Şimdi Ara

EFSANE KLANLAR VE OYUNCULAR!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
223
Cevap
0
Favori
64.440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkese merhaba;beyler burda oyunda unutanadığız aklınızda yer etmiş klanları ve oyuncuları yazıp ve paylaşalım
    Bunları yazarken şu kriterlere dikkat etmelisiniz
    1-Yazdığınız klan yeni yani bir kaç aylık değilde en az altı ay gibi bir geçmişe sahip olsun
    2-Klanın çok fazla kişiden değilde az ve iyi oyunculardan oluşması.
    3-Klan,oyuncu dağıtılmış veya oyunu bırakmış olabilir
    4-Klanın veya oyuncunun oynadğı süre içinde üst sıralarda olması.
    Bu kriterlere dikkat edip yazarsanız sevinirim.

• Blood
  • evet arkadaşlar ben bari aklıma ilk gelenleri yazıyım
    klan olarak freedom,blood,elt
    oyuncu olarak tabi herkesin bildiği f9devil,00000,salwatore(gerçi bir ara dupeden baya mağdur olmuştu ama) gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: megemen02

evet arkadaşlar ben bari aklıma ilk gelenleri yazıyım
    oyuncu olarak tabi herkesin bildiği f9devil,00000,salwatore(gerçi bir ara dupeden baya mağdur olmuştu ama) gibi
    blood,elt,tiardich ar la(yanlış yazmış olabilirim),kitties T_T,kitties T__T,Osmanlı ordusu,Heaven,Olympia açılalı çok olmadı ama RPQ clanı gerçekten 6,7 kişi ve herkezin kişi başı np si 100k yı aşkın ii bi clan

Aklıma gelenler bunlar

• quote:

Orijinalden alıntı: megemen02

evet arkadaşlar ben bari aklıma ilk gelenleri yazıyım
    clan: FreeDoM,Blood

oyuncu: 0000000,ExLaNCe
  • quote:

Orijinalden alıntı: iCb4uC

blood,elt,tiardich ar la(yanlış yazmış olabilirim),kitties T_T,kitties T__T,Osmanlı ordusu,Heaven,Olympia açılalı çok olmadı ama RPQ clanı gerçekten 6,7 kişi ve herkezin kişi başı np si 100k yı aşkın ii bi clan

Aklıma gelenler bunlar

Alıntıları Göster
    efsane klan (beramus tan yazıcam çünkü en fazla orda oynadım)
    freedom :salwatore nin klanı zaten salwatore nin kendiside bir efsane oldu ve bence bu oyunun en iyi liderlerinden birisi
    infamous:bu clan biraz garip ama nerdeyse server açıldığından beri var ve hep ilk 10 içide bu clanın efsane oyuncusuda hitmachine
    weiwuer:ninja kaplumbağlardan michalengelo kurdu asla ilk 10 un altına inmedi efsaneside kunt olur

• quote:

Orijinalden alıntı: lkillyou

efsane klan (beramus tan yazıcam çünkü en fazla orda oynadım)
    freedom :salwatore nin klanı zaten salwatore nin kendiside bir efsane oldu ve bence bu oyunun en iyi liderlerinden birisi
    infamous:bu clan biraz garip ama nerdeyse server açıldığından beri var ve hep ilk 10 içide bu clanın efsane oyuncusuda hitmachine
    weiwuer:ninja kaplumbağlardan michalengelo kurdu asla ilk 10 un altına inmedi efsaneside kunt olur

Alıntıları Göster
    CLAN:: BLOOD

OYUNCU: W0lF
    000000
    F9Devil

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Titan'da oynayan arkadaşlarım...
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: fortumorrov

CLAN:: BLOOD

OYUNCU: W0lF
    000000
    F9Devil

Alıntıları Göster
    Bu oyunun tek efsane clanı vardır oda areste TOWN

oyuncu olarakta tek geçtiğim adam NYCRIS
  • quote:

Orijinalden alıntı: aspo

Bu oyunun tek efsane clanı vardır oda areste TOWN

oyuncu olarakta tek geçtiğim adam NYCRIS

Alıntıları Göster
    yuncu hrkez F9devil diyor nedenmi Kral olduğundamı hayır iyide oynuyamıyor onu ( 000000 ) zorlanmadan kesti ARkadaşla duymuşlarınızı değil görmüşlerini yazın bence bir numara 000000 onu gördüm başkasını değil F9devilmiş pehhh gelsin areneya aresdeyim ikim anexdet 67 regue her türlü ezerim ama 000000 görünce kaçmak için her şeyi yaparım :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: anexdet

yuncu hrkez F9devil diyor nedenmi Kral olduğundamı hayır iyide oynuyamıyor onu ( 000000 ) zorlanmadan kesti ARkadaşla duymuşlarınızı değil görmüşlerini yazın bence bir numara 000000 onu gördüm başkasını değil F9devilmiş pehhh gelsin areneya aresdeyim ikim anexdet 67 regue her türlü ezerim ama 000000 görünce kaçmak için her şeyi yaparım :))

Alıntıları Göster
    şuan efsane deil ama efsane olmaya aday biri olympiada BRodHeRs clanından athenslayer
  • quote:

Orijinalden alıntı: anexdet

Alıntıları Göster
    bence elt clanı oyunun en iyisi en iyi oyuncu ise WaitForMe ( yeni adıyla xsaintpeterx) bazen pazarda görüyorum adam full uniqe satıyo bizim serverda o adamı gören kaçıyo zaten.
    areste en iyi clan hatred bence başroldeki oyuncu ise f9devil tabiki herif 30 kişinin arasına dalıyo :D nychris ve 000000
    cyhper ın en iyisi blooddı bence (diezde olabilir tam emin değilim) süper bi takım oyunu oynuyolardı

bu oyunda iyi olmak için oyunu en iyilerle oynamak ve bir takım olarak çalışmak gerekir yapanlar her zaman üstlerde

• quote:

Orijinalden alıntı: zicanzee

bence elt clanı oyunun en iyisi en iyi oyuncu ise WaitForMe ( yeni adıyla xsaintpeterx) bazen pazarda görüyorum adam full uniqe satıyo bizim serverda o adamı gören kaçıyo zaten.
    areste en iyi clan hatred bence başroldeki oyuncu ise f9devil tabiki herif 30 kişinin arasına dalıyo :D nychris ve 000000
    cyhper ın en iyisi blooddı bence (diezde olabilir tam emin değilim) süper bi takım oyunu oynuyolardı

bu oyunda iyi olmak için oyunu en iyilerle oynamak ve bir takım olarak çalışmak gerekir yapanlar her zaman üstlerde

Alıntıları Göster
    Bence clan olarak freedom infamous osmanlı -osmanlı bozulup yeniden kurulmuş olsada tabi bunlar beramustan
    Oyuncu olarak agar_abi salwatore (sexy_rabbit- taleye-burak_tr )sexy_rabbit,burak_tr ve taleya lvl 70 ler

• quote:

Orijinalden alıntı: fire_andrez

Bence clan olarak freedom infamous osmanlı -osmanlı bozulup yeniden kurulmuş olsada tabi bunlar beramustan
    Oyuncu olarak agar_abi salwatore (sexy_rabbit- taleye-burak_tr )sexy_rabbit,burak_tr ve taleya lvl 70 ler

Alıntıları Göster
    000000000 ile F9 un video sunu izledim F9 acemilk yapmış bence çünkü kafa kafaya saldıryolar ki rokue kafa kafaya combo kullanıyo bence F9 000000 yıkar orda acemilk var bide F9 pot basmıyo gibi 1 kere gördüm hpsini yükseldiğini ki sürekli ona baktım en az 100kere iizledim videoyu F9 ii bir oyuncu teke tek de akıllı oynarsa 000000 yıkar gibi geliyor bana ama 0000000 ı konuşmamız bile hata adam ne zaman skill vuruyo ne zaman pot basıyo ne zaman kaçıyo hiç anlamadım müthiş bir oyuncu ama teke tek de F9 u yıkamaz o video da F9 pek umarsamamış combo karşısında ezik kalmış videoyu izleyip eksiklerini anlarsa 0000000 ı yıkar

• quote:

Orijinalden alıntı: Devil_is_Magic

000000000 ile F9 un video sunu izledim F9 acemilk yapmış bence çünkü kafa kafaya saldıryolar ki rokue kafa kafaya combo kullanıyo bence F9 000000 yıkar orda acemilk var bide F9 pot basmıyo gibi 1 kere gördüm hpsini yükseldiğini ki sürekli ona baktım en az 100kere iizledim videoyu F9 ii bir oyuncu teke tek de akıllı oynarsa 000000 yıkar gibi geliyor bana ama 0000000 ı konuşmamız bile hata adam ne zaman skill vuruyo ne zaman pot basıyo ne zaman kaçıyo hiç anlamadım müthiş bir oyuncu ama teke tek de F9 u yıkamaz o video da F9 pek umarsamamış combo karşısında ezik kalmış videoyu izleyip eksiklerini anlarsa 0000000 ı yıkar

Alıntıları Göster
    oyundaki en eski efsane clan TOWN dir,
    oyncu olarak F9Devil

• quote:

Orijinalden alıntı: Devil_is_Magic

Alıntıları Göster
    ImmortalSouls

pfill oyunun ilk 70 lvl i es geçmemek lazım

efsane oyuncu tabiki Bobert

• quote:

Orijinalden alıntı: LasT_KnighT

ImmortalSouls

Alıntıları Göster
    Bana göre efsane clan FreeDoM dur. Oyuncu da SuperB dir

• quote:

Orijinalden alıntı: LasT_KnighT

ImmortalSouls

Alıntıları Göster
    DRT: DRT_ladyknight ___KRAL___ Enternel_Knights:Adını unuttum hatırlayınca yasrm Town :NYcris Bobert MONSTERKILL hangi klandaydı onceden bilmiorm ama bayaa Taşşaklı herif...
  • quote:

Orijinalden alıntı: bluelion

oyncu olarak F9Devil

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: bluelion

oyncu olarak F9Devil

klana katılıyorum TOWN
    fakat oyuncu ise ban göre bobert.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Auratune

DRT: DRT_ladyknight ___KRAL___ Enternel_Knights:Adını unuttum hatırlayınca yasrm Town :NYcris Bobert MONSTERKILL hangi klandaydı onceden bilmiorm ama bayaa Taşşaklı herif...

Alıntıları Göster
    positive elt blood
    411 eltarcher dante taarus the_strom
  • Ben aresdeki Patriot clanını cok seviyorum.Gercekten ii, sağlam 1 clan ve arkadaşlık bağları cok sağlam.Np ler ve lwl konusunda bişe demicem ama cok sıcakkanlılar...
    En ii oyuncu:Forvet01aresde(cok kısa zamanda 70 lwl oldu 3-4 ay önce lwl 62-63 o civarlardaydı.)
    en gıcık oldugum:F9devil(tam bi Türk düşmanı)
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.