Şimdi Ara

Efsane server BİZMU-97d cok yakında hizmetinizde!!! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
2
Favori
1.663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: _AdReNaLin

quote:

Orijinalden alıntı: HBMUPLAY

Dedigin gibi dekont olur veya sizden biri ile para alisverisi kanitlayacak konusma.

+ sunuda dusun neden seninlen ugrasiliyor ugrasiliyorlar yada kurdugunuz sunucu ile cekilmeme olayi abest cunku 250 gibi bir online rakam görmüş + biriyiz yani actigin sunucunun herşeyi free yani herkezin temin edebilecegi olay.

News admin kismi nicki vsvs kimlerin kurdugu belli bu adamlar kufurbaz camur insanlar amaclar niyetler biliniyor ☺

Abestlik şahsi düşüncen...
    E ozaman aç ve 250 online ile takılmaya devam et neden burdasın ?
    + herkesin amacı niyeti biliniyor görülüyor haklısın ama öznelliğinden sıyrılıp Birazda nesnel realist düşünmelisin, Sonuçta kimse ağaç kovuğunda yetişmedi ;)
    Daha öncede belirtmiştim ''KUYRUK'' Şuan eminim... Acı eşiği bi hayli düşük derecelerde.
    Thenks

250 oyuncuyu hbmuonline gördü dream demedim.
    Herneyse adrenalin bizleri ranimadigin asikar isine dalgana bak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: _AdReNaLin

quote:

Dedigin gibi dekont olur veya sizden biri ile para alisverisi kanitlayacak konusma.

+ sunuda dusun neden seninlen ugrasiliyor ugrasiliyorlar yada kurdugunuz sunucu ile cekilmeme olayi abest cunku 250 gibi bir online rakam görmüş + biriyiz yani actigin sunucunun herşeyi free yani herkezin temin edebilecegi olay.

News admin kismi nicki vsvs kimlerin kurdugu belli bu adamlar kufurbaz camur insanlar amaclar niyetler biliniyor ☺

Abestlik şahsi düşüncen...
    E ozaman aç ve 250 online ile takılmaya devam et neden burdasın ?
    + herkesin amacı niyeti biliniyor görülüyor haklısın ama öznelliğinden sıyrılıp Birazda nesnel realist düşünmelisin, Sonuçta kimse ağaç kovuğunda yetişmedi ;)
    Daha öncede belirtmiştim ''KUYRUK'' Şuan eminim... Acı eşiği bi hayli düşük derecelerde.
    Thenks

250 oyuncuyu hbmuonline gördü dream demedim.
    Herneyse adrenalin bizleri ranimadigin asikar isine dalgana bak

''

• dakrsteam filerini temizliyoum daha kıral files gelior sıkı tutunun :D
  • serverre yapilacak ufak saldiri obur sunucularada zarar verir bunu unutma senle alakali deil himmet abicim abi demem yasca buyuk olmandan beni bilion
  • Serverimiz Yeni File's İle Aktifleşmiştir.
    Emeklerimiz Daha eğlenceli daha aktif ve bol muhabbetli BiR ortam için
    Muonline Sevenlere Duyrulur
    BizMU-Yönetim
  • Forum allaha emanet olmuş küfürler havada karada
  • Arkadaslar 97d nin tüm orjinallğiyle serverimiz hizmete eglenceye devam etmektedir.
    Server tamamen orjinel 97 d dir ve gereksiz abarti hicbir event bulunmamaktır...
    Eski ortamları eski zorlugu ve eglenceyi isteyen arkadaslar Buyrun sizleride bekliyoruz ...
    Bizmu Yönetim
  • En iyisi bildiğimiz sey :d Klasik
    bildiğin seyi bilmediğin seye degismicen bosuna dememis atalarımız geliyom laan
  • Bizlere destek Vereb Herkese Teşekürü BorÇ Biliriz.
    İstediğimiz sadece Güzel bir ortam ve unutulmayacak eğlenceli vakitler geçirmektir.
    Bizlere destek veren muhabbet ve eglence ortamımıza katılan herkese ayrı ayrı tekrardan tesekur ederiz.
    Unutmadan yenilikler çok yakında ...
    İyi eğlenceler
    Bizmu-Yönetim
  • server bakım 01 02 2015 de soan erecektir.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.