Şimdi Ara

efsane siemens sx1`in sesini dinleyen var mı? Onun gibisini bulabilir miyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar eğer mobil cihazlarla müzik dinlemeyi seviyorsanız mutlaka siemens cep telefonunun sx1 modelini dinleyin. Eğer şimdiye kadar hiç dinleme fırsatınız olmadıysa kaliteli ses adına çok büyük bir kaybınız var demektir. O aleti dinledikten sonra beni piyasadaki hiç bir mp3 player kesmedi. Deneyenler bilir sanki şarkılar o telefondan dinlendiğinde bir başka şarkıya dönüşüyor, kulaklarında kulakları çıkarmak istemiyorsun. Ama ne yazıkki siemens mobile 6-7 yıl önce iflas etti ve artık piyasada siemens telefonlarının yedek parçalrı da bulunmaz oldu. Bendeki telefonun bataryası da şişip bozuldu.
    İşte ben o kulaklığı titreten muhteşem baslı, 24 bit kıristalize teknolojisini aratmayan berraklığı, Kulağı tırmalamayan tizliği arıyorum arkadaşlar. İnternetteki araştırmalarıma göre en kaliteli sesi veren player Sony`in a845 ve x1050 modelleri sanırım.(ikisinin aynı kalitede olduğunu söylüyorlar) Üstelik dış sesi engelleyen teknolojileri de var. Başlarda Cowon sandım ama incelemelere devam ettiğimde herkesin sesisin şiddetine kandığını, halbuki çok mekanik (yapay) ve yetersiz bir basa sahip olduğunu öğrendim. Creative`da da sesin çok net ve berrak olduğunu ama yine basların çok yetersiz olduğunu öğrendim. Tabi tüm bunları internetteki incelemelerimle söylüyorum.
    Beni ancak o efsane siemens sx1`den müzik dinleyen kişilerin anlayacağını sanıyorum ama sorum herkese (biliyorum çok kilişe bir soru) en muhteşem ses kimde?

• Evet o efsane SX1 kullananlardan biride bendim. Otelefonu kullanırken kulak içide değil içinden çıkan uyduruk kulaklıklar ile motor üzerinde kullanırdım. Ne rüzgar sesi, ne diğer dış etkenlerin sesi asla ve asla o an dinlediğim müziğin önüne gecemezdi. Şöyleki bas,tiz, vokal, mid ve sahne buna ek olarak kendi akustiği! Şahane bir şeydi. O zamanlar 128 kbps' de dinlediğim türkçe şarkılarda her enstrumanın sesini tek tek ayrı ayrı asla birbirine karışmadan alabilirdim. Elimden onun üzerine bir sürü telefon ve kulaklık geçti. Ancak hiçbirinde o sesi alamadım.
  • flac. ciler , odyofilciler yada şuanda 2 bin liralık telefonlarda müzik dinlemeye çalışanlar (benim gibi) siemens sx1 ile tanışmış olsalardı teknolojinin kötü ellere emanet edildiğini anlarlardı...YOK BÖYLE BİR SES KALİTESİ...o telefon ve telefonun içinden çıkan kulaklığın performansına yetişebilmek için gün itibari ile minimum 1000-1500 liralık bir donanım gerekiyor...
  • var mı elinde olan sx1 ?
  • yok mu kimsede ?
  • jharden J kullanıcısına yanıt
    meraba bende var ama sadece sol menü tuşu basmıyor tuşlarıda zor basıyor haliyle evde duran telefon diğer herşey tam şarz aleti kulaklık data kablosu adanadayım
     efsane siemens sx1`in sesini dinleyen var mı? Onun gibisini bulabilir miyim? efsane siemens sx1`in sesini dinleyen var mı? Onun gibisini bulabilir miyim? efsane siemens sx1`in sesini dinleyen var mı? Onun gibisini bulabilir miyim?

• quote:

Orijinalden alıntı: firearm44

meraba bende var ama sadece sol menü tuşu basmıyor tuşlarıda zor basıyor haliyle evde duran telefon diğer herşey tam şarz aleti kulaklık data kablosu adanadayım
     efsane siemens sx1`in sesini dinleyen var mı? Onun gibisini bulabilir miyim? efsane siemens sx1`in sesini dinleyen var mı? Onun gibisini bulabilir miyim? efsane siemens sx1`in sesini dinleyen var mı? Onun gibisini bulabilir miyim?

merhaba hocam tuş takımıyla çözülür mü sorun, bulunabilir mi ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bir ICQ vardı,bilir misiniz?..
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • jharden J kullanıcısına yanıt
    telefoncu değilim ama elinde imei alınmış cihazların tuş takımı ile sorun çözülür herhalde
  • Ben de aynı duygu ve düsünceleri SL45 icin söyleyebilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: firearm44

telefoncu değilim ama elinde imei alınmış cihazların tuş takımı ile sorun çözülür herhalde

sağol kardeşim bir tane buldum geçecek elime yakında
  • sl45 ve sx1 kullanıcısı olarak diyebileceğim. sl45 in yanında sx1 çöptür.

sl45 tuş takımı zannedersem değiştiremezsin nedenide işlemci o anakartın üzerinde.

Daha doğrusu joystick ve menü tuşları omap işlemcinin bulunduğu board da. Bende çöp sx1 var parça olarak yardımcı olabilirim belki. sl45 te var bu arada...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.