Şimdi Ara

EFSANE KASA 114 hp TOYOTA COROLLA (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
366
Cevap
1
Favori
288.542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • mrb toyotanın 240 bastığına inanmayan arkaşlar için söylüyorum gelip benim kanrana bakmalarını çok isterim acaba ne diyecekler çok merak ediyorum bazı kerdeşlerimde 1,3 motor olanlar vardır onlarınki basmaya bilir ama benim arabam lpgde 230 görüyor ve ben ne 2000 motor araçlara toz yutturdum hatırlamıyorum ve 1,6 olup beni geçebilecek rabaya anahtarı vermeye hazırım ama oynanmamış tabiki benim arabam oynanmamış arkadaşlar motorla kib bakın inimayan olursa adres istesin yollayayım
  • marka model ne senin arabanın?

quote:

Orjinalden alıntı: corolla_38

mrb toyotanın 240 bastığına inanmayan arkaşlar için söylüyorum gelip benim kanrana bakmalarını çok isterim acaba ne diyecekler çok merak ediyorum bazı kerdeşlerimde 1,3 motor olanlar vardır onlarınki basmaya bilir ama benim arabam lpgde 230 görüyor ve ben ne 2000 motor araçlara toz yutturdum hatırlamıyorum ve 1,6 olup beni geçebilecek rabaya anahtarı vermeye hazırım ama oynanmamış tabiki benim arabam oynanmamış arkadaşlar motorla kib bakın inimayan olursa adres istesin yollayayım

• 96 model corolla
  • quote:

Orjinalden alıntı: corolla_38

96 model corolla

aramıza hoşgeldin
  • Ben eski bir TOYOTA cıyım 5 ay öncesine kadar (Şimdi 2005 Megan dinamik var)
    94 Corolla XLİ 1.6 114 aslında 115 BG Orjinal Japon du ve LPG vardı
    4 sene bindim bir kaç ufak tefek parça dışında hiç bir masrafım olmadı.
    Ataklığına diyecek yoktu.Ara hızlanmaları harikaydı.
    Her mevsimde tek marşta çalışması
    Dengeli yol tutuşu
    Geniş iç hacmi
    Rahat sürüşü
    ayrıca yürüyen yürmeyen bütün parçaları orjinaldı
    Beni hayrete düşüren kısmı EGSOZU tam 13 yıllıktı (Ustaya incelettim)
    Ama tek kusuru tabi içine çok ses alıyordu
    650 km lik bir mesafede kafa beyin bırakmıyodu malesef Ama iyi bir EFSANE oldu bizim için
    Meganı da donanım ve genişliği için tercih ettik.

EFSANE KASA 114 hp TOYOTA COROLLA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OR-PATİENCE -- 31 Ağustos 2007; 15:16:17 >

• quote:

Orjinalden alıntı: megan2ci

Ben eski bir TOYOTA cıyım 5 ay öncesine kadar (Şimdi 2005 Megan dinamik var)
    Dengeli yol tutuşu
    Geniş iç hacmi
    Rahat sürüşü
    650 km lik bir mesafede kafa beyin bırakmıyodu malesef Ama iyi bir EFSANE oldu bizim için

umarım megane sizi üzmez. benimde çok beğendiğim bi araç megane ama sorun çıkartıyor diye duyuyorum. inşallah sorunsuz bi şekilde kullanırsınız.

yalnız bizim efsane unutulacak bi araç değildir

• Efsane kasa kullanıcısı arkadaşlar;

Aranızda yeni kasayı kullanan var mı sizce performansı nasıl?

Bende 2007 düz vites var genelde performasnı çok iyi ama bazen nedense gaza geç ve güçsüz tepki veriyor bazende 2.000 motor gibi en ufak dokunmamda her viteste fırlıyor akıllı motorun ekonomi öncelikli bir özelliği midir acaba çözemedim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: utkucay

quote:

Orjinalden alıntı: megan2ci

Ben eski bir TOYOTA cıyım 5 ay öncesine kadar (Şimdi 2005 Megan dinamik var)
    Dengeli yol tutuşu
    Geniş iç hacmi
    Rahat sürüşü

umarım megane sizi üzmez. benimde çok beğendiğim bi araç megane ama sorun çıkartıyor diye duyuyorum. inşallah sorunsuz bi şekilde kullanırsınız.

yalnız bizim efsane unutulacak bi araç değildir

Aynen Katılıyorum Boşuna Efsane olunmaz.Dünya da Yaklaşık 7 yıl süren bir saltanatı var.
    Megane şuan çok iyi tabi kullanım sürem ne kadar olur bilemem
    ama Toyotam tam 13 yıllıktı Bakalım 13 yıl sonra Meganelerden böyle bahsedilecekmi

• zaten corollanin en çok satilan modeli olduundan
    fazla söze gerek yok inanin arkadaslar herkes soruyo sokakta satarmisin satarsan haberimiz olsun telefon numaralar vermeler
    insanlar tarafindan da gayet iii bilinior zaten bu kasanin efsane oldugu
    kazas1z belasiz günler....
  • arkdaşlar ağzı olan konuşmuş.

96 model corolla 2. viteste 120 kilometre hız yaptık siz o kırmızı şeride aldanmayın 7 ye kadar geliyor devir saati ben abim kadar deneyemedim 2 de 120 yapamadım . ama 5 viteste rahat 220 göreceğini düşünyorum bakalım erzuruma gidecek olursak deneyeceğim :)
  • Girişteki uzun düzlükte dene. Aslında hiç denemesen daha sağlıklı olur araç ve senin için.
    quote:

Orjinalden alıntı: teksalih

arkdaşlar ağzı olan konuşmuş.

96 model corolla 2. viteste 120 kilometre hız yaptık siz o kırmızı şeride aldanmayın 7 ye kadar geliyor devir saati ben abim kadar deneyemedim 2 de 120 yapamadım . ama 5 viteste rahat 220 göreceğini düşünyorum bakalım erzuruma gidecek olursak deneyeceğim :)
  • arkdaş ben korkmuyorum. deneyecem.

sahilde denedim bir kere gözünü sevdiğim arabda lastikler çok ince. önümdkei hyundai birden durdu şamtaya bak bende 35 metre civarı fark ettim ama 30 metre civarı frene bastım zaten 2nci viteste 80 3 de 110 dahda çıkyıordu devir yüksek oldugu için frene bastıgımda durduramadık aracı, sonra el frenini çektim . ve duramadım küt diye oturdu. ama sadece tamponlar geri kaymış. hyundai şöfrü ile bağrıştık. bana dedi manyakmısın bu caddede 110 a çıkıyorsun bende gayet ciddi şekilde kardeşim bende hata varda sen niye duruyorsun yolun ortasında fark etmeseydim. senin değil tmapon kayması bagaj gitmişti.

sonra ben devam :) tanşaş önünde tekrar oluyordu aynısı ama bu sefer dikkatliydim el firenini erken kullandım .

COROLLAMI SEVİYORUM CANIM CABUK HIZLANAN CİCİM.
  • Bu araca sahip olanlar çok sanşlı valla. Hayalimdeki araç. Ben 91 1.6 xl Corollamla idare ediyorum sizin kiler kadar olmasada o da çok keyif veriyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: pashutine

Bu araca sahip olanlar çok sanşlı valla. Hayalimdeki araç. Ben 91 1.6 xl Corollamla idare ediyorum sizin kiler kadar olmasada o da çok keyif veriyor.

iyidir be onlarda benim eski şirkette birinde de vardı klimalı falandı adamın gözü düşerdi ama benimkine
  • göz düşmezmi yaw .sizinkiler kadar yol tutuşu iyi değil. benim araçta da sizinkiler gibi arka tekerlerde denge çubuğu olsa. 16 yaşına geldi emektar ya hala sorunsuz ama hafiften ben eskidim diyor arada.
  • quote:

göz düşmezmi yaw .sizinkiler kadar yol tutuşu iyi değil. benim araçta da sizinkiler gibi arka tekerlerde denge çubuğu olsa. 16 yaşına geldi emektar ya hala sorunsuz ama hafiften ben eskidim diyor arada.

neyse yenilersin yaw sorun mu alırsın bi 98 gli special olur biter
  • quote:

Orjinalden alıntı: ercan_wrc

quote:

göz düşmezmi yaw .sizinkiler kadar yol tutuşu iyi değil. benim araçta da sizinkiler gibi arka tekerlerde denge çubuğu olsa. 16 yaşına geldi emektar ya hala sorunsuz ama hafiften ben eskidim diyor arada.

ercan kufur edecem artık illede gli gli dingil!!!!!!!!!

• quote:

Orjinalden alıntı: sabıkalı_kaaaaan19

quote:

quote:

Kıskanma olum senin XLİ ise biz napalım zamanında paraya kıyıp GLİ alsaydınız parayı verip düdüğü çalardınız

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: sabıkalı_kaaaaan19

quote:

quote:

Kıskanma olum senin XLİ ise biz napalım zamanında paraya kıyıp GLİ alsaydınız parayı verip düdüğü çalardınız

bizim xli'imizde güzel

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.