Şimdi Ara

Efsane server BİZMU-97d cok yakında hizmetinizde!!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
2
Favori
1.663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: _AdReNaLin

Arkadaşlar Mesele BizMu 'nun ismiyse buyrun size devredelim Siz geliştirin biz gelip oynayalim.
    Daha öncede belirttim biz Atakanın yaklasık 1 bucuk sene önce serveri acacam diyipte acmamasindan dolayı kollari sivadık ve serveri actık.
    Amacımız BizMU efsanesini yaşatmak elimizden geldiğince o eski ortami muhabbeti eglenceyi baki kılmak.
    Bundan rahatsız olanlar oynamayabilir eleştiredebilir. Lakin Hak'tan bahsedip Haksızlık yapmayada gerek yok ; amaç belli amaç uğruna yapılan belli...
    Buyrun beğenmediyseniz hayıflanmaya gerek yok sizler açın sizler geliştirin biz gelelim
    Burda Dh ortaminda Bizleree ''Halis muhlüs türk serveri'' diyip Serverinde bulgarlara ''Burasi Bulgar serveri'' diyenlere destek vermektense buyrun sizler açın biz gelelim gerçek türk serverini yaşatmanıza destek verelim;
    Amaç BizMU efsanesini yaşatmaksa Şayet biz hazırız ... Sizler biz bu işe girmeyiz diyorsanizda destek olmuyorsanizda En azindan köstekde olmayın.
    Saygilar
    BizMU-Yönetim

Bak dostum millete camur atmadan yurursen kimse sana dokunmaz ama bir yerlere tas atarsan geri seker bir tavsiye kuran burak muhtemelen ama burda konu takibi sabihi baska kullandiginiz 97d darsteam bulgar birinin duzenledigi dosya yani sende bir bulgar sayesinde 97d actin 😂😊

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bence Formun Basına geri dönmeliyiz '' Tas atmak '' Kavraminin Rihayet ettiği ve fiili olarak gerçekleştirdiği şahıslara Tekrar dan göz atmalıyız.
    Biz kimseye taş atmadan normal olarak Gerçekleşmesi gereken Açilış vede Server bilgilerini paylaştık.
    Sizlere veya eleştirenlere taş atmadık ki kaldıki şahsım olarak eleştirilerinize dahi teşekürle karşılık verdim.
    Absürt davranışlar servgilemekte ısrar eden arkadaşlara gerekli cevabı verdiğimizi düşünüyorum tekrar ediyorum; ''' Buyrun sizler açın biz destek verelim yok biz yapamayız diyorsanızda en azından köstek olmayın.''
    Vede Son olarak Burak-ahmet-mehmet-hüseyin vs ilgilendiğiniz kaç konu var anlamış değilim isimlerde tanıdık değil olayınız oluşumlamı şahıslarlamı yada Kuyruğunuzlamı ?
    isteyen gelir isteyen gelmez isteyen oynar istemeyen oynamaz ama şahsi dertlerinizden dolayı istemeyipte üstüne bide emeğe saygısızlık ederseniz o zaman gerekli cevabı her daim alırsınız! BizMUOnline'den Daha reel bi hayatınız olduğunu vede daha realist olabileceğiniz ihtimalini ısrarla düşünüyorum.
    İyi Forumlar
    BizMU-Yönetim

• quote:

Orijinalden alıntı: mudreamworld

inşallah burda bana ve serverime taş gelmemiştir_?

Sen kimsin ? Serverin ne ? Sen niye geldin? Sen niye üstüne alındın?
    Yahu yeni bi madde mi keşfedildi arkadaşlar
    Garipleşiyorsunuz ..
  • quote:

quote:

inşallah burda bana ve serverime taş gelmemiştir_?

Sen kimsin ? Serverin ne ? Sen niye geldin? Sen niye üstüne alındın?
    Yahu yeni bi madde mi keşfedildi arkadaşlar
    Garipleşiyorsunuz ..

bende öyle düşünmüştüm.
  • quote:

Arkadaşlar Mesele BizMu 'nun ismiyse buyrun size devredelim Siz geliştirin biz gelip oynayalim.
    Daha öncede belirttim biz Atakanın yaklasık 1 bucuk sene önce serveri acacam diyipte acmamasindan dolayı kollari sivadık ve serveri actık.
    Amacımız BizMU efsanesini yaşatmak elimizden geldiğince o eski ortami muhabbeti eglenceyi baki kılmak.
    Bundan rahatsız olanlar oynamayabilir eleştiredebilir. Lakin Hak'tan bahsedip Haksızlık yapmayada gerek yok ; amaç belli amaç uğruna yapılan belli...
    Buyrun beğenmediyseniz hayıflanmaya gerek yok sizler açın sizler geliştirin biz gelelim
    Burda Dh ortaminda Bizleree ''Halis muhlüs türk serveri'' diyip Serverinde bulgarlara ''Burasi Bulgar serveri'' diyenlere destek vermektense buyrun sizler açın biz gelelim gerçek türk serverini yaşatmanıza destek verelim;
    Amaç BizMU efsanesini yaşatmaksa Şayet biz hazırız ... Sizler biz bu işe girmeyiz diyorsanizda destek olmuyorsanizda En azindan köstekde olmayın.
    Saygilar
    BizMU-Yönetim

"Açmaması" yanlış.
    Açmak konusunda çok defa girişimim oldu, buraya bir kısmı yansıdı hatta.
    Tonla özel mesaj geldi. Zeytinburnu delikanlısı gibi "aç biz de gireriz" diyenden tut, "açacaksan server dosyası göndereyim, sen hamlamışsındır yardımcı olalım" diyene kadar hepsinin mesajına döndüm.
    Sonuçta dile kolay, 9 sene olmuş (vay be) piyasadan uzak kaldık.Bizim zamanımızda düz 97D derdin geçerdin. İşin içine bir girdim "season"lar, "episode" lar.. Dizi gibi yahu... Kafa karıştı ister istemez. Anket yaptım, her kafadan ayrı bir ses çıktı.. Ragezone'da forumları gezdim, çoğu güncellenmemiş. Piyasayı bulgarlar ele geçirmiş (bizim zamanımızda tek rakibimiz malatyalılardı :)) ) .97D 'nin tonla açığı bulunmuş... Dotalar, Wowlar, Loller türemiş...
    Buna rağmen temiz dosyalar buldum, ruslar ile temasa geçtim onlar da zamanında bedavaya kurduğumuz sistem için tonla para istedi. Parayı vermek mantıklı gelmedi zira benim oyundan insanların eğlenmesi dışında bir beklentim yok. O parayı gömsem dönüşü olmayacaktı yani.
    Bu sefer bana destek verebileceğini söyleyen memleketim insanları ile temasa geçtim.. İş ciddiye binince hiçbirinden yanıt alamadım Yanıt almayı bırak, "serveri açtığın zaman söyle de patlatayım" diye mesaj atan bile oldu
    Serveri hortlatmaya karar verdiğimde, 2006 'ya nazaran daha iyi imkanlar vardı elimde. Ama açıkçası oyun konusunda hamladığım yerlerde bana yardımcı olabilecek bir yoldaş bulamadım. Tarkan dendiğinde aklıma harita değil, şarkıcı geliyordu düşünün o kadar koptum oyundan Altyapı ile ilgili en ufak bir sorunum yok. İşim sunucularla, networklerle zaten.. Ama oyun dinamikleri konusunda kimseden destek göremedik maalesef.
    Şimdiyse bahsettiğim imkanlardan biraz daha uzağım. Geçen Mayıs ayında iş değiştirdim. Serveri tekrar açmak istediğim sırada çalıştığım şirkette bilgi işlem departmanı tamamen benim elimdeydi. Şimdi 4000 bilgisayarın, sunucunun olduğu koskoca holdingin bilgi işlem direktörlüğünde kendi branşımla ilgili sistemlere bakıyorum Öyle esneyemem kafama göre yani.. Ama maaş iyi
    BizMu, bizim sadece host ettiğimiz, insanların hoşça vakit geçirmesi düsturu ile oluşturulmuş bir oyun sunucusuydu. İsterim ki ismi layığı ile yaşamaya devam etsin. Tek ricam bunu yaparken eski hatırasını patates etmemeniz. "Bizmu bozmuş yeaa" demesinler diye bu ismin seçilmesine (hele ki nezaketen mustafa ağabeye, bana sorulmadan) tepki gösterdim sadece.
    Bari BizMu diye açacağınıza Mu-Turkiye diye açsaydınız keşke.. İyi kötü benim BizMu 'yu hortlatma ihtimalim vardı

• Formun en başında da özenle üstüne basa basa belirttim ilk Bizmu'nun sahibi Şudur. Biz Şu amaçla açtık vs ...
    Yani ortada sizin yada ekibinizin emeğine bi saldırı olmadı aksine yaptığınız güzel işlerdende dem Vuruldu isminizdende ...
    Tekrardan belirtiyorum amacımız eglence eski muhabbet ortami dostluklar vs hiçbir kazanç amacımız yok Dostluktan baska Çünki bizde senelerce oynadık vede o ortamı yaşadık ; Tekrardan ''Elimizden geldiğince'' yaşatmaktır amacımız.
    Bildiğiniz üzere Malatyalıyız ve bu işle çok haşir neşirde olduk lakin piyasada hatrı sayılır %100 Türk serveri kalmadığı için Rakibimiz de yok malasef, olsaydı destek verirdik girmezdik bu işe o sebeple rakip kavramı (Tr Statüsünde) yok artık Destek kavramının olması ümidindeyiz...
    Online sayımız her geçen gün artıyor en başındanda belirttiğim gibi bizler destek bekliyoruz ''Türk Serveri'' Adına bişeler yapabilmek için .Ve herzaman söylüyoruz bu amaçta daha iyisi için destekde veririz yeterki yaşasın bu isim.
    Bu maksat dışında yapılan her üstürupsuz yoruma atılan her taşa ivedilikle karşıdakinin seviyesiyle cevap verilecektir, Bu gayeyle muhattap aldığımız BizMU efsanesinin 'Efsane' nitelemesine erişmesinde katkısı olan herkese Teşekür ederiz.
    İyi Forumlar Dileriz
    BizMU-Yönetim

• Başka TÜRK serveri yok derken beni ve serverimi görmezden geldiğini varsayıcam fakat server infoyu bile benim infodan kopyala yapıştır yapmışsın.
    Ya kale almayayım diyorumda Türk Server'i yok diyince dayanamadım.

Online sayısına gelince MEMB_STAT'dan yaptiğini çok iyi biliyorum :D Anlayan anlar.
    Diğer kapatip açtığınız serverler gibi bununda sonu aynı. O yüzden bende sizi Himmet gibi kendi halinize bırakıyorum. İsim değiştirmeyle spamla olucak şeyler değil bunlar. Sizin kim olduğunuzu gayet iyi biliyoruz.

Tavsiyem ben ve serverim hakkında imalı bile dahi konuşmamandır.

iyi forumlar.
  • quote:

Başka TÜRK serveri yok derken beni ve serverimi görmezden geldiğini varsayıcam fakat server infoyu bile benim infodan kopyala yapıştır yapmışsın.
    Ya kale almayayım diyorumda Türk Server'i yok diyince dayanamadım.

Online sayısına gelince MEMB_STAT'dan yaptiğini çok iyi biliyorum :D Anlayan anlar.
    Diğer kapatip açtığınız serverler gibi bununda sonu aynı. O yüzden bende sizi Himmet gibi kendi halinize bırakıyorum. İsim değiştirmeyle spamla olucak şeyler değil bunlar. Sizin kim olduğunuzu gayet iyi biliyoruz.

Tavsiyem ben ve serverim hakkında imalı bile dahi konuşmamandır.

iyi forumlar.

Bak ben mubattlezonede adminlik yaptim mu optinetteki elemanin cogu ve adminini tanirim ben cok droplar yaptim Hatta elimde Halla mubattlezonedeki uyeliklerin databaseleri var mu optinette bulgar turklerine cok yardim ettim

Ama ne varki eger insallah sen onlardan degilsindir bu bulgarlar kadar asagillik adam ne gordum nede tanistim bir insanda bu kadar kindarlik olmaz cogu site eklentin web marketin birebir battlezone altyapisindan alinma

Bu adamlar gozumunun onunde Rpo denen dalama millete Yardim ediyordu Ben oyuna ilk girdim baya bulgar var dedim 5 euro luk bisiler cekeyim nede olsa turkuz bu bulgarlar kendince sirk kurmus adam bizede destek olur oyuna girdim turk

ortami var adamlar ucmus Lycn ve bi elf vardi adamlar her daim set degisiyor Demek istedigim bu adamlar Dieturk guildi bile kuruyorlardi Serverin bulgar serveri kanimca adminlerinde oyle buyuk ihtimal ya bulgarsin yada sana destek verenler

bulgarlarki buyuk ihitmal parada veriyorsundur herkez bisiler yapar adamlar guzel yapmis ben destkeliorum ilk girdigimde destekte ciktilar Senden Ricam Turk serveri deme cunku turk serveri olarak bisey goremiyorum bana gore turk serveri

muanadolu veya muturk tarzi mu onlineler dir luck eklemek icin bile 500 credi 2.5 euro verecegim oyuna adamlar 2 3 turk var patir patir aliorlar ben mu onlinede buna cok karsiyim ha olur vip satata eywallahta 12 reset aliorsun akabinde luck

ekliorsun akabinde zaten crediyle kral olabiliorsun nerde kaldik esitlik
    Onun icin pek oynamak gemedi destek istedik sende pek umursamadin bende pek irgalamdim ama emege saygi duy orda sana herhangi bir laf atilmadi

• Senin Türk serverinden anladiğin ne önce onu açığa kavuşturalim öncelike.

1. İçerisinde Sadece TÜRK oyuncular olan server mi?
    2. Server sahibi kurucuları TÜRK olan server mi?

1.si ise bakış açın yanlış, kaldıki artık Türkiye'de okadar çok muonline oyuncusu kalmadı yada Türk serverlarına olan güvenlerini yitirdiler Böyle serverlar yüzünden.
    2. Biz iki kişiyiz ve Türküz (istersen Nufus cüzdanımın fotokopisini yollayayım ) 2 Tane GM var onlarda Türk.

Bu arada hiçkimse battlezone ve optinetten örnek alarak market yapmıyor. Market fonksiyonlarinin hepsi Savoy denen S-y Webshopu yapan codera ait ordan derleniyor bende öyle yaptım. Maden battlezone sitesi var verseydin arkadaşlarada kendileride bişeyler yapsaydı.
    Oyun dengesi parana göre değil emeğine göre yapıldı. Kaldıki item satmıyorum ben. Webshop göremezsin. Sadece oyunu sürekli oynayamayanlar için kolaylıklar mevcut. Bu kolaylıklari herhangi birşey satın almadan oyunda emek harcayarak da yapabilirsin. Bosslardan en fazla mace of gimli düşüyor örnek veriyorum, kimsede exl mace of king göremezsin.

Kredi için illaki almanada gerek yok. oynayarak kredi elde etmenin bir çok yolu var. Weekly Rankings, Guild Rankings, Fight Club, Online Time, Castle Throne , webmarkette item satmak gibi gibi...

Senin yorumlarınıda biliyorum websiteyi ve oyunu incelemeden var olan bir eklenti/modülü yokmuş gibi tavsiye vererek yorumluyor eleştiriyorsun.Tart önce biraz.

Bu arada Lycn ve Sylvanas Türk haberin olsun. Oyunun en aktif playerlarından 7/24 onlineder.Bilip bilmeden laf atma ortaya istersen.

Ben de herkez gibi reklam yaptım heryerden, her millettende oyuncum var.

Bu arada hangi emeğe saygı? Infoyu bile benden copy/paste yapmıslar. 1-2 saatlik forum araştırmasıyla kurulan (öncedem kurdukları gibi) darksteam files , DT web 0.3 ve Pinkof gameguard la yapılan alelade bir server. Isterseniz oyunda kullanılabilecek onlarca hileyi burdan yayınlayabilirim.

Açılan spam yapılan hesapların hepsi fake, yeni. Bu arada bu serveri bu denli savunmak neden? Eğer soyadı benzerliği yoksa sende zanlımca bi aralar DH de kendi dünyasında rezil olan, iğrenç bir üyenin bi yakınısın.

Herkes kendi işine baksın, bu server bu kadar yorum ve eleştiri alıyo başka serverlar beğeniliyorsa vardir bunda bişey, iki kere düşünün.

Artık daha fazla yazmak istemiyorum, cevapta vermek istemiyorum. sizde uzatmazsanız sevinirim.

iyi forumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mudreamworld -- 10 Aralık 2015; 23:34:29 >

• Iyiki bilgisayarlari evden kaldirmisim
    Herkezin hakkinda hayırlısı bu isten belkide aranizda en iyi para kazanan benim âmâ hic kimse arkamdan kufur etmedi veya ettirmedim.

Gerisi yalan.

• Ne Olay oldu be
    Realist davranın dedik ama Sübliminal alemdende öteye ışınladınız ışık hızında
    ''Dh ortamında türk serveri diyip oyun içinde Bulgarlara Burası bulgar serveri diyenlerden '' cümlesini sen neden üstüne alındın , Sende Vukuu Bulan bir olaymı ?
    Yazmışşısınız cizmişsiniz biz kimseye çamur atmadığımız halde geldiğiniz elementten agzınızın suyuyla harmanlanıp atmışsınız bizim atmadığımızı. Olayınız Gerçek bir türk serverinin varlığından duyduğunuz endişe mi yoksa player amaçlı kullandığınız cümlelerin Hayıflanmasımı ?
    Yadsımayalım gerçekleri olay BizMU' nun açılışından bu yana yaptığınız Karalama çalışması
    Yaptığımız türk serveri kurmak
    Biri çıkmış bizim kopyalar diyor diğeri gm lik verceklerdi vermediler diyor diğeri para diyor öbürü falan diyor fistan diyor yahu bu kadar mı ağır geldi ?
    işinize bakın arkadaşlar oynayan oynar oynamayan oynamaz Muhattap dahi almadığımız adamlar kendine şahsına yada oluşumuna tek kelime etmediğimiz halde gözü kulağı bu konuda bak ne diyoruz ''türk serveri'' Sen niye üstüne alınıyonki ? eleştireye saygımız var ama eleştiriyi yapmadan öncede Benliğinizden %100 emin olup eleştiriyi de öyle yap Sen afaroz olmuş bi toplumun parçacığısın Bak burda herkes yıldız tozu savaşında ama sen Leblebi tozusun bırak bu karalamaları...
    Onlinemiz 10 olsun seninki 1000 Niceleme de öndesin ama nitelemede değişmiceksin Kavram aynı kalcak Hahlis muhlis türk serveri ...
    Saygımız herkese sonsuz ama Müneccim aleti yemişcesine Sonumuzu şimdiki zamandan belirleme gayretine girme
    Saygı göster ki saygı göresin Türksen Türk gibi davran olmadı Sofia da başkonsolosluk illaki vardır.
    İyi formlar arkadaşlar
    BizMU-Yönetim

• son kez anla diye yazıyorum ! Kimsenin serverde gözü filan yok. Kim ne yapsin?

Tepkilerin sebepleri şunlar.

1. Sağa sola laf atılması !
    2. Başkasının ismi üzerinden prim yapılması !
    3. Gereksiz bir sürü spam , post kirliliği !

Umarım anlarsın....
  • HBMUPLAY kullanıcısına yanıt
    Arkadas odeme yaptigina kanitlayacak herhangi bir dekont vb bir sey varmi?

• quote:

son kez anla diye yazıyorum ! Kimsenin serverde gözü filan yok. Kim ne yapsin?

Tepkilerin sebepleri şunlar.

1. Sağa sola laf atılması !
    2. Başkasının ismi üzerinden prim yapılması !
    3. Gereksiz bir sürü spam , post kirliliği !

Umarım anlarsın....

Bende Son Kez anla diye yazmak isterdim ama malasef Cerebrum'un 404Error!
    Yinede tıbben Umut var diye yazıyorum Nede olsa nefes alıyorsun...

1. Sağ Sol orta ileri geri bilmem yazmazsın konuya vede kimse şahsını muhattap almaz.
    2. Prim yapma gayesinde değiliz. Biz ticaret yapmıyoruz.
    3.Spam ve kirlilkler sana ait; çöp tenekesinden cıkarsan kirlilik ve spamlara yer açılacak.
    4.KuzeyDoğundaki simgeyi denemeli ve artık senin olanla ilgilenmelisin.
    Teşekürler- İyi forumlar

• quote:

Orijinalden alıntı: HBMUPLAY

Arkadas odeme yaptigina kanitlayacak herhangi bir dekont vb bir sey varmi?

HBMUPLAY
    Ben arkadaşın yazdıklarının Dh Genelinde ciddiye dahi alınmayacağını düşünüyordum. Çunki bu tarz basitlikler malasef yurdum insanının eğlencesi şahsı değerinde karalama çalışması olabiliyor.
    Lakin dediğiniz gibi buyrun Kanıtlasın dekontu fişi makbuzu neyi varsa çıkarsın ve bizi utandırsın !
    Sonuçta müddei iddiasını ispatla mükelleftir
  • Dedigin gibi dekont olur veya sizden biri ile para alisverisi kanitlayacak konusma.

+ sunuda dusun neden seninlen ugrasiliyor ugrasiliyorlar yada kurdugunuz sunucu ile cekilmeme olayi abest cunku 250 gibi bir online rakam görmüş + biriyiz yani actigin sunucunun herşeyi free yani herkezin temin edebilecegi olay.

News admin kismi nicki vsvs kimlerin kurdugu belli bu adamlar kufurbaz camur insanlar amaclar niyetler biliniyor ☺

• HA BİDE BUTUN PORTLAR KAPALİ BOSA UGRASMAYİN
  • Burak geldi susunuz

Burak ben kimse ile isbirligi yapmam beni taniyamamisin kufur etmeden yaz tavsiye

Kapatirlar sunucunuzu sonra benden bilmeyiniz

• + kapatmazlarsa onlarin avradını sikim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HBMUPLAY

Dedigin gibi dekont olur veya sizden biri ile para alisverisi kanitlayacak konusma.

+ sunuda dusun neden seninlen ugrasiliyor ugrasiliyorlar yada kurdugunuz sunucu ile cekilmeme olayi abest cunku 250 gibi bir online rakam görmüş + biriyiz yani actigin sunucunun herşeyi free yani herkezin temin edebilecegi olay.

News admin kismi nicki vsvs kimlerin kurdugu belli bu adamlar kufurbaz camur insanlar amaclar niyetler biliniyor ☺

Abestlik şahsi düşüncen...
    E ozaman aç ve 250 online ile takılmaya devam et neden burdasın ?
    + herkesin amacı niyeti biliniyor görülüyor haklısın ama öznelliğinden sıyrılıp Birazda nesnel realist düşünmelisin, Sonuçta kimse ağaç kovuğunda yetişmedi ;)
    Daha öncede belirtmiştim ''KUYRUK'' Şuan eminim... Acı eşiği bi hayli düşük derecelerde.
    Thenks

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.