valla bende imzadaki sistemi kullanıyorum gerçekten performansı yeterki nerden baksanız 2007 nin ortalarına kadar götürür vista çıkana kadar özelliklede anakart seçiminde abiti tercih etmenizi öneririm taş gibi sağlam ve oc oluyor
elimde satmaya kıyamadığım efsane 2500+@3200+ default v ile anneme topladım onu şimdi mahjoong oynuyor onunla
bende 1800+ vardı 2.4gzde kullanmıştım ama anakartım iyi değildi :( Beğenmiyorlardı bir de amd diye
Bende hala AMD 2500 BARTON kullanıyorum Bilgisayarım 7/24 açık AMD 2500-2*512 TWINMOS-EPOX 8RDA+ bu muhteşem üçlüyü ALLAH'a çok şükür hiç bir sorunum olmadan kullanıyorum.Daha da beni vistaya kadar sorunsuz götürür düşücesindeyim..
athlon 2500 hiç unutamam. 210*11_1.45v ile ss almıştım. en düşük v ile en yüksek fsb not.default v : 1.60
myazgan default volt 1.60 değil 1.65 Ayrıca hatırlıyorum senin işlemciyi, hatırladığım kadarıyla anakartın Aopendi değilmi?
quote:
Orjinalden alıntı: BuRaK
myazgan default volt 1.60 değil 1.65 Ayrıca hatırlıyorum senin işlemciyi, hatırladığım kadarıyla anakartın Aopendi değilmi?
EVET ANAKART AOPEN Dİ. KK YE TAKILDIGIMDAN 215 FSB YAPAMIYODUM. AMA 260 FSB YE MSİ İLE CIKMIŞTIM. HEY GİDİ GÜNLER. AYRICA EVET DEDİGİN GİBİ DEFAULT 1.65 İDİ.
hey be zamanında ne kullanmısm 2500 ü ama yandı maleseff
çarpan kilidi kırık barton 2500 ile 200*12=2400 mhz yapmıştım en son iyi işlemcilerdi ama yeni seri sempronlarda iyi bu konuda 754 pin sempron 2500 üm var standart 1400mhz o/c ile şu an 2240 mhz de çalışıyor
forever barton 2500+
boyle bir fiyat/performans gelmedi gelmez
vista 64bit cıkıpda is yarar hale gelene kadar fazla fazla yeter
bu kadar kullanıcı olması içimi rahatlattı 3 sene oldu hedefim bi 3 sene daha 200*11 kullanıyordum 512 corsair value vardı yanına 2 tane kingston 512 taktım-benim değil gecici- 200*11 de çalıştıramıyorum 200*10 ve ram ler ve ramlaeide 200 mhz altında bi değerde ancak sorunsuz çalışıyor hala değerleri kurcalamak zevk veriyor ve üsütne soğutmak için para harcama diyorum kendime sürekli -ölü yatırım ölü yatırım diyorum---3 sene olması gereken pc ye bugun sahibim yanına 1 yıl önce 9800proda aldım 2si yakışıyor nede olsa...
Şu an Athlon XP 2500+ ve Efsanevi Abit anakartı AN7 var tabiii... Hâlâ canavar gibi çalışıyor ama soğutma sistemim iyi olmadığından oc işlerine yanaşamıyorum. Şu an 166x11 1.4V kullanıyorum stabil ve soğuk.
Kendi CPU rekorum ise 2585Mhz daha da geçemedim takoz ramlardan dolayı maalesef.Su soğutmaya geçmeyi düşünüyorum önümüzdeki haftalar içinde.O zaman bi 2.6ss gelir inş
Gerçi Recep abimin 3.2Ghz'i yanında değeri olmaz ama takozumsu bir AthlonXP ile 2.6Ghz rekor demektir.
Selam;
Walla arkadaşlar, FSB'yi 200 yaptıktan sonra daha bikaç yıl kullanırız biz bunları rahat rahat.
Ben su soğutma ile günlük 2500 Mhz'de çalıştırıyorum, 1,85V ile. Ne kilitlenme ne restart, canavar gibin götürüyo beni...
Yakında Atman'ı bi in-line Eheim'le değiştirip, su soğutmanın her türlü bağırsağını kasaya sokucam, sonra da bayaa bi süre dokunmam.
Gözünü sevdiminin Barton'u. Çok cefakar yaw, aynı hacı murat 124 gibin, bana mısın demiyo!...
ne çok kullanan varmış yaw.. bu kadar beklemiodum
bi süredir bakamadım bu topiğe coşmuş millet yahu,,e zamanında az soket a satılmadı tabi..
AthlonXP sevdası ölmez abi böyle işlemci olmadı olmayacak bence.Yaşayan Efsane
quote:
Orjinalden alıntı: istanbuli
bu kadar kullanıcı olması içimi rahatlattı 3 sene oldu hedefim bi 3 sene daha 200*11 kullanıyordum 512 corsair value vardı yanına 2 tane kingston 512 taktım-benim değil gecici- 200*11 de çalıştıramıyorum 200*10 ve ram ler ve ramlaeide 200 mhz altında bi değerde ancak sorunsuz çalışıyor hala değerleri kurcalamak zevk veriyor ve üsütne soğutmak için para harcama diyorum kendime sürekli -ölü yatırım ölü yatırım diyorum---3 sene olması gereken pc ye bugun sahibim yanına 1 yıl önce 9800proda aldım 2si yakışıyor nede olsa...
Ben de hastasıyım hala; kardeşe vermiştim okuldaki projesi için... AN-7 ve 1.52v'da 2.3 ghz veren dehşet bi xp2600
bazen bendeki a64-3000'den daha performanslı olduğunu düşünüyorum windows altında...
yanıbaşımdaki pc'de ise efsane xp1700 dut3c 1100mhz'de pati çekiyor (nf2ultra bordlarda 2.6ghz görmüş) sdramli kt133 tarihi bordda...
çoğumuza o.c.'yi öğreten ve sevdiren seri bunlar asla satmam....
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme