Şimdi Ara

Efsane İşlemci Athlon XP... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
0
Favori
1.129
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • XP işlemciler atılırmı yaw download bilgisayarı yaparım gene atmam büyük efsaneyi gerekirse duvara asarım ama satmam he bide Barthon'a sahipseniz yukarda denildiği gibi ağ falan kurulur multi için ama atılmas satılmaz satmam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Dominic_Toretto_ -- 10 Ağustos 2006; 21:48:55 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: elysion

quote:

Orjinalden alıntı: SkiNNy

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: SkiNNy

Hız olarak mı anlamadım ?

4000+ ler 2.4ghz default zaten

Kıyaslanamaz bile benimki athlon64ler ile

3000+ bile kafadan 2.4 oluyo zaten..

perf olarak soruyorum. mesela 3dmark2001 de aynı ekran kartı için hangi atklon64le kafa kafaya?

Ben 12k alıyorum '01den şimdi siteden bakıyorum 9550 için hemen

Baktım şimdi 2.4ghz Athlon64 o puanı almış 12623 puan birinci şu an

Bi 64bit bir de 90nm işte.. [daha ne olsun]

böyle bi durumda hala deiştirmeyi düşünüomusun

Düşünüyorum ama PCIe kartlar ve ÖSS

• Bende de var o efsanelerden 1 adet =)
  • 1700+ 2500 var bende superler yaa asla satmıcam vede deıstırmıcem gerekırse ewe kouycam kalsınlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: Silphatos

Bende de var o efsanelerden 1 adet =)

işlemcinin no load ve load ısı değerleri ne vede voltajı?
  • bende amd 2500+ efsane benım ıcın ve hala kullnıyorum 3 yıldır
  • Bendede özel serilerden bi barton 2500+ vardı,arkadaşın su soğutma ile 2550 mhz yi görmüştük valla
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Silphatos

Bende de var o efsanelerden 1 adet =)

işlemcinin no load ve load ısı değerleri ne vede voltajı?

1.7v, açıldığında 40-45 civarı, load'da ise 55'i buluyor.

geçen yıl abit nf7-s'im ile 1.65v ile stabildi ama bu dandik kt600 ile anca 1.7v'da stabil olabiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Silphatos -- 10 Ağustos 2006; 23:38:54 >
  • bir tane de bende var
    2.00ghz de çalışan 256kb l2 bellekli bir athlon
    ama overclock yapamıyorum çünkü hem anakart dandik hemde işlemci çok sıcak çalışıyor
    3 yıl önce aldım 2 yıldan öncede değiştiremem gibi gözüküyor
  • 2500 barton var bende. 230 * 11 de stabil kullanım var. kaç sene idare etti beni. bence hala süper
  • hocam athlon ben ve cevremdekı ınsanlarla bırlıkte aldık hala kullanıyoruzz orjınal fanıyla 2200mhzde calısıyolar benımkı ıse bakır sogutuculu 2300 mhzde calıstırıyorum babalar gıbı 3yıldır kullanıyorum
  • geçenlerde bi test yapılmıştı agp hala yeterlimi die pcex ile arasında çok bi fark yok ve hala çok iyi bu işlemciler amd forever
  • benim bir arkadaşta da vardı.hala da kullanıyor.bir süre önce gelde bir iki o/c yap demişti.o sıcak havada voltajı vermeden 1900+@3200+ olmuştu.ama kasamamıştım.çok süper bir işlemciymiş ama ben kullanamadım kendi pc mde.ben o zamanlar p4 1.8 kullnıyordum.o da çok süper bir işlemciydi ama.voltaj vermeden sımsıcak bir kasanın içerisinde 2700 görüyordu.ama o zamanlar voltajı verirsek işlemci 3 saniye içinde yanar sandığımız için (agoze ve ben) voltaj verememiştik.ne günlerdi bee.kurubuz yapacaz diye bakır bir fincan almıştık bakır bile değildi bakıra benzeyen birşeydi.içine buz atıp işlemciyi yakacaktık az daha :D:D:D:D

• oc merakı he
  • bende de bir tane çarpanı kırık barton 2500 var,AN7 ile 11x200 kullanıyorum...
  • yorum yok......

mxp 2600+

Efsane İşlemci Athlon XP...

xp 1700+

• @hey hocam çıkardı cephaneyi

bende de 1700+ dlt3c var bu sıcak havalarda voltaj vermeden (1.50v) 2.0 da kullanıyorum kışın 1.82v ile 2400 de kullanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DaRKN' -- 11 Ağustos 2006; 5:52:09 >
  • abi adam %100 overkclock uda aşmış
    biz %50de kaldık iimi
  • quote:

Orjinalden alıntı: hey

yorum yok......

mxp 2600+

bu skora bayılıyorum aynı zamanda kıl oluyorum....

benim venice yapmıyor onu beeee

• bende de var bi tane hey sağolsun, onun bu güzel mobil uzun süre idare eder beni, zaten sistem yenilerken satmaya kıyamam heralde zor çıkar elimden
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.