Şimdi Ara

EFSANE KASA 114 hp TOYOTA COROLLA (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
366
Cevap
1
Favori
288.542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: TOYOTAM

dostum şahine yalıtım koymuşlarda ne olmuşki aracın sanki yolda giderken motorla yanyana oturuyormuşsun gibi hissediyorsun.o kadar çok ses yapıyor.toyotada yalıtım olmamasına rağmen sessiz.bide yalıtım koysalarmış hiç ses duymazdıkki

lastik sesi için yalıtım

yeni aldığım lastikler ii oldu da daha fazlasını istiyorum. motor sesi yok zaten
  • lastik sesini kesmek pek mümkün değildir.çünkü araçla alakasından ziyade asfalt la alakalıdır.öyle bir yol olması gerekiyorki jilet gibi anca o zaman duymazsın denizde gidiyor gibi .onun için türkiye de böyle bir yol yok.fakat yurt dışında varmıdır onu bilmiyorum.araştırmak lazım.
  • yaw arkadaşlar bu japonlar salakmı?
    adam eğer arabası 220 230 yapıyorsa niye fabrika verilerini düşük açıklasın.
    fabrika verisi neyse bir araç düz rüzgarsız o yolda o süratı yapar.arkasına rüzgar alıp rampa aşağı benim avensiste 240 ları görüyor.
    zaten yerli corollalarda yüzde 10 gösterge hatası vardı.yani sen kadranda 220 görürken aslında süratın 200.
    benim avensis in max sürat 205 km/s gerçektende düz yolda 205-210 gidiyor.arkasına rüzgar alınca rampa aşağı 240 ları görüyor.
    otobanda çok gidip geldim çok corolla ilede kapıştım daha beni geçeni olmadı.dediğiniz gibi 220 230 ları gerçekten görseydi toz yutardım.
    arkadaşta 95 gli var antep-osmaniye arası otobanda onun kadran 220 iken benimki 200 gösteriyordu
  • quote:

lastik sesini kesmek pek mümkün değildir.çünkü araçla alakasından ziyade asfalt la alakalıdır.öyle bir yol olması gerekiyorki jilet gibi anca o zaman duymazsın denizde gidiyor gibi .onun için türkiye de böyle bir yol yok.fakat yurt dışında varmıdır onu bilmiyorum.araştırmak lazım.

lastik sesini tamamen kesmek elbette mümkün değil bunu biliyorum. ama şu aklıma geliyor arabada hiç yalıtım yok, belki yapılacak bir yalıtım biraz daha rahatlatır diye düşünüyorum arabayı

şu anki durumda otobanlarda kullanılan aslatlarda arabamda zaten hiç lastik sesi yok. bu zift üzerine çakıl dökülerek yapılan asfaltlarda oluyor ses onuda en aza indirmek. çünkü muğlaya gidip geliyorum ve bu yolda yapılan asfalt çakıllı olandan. bi saat boyunca kafam şişiyor valla

bu masrafları niye yapmak istiyorum, çünkü aracımdan memnunum 3-4 seneye kadar satmayı düşünmüyorum. yakıtı az (lpg'li), arıza yapmıyor, vergisi düşük (83 ytl x 2 ), performansı güzel daha ne isteyeyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi utkucay -- 12 Ağustos 2007; 23:30:48 >

• arkadaşlar merak ettiğim bi konu var.. 93 model corollalar yerli montaj değil diye biliyorum ama 93 lerde enjeksiyon var mı yok mu?? corollalarda enjeksiyon kaç model de başlıyo?? yıllara göre motor ve özelliklerini görebileceğimiz bi katalog ya da link verebilecek arkadaşa şimdiden teşekkür ediyorum..
  • quote:

Orjinalden alıntı: diskriminant

yaw arkadaşlar bu japonlar salakmı?
    adam eğer arabası 220 230 yapıyorsa niye fabrika verilerini düşük açıklasın.
    fabrika verisi neyse bir araç düz rüzgarsız o yolda o süratı yapar.arkasına rüzgar alıp rampa aşağı benim avensiste 240 ları görüyor.
    zaten yerli corollalarda yüzde 10 gösterge hatası vardı.yani sen kadranda 220 görürken aslında süratın 200.
    benim avensis in max sürat 205 km/s gerçektende düz yolda 205-210 gidiyor.arkasına rüzgar alınca rampa aşağı 240 ları görüyor.
    otobanda çok gidip geldim çok corolla ilede kapıştım daha beni geçeni olmadı.dediğiniz gibi 220 230 ları gerçekten görseydi toz yutardım.
    arkadaşta 95 gli var antep-osmaniye arası otobanda onun kadran 220 iken benimki 200 gösteriyordu

ya dostum % 10 gösterge hatasıda nedemek sen gece rüyanda görüyon sabahta bu siteye yazıyon galiba.senden duyuyorum böyle bir şeyi.senin aklın alıyormu böyle bir hatayı toyota yapıpta buna seyirci kalınacağını...böyle birşeyin olması mümkün değil eğer oldu varsayalalım böyle bişey bu araçlar bir şekilde toplatılmıştı piyasadan...bundan 8 10 yıl önce craysler marka araçların bir modelinde hava yastıkları sorunlu olarak satıldı.üretici firma daha sonra bunu farkederek araçları geri toplattılar.akla mantığa sığmıyor senin söylediğin.sende avensis kullandığını söylüyorsun ama ben toyota markasında böyle bir hata duymuş olsam avensisi almaya çekinirim.sen pek inanmıyorsun ama ben hayalperest bi adamda değilim ve sitedede bir sürü corolla kullanıcısı var hepside 200 ün üstüne aracın çıktığını söyleyip yalan söylüyorlarda bi senmi doğrusun...ben 215 km ye kadar geldim ve hala ayağımın altında az bi boşluk vardı.bassam bi 5 km daha çıkardı.

• quote:

Orjinalden alıntı: ReSuLL

arkadaşlar merak ettiğim bi konu var.. 93 model corollalar yerli montaj değil diye biliyorum ama 93 lerde enjeksiyon var mı yok mu?? corollalarda enjeksiyon kaç model de başlıyo?? yıllara göre motor ve özelliklerini görebileceğimiz bi katalog ya da link verebilecek arkadaşa şimdiden teşekkür ediyorum..

Yanılmıyorsam 95 modellerde başlamıştı.
  • bu hız sapma olayında %10 sapma olacağına bende inanmıyorum. sapma olur olmaz demiyorum ama %1-2 falan olur kannatindeyim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: cebelli

bu hız sapma olayında %10 sapma olacağına bende inanmıyorum. sapma olur olmaz demiyorum ama %1-2 falan olur kannatindeyim.

O kadar bile yoktur hocam olsa böyle bi aracın piyasaya sürüleceğini sanmıyorum ilk defa duyuyorum arkadaşın söylediği gibi rüyanda görüp bize anlatıyosun heralde %10 sapma imkansız nerden biliyosun dersen ben kayseride oturuyorum alt geçitlerde hızlar hesaplanıyor ben giderken bakıyorum kadran kaçtaysa ordaki süratte aynı gösteriyo bide demişsin çok toyotayla yarıştım 220 230 yapsalar bana toz yuttururlardı diye belkide adam 200 ün üzerine çıkmak istememiştir bide biz bi yere giderken arkadaşının toyotası 220 deyken seninki 200 deymiş acaba onudamı rüyanda gördün

• sen corollanın resimlerine bakarken ben corolla sürüyordum
    sen 1.6 araba ile 220 230 yapıldığına inanıyorsan zaten sana başka birşey söylemeye gerek yok.toyota böyle birşeye izin verir mi diyorsun?
    bu kadar toyotaya güveniyorsan niye toyotanın verdiği fabrika verilerine inanmıyorsun? koskoca toyota yanlış fabrika verisi verecek değil herhalde!
    arkadaşlar kendinizi kandırmayın.1.6 atmosferik araçlar en fazla çıksın çıksın 200 km/s e kadar çıkar.Yüzde 10 gösterge hatasıda kadranlı mekanik göstergelerde normaldir.bu hata zaten oto dergilerindeki testlerde ortaya çıkmıştı.demekki sizde avensis filan olsa 250 den aşağı inmezsiniz.oturduğunuz yerden sıkmayın

quote:

Orjinalden alıntı: corolla hastası

quote:

bu hız sapma olayında %10 sapma olacağına bende inanmıyorum. sapma olur olmaz demiyorum ama %1-2 falan olur kannatindeyim.

O kadar bile yoktur hocam olsa böyle bi aracın piyasaya sürüleceğini sanmıyorum ilk defa duyuyorum arkadaşın söylediği gibi rüyanda görüp bize anlatıyosun heralde %10 sapma imkansız nerden biliyosun dersen ben kayseride oturuyorum alt geçitlerde hızlar hesaplanıyor ben giderken bakıyorum kadran kaçtaysa ordaki süratte aynı gösteriyo bide demişsin çok toyotayla yarıştım 220 230 yapsalar bana toz yuttururlardı diye belkide adam 200 ün üzerine çıkmak istememiştir bide biz bi yere giderken arkadaşının toyotası 220 deyken seninki 200 deymiş acaba onudamı rüyanda gördün

• taktınız yine hız olayına en iyi hız güvenli hızdır bence
  • Sizin hız merakınız yüzünden topic kiltlenecek.
    Şuna bir son verseniz.

Topiği efsane kasanın hızı üzerine kurgulamayın arkadaşlar.
    Başka paylaşımlar lütfen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dozi17 -- 17 Ağustos 2007; 10:22:00 >
  • başka da konuşacak bişey yokki kardeşş
    araclar sorunda çıkarmıyor öle boş boş gidiyor toyota kısmı
  • quote:

sen corollanın resimlerine bakarken ben corolla sürüyordum
    sen 1.6 araba ile 220 230 yapıldığına inanıyorsan zaten sana başka birşey söylemeye gerek yok.toyota böyle birşeye izin verir mi diyorsun?
    bu kadar toyotaya güveniyorsan niye toyotanın verdiği fabrika verilerine inanmıyorsun? koskoca toyota yanlış fabrika verisi verecek değil herhalde!
    arkadaşlar kendinizi kandırmayın.1.6 atmosferik araçlar en fazla çıksın çıksın 200 km/s e kadar çıkar.Yüzde 10 gösterge hatasıda kadranlı mekanik göstergelerde normaldir.bu hata zaten oto dergilerindeki testlerde ortaya çıkmıştı.demekki sizde avensis filan olsa 250 den aşağı inmezsiniz.oturduğunuz yerden sıkmayın

quote:

quote:

Zoruma gidince bende takılıp kalıyorum kardeş ne yapıyım alda bu fotoya bi bak

EFSANE KASA 114 hp TOYOTA COROLLA

• Kontrolsüz güç, güç değildir!
  • quote:

sen corollanın resimlerine bakarken ben corolla sürüyordum

quote:

quote:

Yani diskriminant ın söylediğine göre herkes yalan söylüyo bi tek ben doğruyum diyo 215 e basan arkadaş 240 basan arkadaş herkes yalan söylüyo öylemi

• demekki dostum biz yalan söylüyoruz.herkes yaşamışki bunları söylüyor.neden burada birbirimizi kandıralımki kimse 13 14 yaşında çocuk değil ben daha önceki yazılarımdada 215 km hıza ulaştığımı söylüyorum.27 yaşında bir insanım neden böyle bir şeyde yalan söyleme gereği duyayımki bana ödülmü verecekler.şu an araçlar yaşlandı malum 10 yaşın üstündeler.belki çogu 220 km yi göremezler ama bakımlı vede temiz kullanılmış tüm efsane kasalar hiç yapmasa 205 km yi görürler.bence diskriminant sen kendi aracın için konuş 96 97 gibi araçlar hala 200 üzeri hıza ulaşıyoruz diyorlarsa vede senin avensis 200 üzerine zor çıkıyorsa ben o aracı benzin döküp yakarım.şu an tofaşlar bile 180 km yi görüyorlar zaten.
  • quote:

demekki dostum biz yalan söylüyoruz.herkes yaşamışki bunları söylüyor.neden burada birbirimizi kandıralımki kimse 13 14 yaşında çocuk değil ben daha önceki yazılarımdada 215 km hıza ulaştığımı söylüyorum.27 yaşında bir insanım neden böyle bir şeyde yalan söyleme gereği duyayımki bana ödülmü verecekler.şu an araçlar yaşlandı malum 10 yaşın üstündeler.belki çogu 220 km yi göremezler ama bakımlı vede temiz kullanılmış tüm efsane kasalar hiç yapmasa 205 km yi görürler.bence diskriminant sen kendi aracın için konuş 96 97 gibi araçlar hala 200 üzeri hıza ulaşıyoruz diyorlarsa vede senin avensis 200 üzerine zor çıkıyorsa ben o aracı benzin döküp yakarım.şu an tofaşlar bile 180 km yi görüyorlar zaten.

Bende katılıyorum hocama inanmayan bakabilir youtube de şahin 180 yazın hemde lpg de 180 e basmış araç hemde bu araç 1.6 80 hp o araç 180 e basıyosa 1.6 105-114hp araçlar neden 200 ün üzerine çıkamasın unutmadan şahinin ibresi 200 corollanınki 240.........

Saygılar...

• quote:

quote:

demekki dostum biz yalan söylüyoruz.herkes yaşamışki bunları söylüyor.neden burada birbirimizi kandıralımki kimse 13 14 yaşında çocuk değil ben daha önceki yazılarımdada 215 km hıza ulaştığımı söylüyorum.27 yaşında bir insanım neden böyle bir şeyde yalan söyleme gereği duyayımki bana ödülmü verecekler.şu an araçlar yaşlandı malum 10 yaşın üstündeler.belki çogu 220 km yi göremezler ama bakımlı vede temiz kullanılmış tüm efsane kasalar hiç yapmasa 205 km yi görürler.bence diskriminant sen kendi aracın için konuş 96 97 gibi araçlar hala 200 üzeri hıza ulaşıyoruz diyorlarsa vede senin avensis 200 üzerine zor çıkıyorsa ben o aracı benzin döküp yakarım.şu an tofaşlar bile 180 km yi görüyorlar zaten.

Bende katılıyorum hocama inanmayan bakabilir youtube de şahin 180 yazın hemde lpg de 180 e basmış araç hemde bu araç 1.6 80 hp o araç 180 e basıyosa 1.6 105-114hp araçlar neden 200 ün üzerine çıkamasın unutmadan şahinin ibresi 200 corollanınki 240.........

Saygılar...

benim önceki şahin s'te 170 km'ye kadar çıkmıştım

şimdiki toyotamla 200km'nin üstüne çıktım

• benim için olay son hız değil araban dolu ağır rampa çıkacan veya sollama yapacan araç sana güven veriyor mu yarı yolda bırakmıyor mu olay odur işte.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.