Şimdi Ara

Efsane ses sistem Edifier S530DB

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
2.024
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Selamlar,

Yaklaşık aylarca arayıp yaklaşık 1 yıl önce başkasından almış olduğum sistemimi aktif stüdyo referans monitörlerine geçtiğim için satıyorum. Sistem ilk günkü gibi temizdir sadece dockta kılcal çizikler vardır onlarda normalde baktığınızda göremiyorsunuz zaten onun dışında uydular falan sıfır gibi çizik, içeri çökme vs. asla yok. İstanbul içi pendik metro istasyonundan teslim edebilirim kargo ile de eticaret sitelerinden 15 liraya falan geliyor.

Sistemi çok anlatmayacağım forumda birazcık arama yaparsanız sistemin gerçekten efsane olduğunu, bi creative logitech ile asla karşılaştıramayacağınızı, gerçek 145W sesin bi evi gümbür gümbür inleteceğini, sistemde her türlü bağlantı olanağı olduğunu, hem dock hem kumandasının olduğunu çok rahat görebilirsiniz. Laf değil lütfen sistemi birazcık araştırın :)

Referanslarıma bakarsanız sıfır gibi dediğim her ürün gerçekten öyledir :)

Fiyat 650 TL Alana şimdiden hayırlı olsun aldıktan sonra benim ilk tepkim gibi "hocam bu ne yaa muhteşemmiş" diyeceğine eminim :)

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

• Bende en düşük modellerinden biri olan X600 kullanıyorum 7 senedir bende ilk alınca senle aynı tepkiyi vermiştim efsane ürünler yapıyor marka ihtiyacım olsa şuan kaçırmazdım
  • quote:

Orijinalden alıntı: tayfn1907

Bende en düşük modellerinden biri olan X600 kullanıyorum 7 senedir bende ilk alınca senle aynı tepkiyi vermiştim efsane ürünler yapıyor marka ihtiyacım olsa şuan kaçırmazdım

x600 için onu dediysen bir de bunu düşün hocam :) Gerçekten forumda yüzlerce milletin mesajını gördüm ya bu kadar mı falan diyordum o kadar büyük beklentiler içerisine girdim ama alıp dinlediğim de o kadar değil daha fazlasıymış diye hayran kalmıştım. İşte z906'ya falan özenirken şu sistemi görüp dinledikten sonra onların nasıl çöp olduğunu anlamıştım o zaman.
  • ColorTR kullanıcısına yanıt
    Kullanmayan bilemez bu kaliteyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: tayfn1907

Kullanmayan bilemez bu kaliteyi

Kesinlikle
  • ben söyleyeceğimi aslında özelden söyledim de kendısı galiba fiyatının yüksek oldugunun farkında neyse hayırlı satışlar
  • Fiyatımın gayet normal olduğunun farkındayım. Yurtdışı fiyatının bile neredeyse yarısı -ki Türkiye'de satılmayan bir ürün. Sen 500 TL'ye daha ucuza bulduysan temiz olduğuna güvenilir olduğuna tamir görmediğine inanıyorsan gidip ondan alabilirsin. Aynı şeyleri özelden de konuştum kaçırma al hocam dedim sana. Hala inat ettin gelip buraya yazıyorsun sebep? çünkü indirimi alamadın maksat *ok atmak olsun. Klasik ölücü zihniyeti. Adam gibi indirim istedin kargo benden olsun falan dedim amacın pazarlık vs. değil. 6.000 lira da versen sana satılık değil artık, sistem muhteşem bir gün illa birisi alır almazsa takar iki sistemi birden kullanırım evladiyelik ürün.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: zanzi7575

Hocam selamlar.satılır.satılmazsada kayıp degil kazanc.herzaman iş gören sınıfına före kült cihazdır.demirbaş dursada olur.sonucta mal senin.2000tlde yazarsın 400tlde.Hayırlı satışlar

Teşekkür ediyorum hocam katılıyorum kesinlikle. Fiyatı gayet uygun sisteme gelirsek zaten muhteşem. Ne yazıkki asırlık elde kalan bi ürünle ne koparsak kar kafasında fiyat vermeye benzemiyor. Forumda yüzlerce yorumu mevcut sistemin dileyen araştırabilir :)
  • Ürün gerçektende çok temiz ya..zaten kutusunun saklayan kullanıcıları çok seviyorum ya kesin özenli kullanılmış oluyor :). Alıcısına hayırlı olsun. Nadir bulunur maalesef ülkemizde, piyasadaki nerdeyse bütün multimedia sistemleri dinlemiş biri olarak söylüyorum ki
    sesin bu kadar doğal çıktığı bir sistem görmedim ( duymadım :) ).Aslında bence alacağınız sistem buysa temiz ve güvenilir olduktan sonra kaçırmamak lazım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: MustafaNamik

Ürün gerçektende çok temiz ya..zaten kutusunun saklayan kullanıcıları çok seviyorum ya kesin özenli kullanılmış oluyor :). Alıcısına hayırlı olsun. Nadir bulunur maalesef ülkemizde, piyasadaki nerdeyse bütün multimedia sistemleri dinlemiş biri olarak söylüyorum ki
    sesin bu kadar doğal çıktığı bir sistem görmedim ( duymadım :) ).Aslında bence alacağınız sistem buysa temiz ve güvenilir olduktan sonra kaçırmamak lazım...

Aynen öyle hocam sonuna kadar katılıyorum :) Değerli yorumunuz için çok teşekkür ederim

• Yaklaşık 2 sene evvel 2. el olarak aynı temizlikteki ürünü 650 TL ye almıştım ve hala kullanmaktayım fiyatınız gayet normal. Umatım kıymetini bilen birine nasip olur, Creative Logitech çöplükleri ile kıyaslayanlara anlatamayız yaşamaları lazım Hayırlı satışlar hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mtayfur83 -- 27 Ocak 2017; 2:9:6 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mtayfur83

Yaklaşık 2 sene evvel 2. el olarak aynı temizlikteki ürünü 650 TL ye almıştım ve hala kullanmaktayım fiyatınız gayet normal. Umatım kıymetini bilen birine nasip olur, Creative Logitech çöplükleri ile kıyaslayanlara anlatamayız yaşamaları lazım Hayırlı satışlar hocam.

Eyvallah hocam çok teşekkür ederim. Ben de logitech z5500'den buna geçtikten sonra anlamıştım farkı yaşamayan anlayamaz herhalde :)
  • Heco victa 302 ve Lepai-LP 2020a+ var. Buna geçmem mantıklı olmaz sanırım? Pek anlamam sistemlerden. Heco yu da forumda çok ovduler diye almıştım. (:

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İçim gitti. Kulaklığım bozulduğu için yeni kulaklık arıyorum. Yoksa evdeki X540 denen çöplüğün yerine bunu anında alırdım. iyi satışlar dilerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gerginix

İçim gitti. Kulaklığım bozulduğu için yeni kulaklık arıyorum. Yoksa evdeki X540 denen çöplüğün yerine bunu anında alırdım. iyi satışlar dilerim.

Teşekkür ederim abi :) Kulaklığı boşver kaçırma bu sistemi :)
  • ColorTR kullanıcısına yanıt
    İnan ses sistemini kullanma şansım yok. Ev halkını rahatsız etmeden her şeyi kulaklıkla hallediyorum. Yoksa çok güzel alet ve fiyat da güzel.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu edifierlarda optik ses girişi var mı ?
  • Çoğu modelde var.530de var.2 aux giriş 1 optic bir coax

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aterikasedi kullanıcısına yanıt
    Var hocam.
  • diğerlerini ezer eminim kullandığım bi cihaz yok yok
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.