencler

Tanri Messi yi sakatiklardan belalardan korusun umarim onu uzun yillar izleriz..
    Ahh birde Arjantinle Dunya kupasi ahhh
  • quote:

Halit Kıvanç efsane de Pele boru mu?Pele geçenlerde barçanın orta sahası sayesinde messi bu kadar iyi demişti.

Kendiside Brezilya Milli takiminin orta sahasi sayesinde iyiydi anlamadigim tek nokta orta sahasiz mi ciksin takimlar bir yildizin belli olmasi icin :) olmazsa olmazdir orta saha.. Gerizekali pele..
  • İspanya da hayranlıkla izlediğimiz Messi milli takımda bu kadar başarılı değil ben de buna şaşıyorum
    Ve benim kıyaslamam burada başlıyor
    Ne şanslıyız ki hem Maradona hem de Messi yi gördük Peleyi eski görüntülerde sadece gol atarken görüyoruz öncesi yok

Maradona tek başına hem Milli takımı hem de Napoliyi sırtlamıştı
    Kıstasınıza bunları da ekleyin derim.

BARCA da takım oyunu cok iyi old için Messi aradan sıyrılmaktadır.
    Messi yi kötülemiyorum evet Messi çok iyi oyuncu bunu görüyoruz
    Ama milli takımını da uçurması lazımdı
    Güney afrika 2010 da bekledik ki messi Barca nın aynı futbolunu oynasın en azından bireysel anlamda

O nedenle Maradona 9,5
    messi 8,5 tur benim gözümde
    Önmüzdeki dunya kupasında Maradonın yaptığını yaparsa o zaman 1 numara olur
  • bu halit kıvanç sevdiğim isimlerden biri ama artık bunadı galiba messi diyor ulan messiye gelene kadar 100 tane topçu var be
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.