Şimdi Ara

EFSANE KASA 114 hp TOYOTA COROLLA (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
366
Cevap
1
Favori
288.542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • utku abi ben takılıyom kaan'a efsane efsanedir ister gli olsun ister xl olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: ercan_wrc

utku abi ben takılıyom kaan'a efsane efsanedir ister gli olsun ister xl olsun

Bencede ikiside efsane değil mi sonuçta
    Ama GLİ yede laf söyletmem
  • Doğru söze de ne denir be güzel kardeşim yaa, hay ağzına layık
  • yeterki toyota olsun
  • quote:

yeterki toyota olsun

İllede efsane olsun ister xli olsun oda efsane dir her ne olursa olsun
  • toyota olsunda isterse çamurdan olsun diyelim barii
  • S.A. Arkadaşlar ben marea klübünden bana sizin araçların teknik özellikler tablosu lazım! Acaba varmı??? Vardı bende ama kaybetmişim...
  • quote:

Orjinalden alıntı: sosyete712_68

S.A. Arkadaşlar ben marea klübünden bana sizin araçların teknik özellikler tablosu lazım! Acaba varmı??? Vardı bende ama kaybetmişim...

böyle bişey var işini görür mü?

• A.s kardeşim burada çok yayınlandı ama ben yine veriyim sana

• quote:

Orjinalden alıntı: utkucay

quote:

S.A. Arkadaşlar ben marea klübünden bana sizin araçların teknik özellikler tablosu lazım! Acaba varmı??? Vardı bende ama kaybetmişim...

Tamam buydu işte yaa çok teşekkür ederim... Arada takılırım artık aranıza ama ben Marea hastasıyım...

• quote:

A.s kardeşim burada çok yayınlandı ama ben yine veriyim sana

Sizede teşekkür ederim çok yayınlanmış olabilir ama benim için yeni bir arşiv olucak...
  • quote:

quote:

quote:

Tamam buydu işte yaa çok teşekkür ederim... Arada takılırım artık aranıza ama ben Marea hastasıyım...

hayırdır üstad teknik tablo nerde işe yarayacak, sormak istediğin bişey olursa yazalım

• quote:

quote:

quote:

quote:

hayırdır üstad teknik tablo nerde işe yarayacak, sormak istediğin bişey olursa yazalım

Aracın özelliklerini incelemek için ya zaten bişe olsa sorarım size Otomobil denen makinalara oldukça ilgim varda bilgim olsun...

• quote:

Aracın özelliklerini incelemek için ya zaten bişe olsa sorarım size Otomobil denen makinalara oldukça ilgim varda bilgim olsun...

işte otomobil sever bi mareacı ne güzel :D peki sizde böyle bir tablonuz var mı? yayınlarsanız sevinirim özelliklede bravanın varsa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ercan_wrc -- 19 Ekim 2007; 12:18:39 >
  • quote:

quote:

işte otomobil sever bi mareacı ne güzel :D peki sizde böyle bir tablonuz var mı? yayınlarsanız sevinirim özelliklede bravanın varsa

Olmazmı ya hemen vereyim tabloyu!!!

Bunlar fabrika değerleri...

Buda benim aracım ve benim değerlerim...

Km de hiç bi oynama yoktur tamamen gerçektir bilginize...

• cidden arabanız güzelmiş, güle güle kullanın
  • quote:

cidden arabanız güzelmiş, güle güle kullanın

Teşekkür ederim... Beğenmenize sevindim... Aracı aldık modifiye tutkunuyum zaten nasıl nasıl yapalım derken bu hale geldi işte...
  • şahane duruyo haa
  • quote:

Orjinalden alıntı: corolla hastası

quote:

Orjinalden alıntı: diskriminant

sen corollanın resimlerine bakarken ben corolla sürüyordum
    sen 1.6 araba ile 220 230 yapıldığına inanıyorsan zaten sana başka birşey söylemeye gerek yok.toyota böyle birşeye izin verir mi diyorsun?
    bu kadar toyotaya güveniyorsan niye toyotanın verdiği fabrika verilerine inanmıyorsun? koskoca toyota yanlış fabrika verisi verecek değil herhalde!
    arkadaşlar kendinizi kandırmayın.1.6 atmosferik araçlar en fazla çıksın çıksın 200 km/s e kadar çıkar.Yüzde 10 gösterge hatasıda kadranlı mekanik göstergelerde normaldir.bu hata zaten oto dergilerindeki testlerde ortaya çıkmıştı.demekki sizde avensis filan olsa 250 den aşağı inmezsiniz.oturduğunuz yerden sıkmayın

quote:

Orjinalden alıntı: corolla hastası

quote:

Orjinalden alıntı: cebelli

bu hız sapma olayında %10 sapma olacağına bende inanmıyorum. sapma olur olmaz demiyorum ama %1-2 falan olur kannatindeyim.

O kadar bile yoktur hocam olsa böyle bi aracın piyasaya sürüleceğini sanmıyorum ilk defa duyuyorum arkadaşın söylediği gibi rüyanda görüp bize anlatıyosun heralde %10 sapma imkansız nerden biliyosun dersen ben kayseride oturuyorum alt geçitlerde hızlar hesaplanıyor ben giderken bakıyorum kadran kaçtaysa ordaki süratte aynı gösteriyo bide demişsin çok toyotayla yarıştım 220 230 yapsalar bana toz yuttururlardı diye belkide adam 200 ün üzerine çıkmak istememiştir bide biz bi yere giderken arkadaşının toyotası 220 deyken seninki 200 deymiş acaba onudamı rüyanda gördün

Zoruma gidince bende takılıp kalıyorum kardeş ne yapıyım alda bu fotoya bi bak

Arkadaşlar kızmayın aranızda yabancıyım komşu klüpten katılıyorum...
    Şu resmi yeni gördüm ama bu foto resmen fotoshop ya! Çünkü Hiçbir araç devir saatindeki kırmızı şeride 5. viteste girmez o araç 6000 yada en fazla 6200 d/d de kalırdı! Eğer kırmızı şeride giriosa benim aracımın 260 - 270 km hız yapması gerek çünkü 7200 d/d ye kadar çıkıo!!! Ben aracımın km sini çekip koydum 6000 d/d de bıraktım 6500 geçmez 5. viteste... Araçlarınızı kötülemiyorum yanlış anlayıp bana kızmayın ama paylaşım yapıyoruz doğru yapalım bence...

• Hiç bir araç 5. vites te kırmızı şeride girmez demek
    Honda vti ları bilirmisin
    Bu arada o gösterge fake doğru değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ae101_ -- 19 Ekim 2007; 20:34:18 >
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.