Şimdi Ara

Efsane server BİZMU-97d cok yakında hizmetinizde!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
2
Favori
1.663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eleştiren, destek veren, oynayan yada oynamayan Tüm Arkadaşlara teşekür ederiz.
    Öneri ve görüşlerinizi Server bünyesinde adminlerimize pm yoluyla ve Dh Platformundan iletebilirsiniz.
    Saygilar
    BizMU-Yönetim
  • server cok guzel 2 gundur 260 lvl oldum hard server :)
  • Baba server 10 numara 5 yıldız. Ellerinize sağlık BizMu yönetimi. Herkese iyi oyunlar.
  • Sanırım eski MU muhabbet ortamlarını özleyenler bi hayli fazla
    İlk günlerimiz olmasına rağmen bizlere destek verip hızla online sayımızı arttıran Muhabbetimize ortamımıza ortak olan tüm arkadalara, dostlara Teşekürü Borç biliriz.
    Amacı ; eğlence, muhabbet olan Serverimiz 7/24 onlinedir.
    Zoru seven herkesi bekleriz

BizMU YÖNETİM
  • Deneyelim ;)
  • Bozkurt gelmezse oynamam :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• server guzel marketlere +7 legendary koyulmasi lazim su anlik cok guzel
  • Arkadaşlar merhaba,
    Bu bizmu online 'ın bizimle alakası yok. Sahi HolyAty 'nin de çakması çıkmıştı ben askerdeyken. Bana ben olduğunu söyleyen insanlar mail atıyordu.

Bilginize, saygılar.
    Atakan.
  • sen neyin kafasını yaşion oda 97d buda 97d sen olsan nolur olmasan nolur hastamisin sen neyin ispati bu muturkun kurucularin danim ben hava atiormuyum .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bozo Luluk

Arkadaşlar merhaba,
    Bu bizmu online 'ın bizimle alakası yok. Sahi HolyAty 'nin de çakması çıkmıştı ben askerdeyken. Bana ben olduğunu söyleyen insanlar mail atıyordu.

Bilginize, saygılar.
    Atakan.

Formun basında belirtileni 'bahsedilen kişi' olarak tekrarladiği için arkadaşada teşekürü borç biliriz.
    7/24 Eğlenceye devam
    BizMU-YÖNETİM
  • quote:

Orijinalden alıntı: Breaak4Love

server guzel marketlere +7 legendary koyulmasi lazim su anlik cok guzel

Talebiniz Gerçekleştirildi.
    iyi oyunlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: bizmu97d

sen neyin kafasını yaşion oda 97d buda 97d sen olsan nolur olmasan nolur hastamisin sen neyin ispati bu muturkun kurucularin danim ben hava atiormuyum .

bir anlam ifade etmiyorsa, boş geliyorsa sakince bizmu ismini kafana göre kullanmaktan vazgeç

• bizmu senin diye bi patentin varmi? serbest piyasa istedigim zaman acarim istedigim zaman istedigim ismi kulanirim bosa yazi yazip dh nin mb bitlerini haslama.
  • eski oyuncuların kaç tanesi bakar ki buraya ben baktım ilklerdenim hatırlayan hatırlar ama ilki gibi olmaz biz emeğe saygı diyelim girip oynayalım =) herkese kolay gelisn
  • Energy//sarypeace E kullanıcısına yanıt
    +1

• quote:

Orijinalden alıntı: Bozo Luluk

quote:

Orijinalden alıntı: bizmu97d

sen neyin kafasını yaşion oda 97d buda 97d sen olsan nolur olmasan nolur hastamisin sen neyin ispati bu muturkun kurucularin danim ben hava atiormuyum .

bir anlam ifade etmiyorsa, boş geliyorsa sakince bizmu ismini kafana göre kullanmaktan vazgeç

Atakan sen boyle agzini acarsan adamlar acar sende boyle bnm bmm diye konusursun hak ettin

Evren siz bisi edemezsin sen

• Arkadaşlar Mesele BizMu 'nun ismiyse buyrun size devredelim Siz geliştirin biz gelip oynayalim.
    Daha öncede belirttim biz Atakanın yaklasık 1 bucuk sene önce serveri acacam diyipte acmamasindan dolayı kollari sivadık ve serveri actık.
    Amacımız BizMU efsanesini yaşatmak elimizden geldiğince o eski ortami muhabbeti eglenceyi baki kılmak.
    Bundan rahatsız olanlar oynamayabilir eleştiredebilir. Lakin Hak'tan bahsedip Haksızlık yapmayada gerek yok ; amaç belli amaç uğruna yapılan belli...
    Buyrun beğenmediyseniz hayıflanmaya gerek yok sizler açın sizler geliştirin biz gelelim
    Burda Dh ortaminda Bizleree ''Halis muhlüs türk serveri'' diyip Serverinde bulgarlara ''Burasi Bulgar serveri'' diyenlere destek vermektense buyrun sizler açın biz gelelim gerçek türk serverini yaşatmanıza destek verelim;
    Amaç BizMU efsanesini yaşatmaksa Şayet biz hazırız ... Sizler biz bu işe girmeyiz diyorsanizda destek olmuyorsanizda En azindan köstekde olmayın.
    Saygilar
    BizMU-Yönetim

• quote:

Orijinalden alıntı: Energy//sarypeace

eski oyuncuların kaç tanesi bakar ki buraya ben baktım ilklerdenim hatırlayan hatırlar ama ilki gibi olmaz biz emeğe saygı diyelim girip oynayalım =) herkese kolay gelisn

Şekil A/ Örnek Teşkili...
    Saygılar teşekürler
  • inşallah burda bana ve serverime taş gelmemiştir_?
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.