Şimdi Ara

Efsane/ mitoloji kitabını bulmaya çalışıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ben 2008 yılında okul kütüphanesinden bir kitap almıştım efsaneler ve mitolojiler hakkında bir kitaptı. kitap büyük ve parlaktı içinde resimler vardı, çizimler. Seriydi sanırım çünkü birinde İstanbul Efsaneleri anlatılıyordu diğerinde İsis ve Osiris gibi mısır efsaneleri vardı piramitlerin yapımı vs. Başka birinde Truva hikayesi vardı, diğerinde Hades'in hikayesi vardı. Şimdi kitaptan hatırladıklarım bunlar sayfaları falan da farklı parlak bir kağıttandı.

-Kitabın birinin girişinde maymun ve insan karartıları vardı 2 yan yana sayfa boyunca " günler günleri günler günleri aylar ayları yıllar yılları maymunlar maymunları kovaladı" yazıyordu.

-Seri idi birinde Yunan diğerinde Mısır diğerinde İstanbul efsaneleri vardı.

-Resimliydi

-Birinde eski insanların yaşantıları vardı. Kadınların hayvan derisini taşla düzeltirkenki renkli çizimler vardı.

-Birinde de Buda'nın hikayesi vardı.

-1 kitapta tek bir hikaye anlatılmıyordu birden çok hikayeler vardı

Uzun zamandır bu kitap serisini arıyorum ama bulamıyorum, her şekilde yazmayı denedim oysa... bileniniz varsa lütfen adını söyler misiniz?

• Bilen kimse yok mu? Bu yazımın üstünden çok uzun zaman geçtikten sonra görseniz bile yazın lütfen kontrol ediyorum. Kitabın içinde olan hikayelerden bahsedeyim. Farklı kitaplardı dediğim gibi ama seri aynı

-Hammurabi yasaları
    -Mısır'daki kıtlık
    -Buda'nın hikayesi
    -3 güzel
    -Persephone
    -Mısır'da bir kralın ölümü
    -Eşek kulaklı Midas
    -Kız kulesinin efsanesi
    -Truva atı
    -Nuh'un gemisi

Tanrılar ve Tanrıçalar içererek anlatılmıştı Nuh'un gemisi ve Buda'nın hikayesi dahil.
  • Bulursan mesaj at bende merak ettim. ÖZel mesaj attım ayrıca
  • Sayfaya beklerim efsaneler ve mitolojiler hakkında birçok kaynak kitap yorumu var Kitap

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SMTZHR -- 11 Ağustos 2020; 3:2:23 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.