Şimdi Ara

Efsane Metin Uca Haber Mizah Programıyla 1 Mart'tan itibaren CNN TURK'TE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
784
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Metin Uca ile Yurttan Görüşler
    CNN Türk’ün yeni dönemdeki ekran yıldızlarından biri de Metin Uca olacak...Metin Uca’nın programı akşam haberlerinden önce CNN Türk ekranına gelecek.
    Ekibi, gün boyunca haber ajanslarından CNN Türk’e Anadolu’dan gelen haberleri derleyecek, Metin Uca da onları kendi bakış açısı ve yorumuyla seyircilere aktaracak.
    NTV’de “O An” adlı benzer bir program var.
    Orada dünyadan ajanslara düşen fotoğrafları yorumluyorlar...
    CNN Türk’te ise Metin Uca, “yurdum haberleri”ni mizahi bir dille ekrana taşıyacak.

Uca hafta içi her akşam saat 18.00 ile 20.00 arasında gündemi değerlendirecek

REHA MUHTAR

CNN Türk’teki yönetim değişikliği tamamlandı. Mehmet Ali Birand ekibini oluşturdu. Yönetimini yenileyen CNN Türk’te sıra ekranı yenilemeye geldi.
    1 Mart’tan itibaren yeni ekran yüzleriyle seyirci karşısına çıkacak CNN Türk’ün en iddialı projelerinden biri “Reha Muhtar’la 5’te 5” olacak.
    Ancak Reha Muhtar, son yıllardaki kimliğiyle ekrana çıkmayacak.
    O da ne mi?
    Hani Muhtar’ın “Haberleri magazinleştirdi” diye eleştirilen kimliği var ya işte o...
    Çünkü Reha Muhtar, tıpkı “Atina’dan bildirdiği” günlerdeki gibi ciddi habercilik yapacak.
    Muhtar, CNN’de Larry King’in yaptığının bir benzerini CNN Türk’te yapacak.
    Muhtar, habercilerden oluşan ekibiyle birlikte belirleyeceği günün beş gündem maddesini her gece CNN Türk ekranında konunun uzmanlarıyla masaya yatıracak.
    Ünlü habercinin, kendisi için “yeniden doğuş, yeniden başlangıç” olarak gördüğü program, hafta içi her gün saat 23.00’te başlayacak ve 1.5 saat sürecek.

http://www.milliyet.com.tr/Yazar.aspx?aType=YazarDetayArsiv&ArticleID=1056529&AuthorID=88&b=Reha Muhtarla 5te 5&a=Ali Eyüboğlu&ver=21

http://www.medyaradar.com/index.asp?sayfa=ayrinti&makid=25048

• Bence Metin Uca Passaparola yı devam ettirsin
  • ne efsanesi la spastiğin teki
  • quote:

Orjinalden alıntı: TARIK0980

ne efsanesi la spastiğin teki

Kimya mühendisliği, Jeoloji mühendisliği ve tiyatro eğitimleri alan Uca, 1987 yılında kazandığı Anadolu Ajansı sınavıyla, muhabirliğe başladı. 1989 yılında TRT'ye geçen Metin Uca, daha sonra Kanal D, Show Tv, Atv, Star Tv gibi kuruluşlarda muhabirlik, programcılık yaptı.

CHP içinde aktif siyasetle uğraştı, 1999 yılından sonra "Günaydın Türkiye" adlı sabah haberleri programları ve "Passaparola" adlı yarışmayla tanındı. Tek kişilik gösterilere de çıkan ve seslendirme çalışmaları yapan sanatçı, 2004 yılından bu yana kitap yazıyor.

Eserleri

* Her Tuzluğum Var Diyene Hıyarla Yetişemedim, 2004
    * Yes Yerine Orrayt Demek Caiz midir Hocam?, 2006
    * Tüh, 2007

Bu spastikse ben ben gerizekalı olduğumu kabul ediyorum. Ama seni karşılayacak bi hakaret bulamadım. Lafın ağırlığı yetmedi

• Hemde Nonoş
  • Sinir oluyorum o adama. Salak salak espriler yapıyor zaten şimdi de mizah programı
  • Jon stewart ı taklit edecek yani

Efsane Metin Uca Haber Mizah Programıyla 1 Mart'tan itibaren CNN TURK'TE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dhqwer -- 7 Şubat 2009; 11:36:30 >
  • Saçma sapan yemek programlarından iyidir bence.
    Metin Uca'nın Pasaparolasının ne kadar başarılı, güzel olduğunu tartışmaya bile gerek duymuyorum..
    Gel Mart gel !
  • Metin Uca'yı severim ..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.