Şimdi Ara

EFSANE TOPİC: ÖĞRENCİYE 2-3 BİN LİRAYA ARABA (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.302
Cevap
38
Favori
125.188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hayırlı olsun hocam benimde canim cekti
  • quote:

Orijinalden alıntı: davidxxx

Bulaşıcı dimi

Ben araştırıyorum şimdiden fırsat kolluyorum ama şimdi ama 4 ay ama 6 ay ...bakıyorum ..fırsat buldukça da pazarları el atıcam ..

Ben ciddi ciddi 1 ay a kadar bi tane almayı düşünüyorm ama çürüksüz ve diri duran bi araç :) az yakar parçası ucuz 2. eli kötü degil bi önemli sebebi ucuz 4-4 bucuga alıcam :)
    arza cıkarırsa ilk kendim oynicam beceremezsem götürücem izliycem ögrenicem vs

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi can_dmr -- 21 Eylül 2011; 23:43:40 >
  • babamın honda civic'i var, yakıtını duyunca o da özendi :) hepiniz sağolun Allah gönlünüze göre versin, ben şimdi şu 3 5 masrafını hallettirdikten sonra satıp yükseltmeyi düşünüyorum, eğer düşünen olursa bu haliyle en son 4500 e bırakırım, 200 300 liralık bahsettiğim masrafları yaparsam en son 5000 :) :) satarsamda yine böyle birşey alacağım, çünkü yakıt inanılmaz derecede az, parça tofaştan bile ucuz, yalnız bazı aksamları piyasada çokı zor bulunuyo ve pahalı; arka stoplar, arka tampon, arka çamurluklar ve bagaj kapağı... diğer aksamı ise, gerek içi olsun gerek kaportası gerekse motoru broadway ile aynı
  • arkadaşlar lastiğim patladı :(
  • bu meblaya at arabası öneririm :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: alexpredator

bu meblaya at arabası öneririm :)

ya arkadaşım okuma özürlümüsün? araç alındı, keşke konuyu okuyup yazsaydın, sen git at arabası al o zaman, ya da allah altındaki arabanı alıp at arabası versin sana, bi tadına bak nasıl oluyomuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: ally_0607

arkadaşlar lastiğim patladı :(

Pert oldu desene

Yukardaki arkadaşa özürlümüsün demişin, 2 bin tl ye gerçekten at arabası alırsın anca, sen 3 bine çıkmışın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Caipirinha -- 25 Eylül 2011; 13:01:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Caipirinha

quote:

Pert oldu desene

Yukardaki arkadaşa özürlümüsün demişin, 2 bin tl ye gerçekten at arabası alırsın anca, sen 3 bine çıkmışın.

yoo niye pert olsun ki? ha lastiği diyosan, evet lastik pert :) yeni lastik aldım artık, yapacak bişi kalmamıştı çünkü latiğin patladığını farkettim ama durabileceğim bir yol değildi, 1 km kadar patlak halde gitmek zorunda kalınca lastiğin yanaklarını yemişiz :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Fünfzehn

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: davidxxx

quote:

arkadaşlar hepinize teşekkür ediyorum, ayrıca arabanın çekişi sürati çok güzel, yolda fiat bravayla kapıştık sanırım lpgliydi ve 98 99 model civarındaydı, hızımız 150 160 vardı, o bastı ben bastım o bastı ben bastım, arkasından sürekli sellektör yaptım da ancak yol verdi, solladım, sağ şeride geçip yavaşladım... araba benzine geçince bi süre gidip stop ediyor, benzinde kullanılmadığından depodan gelen hortumlar tıkanmış, ama benzinde acayip bi çekişi var 4. viteste bile oturtunca gitmem demiyor fırlıyor... ha ilk araban başka arabaya binmemişsin diyen çıkabilir, arkadaşlar benim babam bi ara al sat işi yapıyordu, albeadan tut 2005 elegance vectrasına, mazdasına, dizel corsasına, lancerine, civicine kadar birçok arabaya bindim... reno 11 babamın değil benim alınterim, o yüzden benim için çok değerli

Afferim delikanlı ..
    baştan sona maceranı okudum .

Benim milletim, ....mezsin , .....mazsın laflarını çok sever .
    sen inatla devam ettin ve başardın ,hala motor al şunu al bunu al diyenleri gördükçe cahillik, kısayolculuk ,okumadan dinlemeden bilmeden konuşmanın maharet olduğunu zannedenleri gördükçe içim sızlıyor .Ama senin gibileri gördükçe umut doluyorum ..

her ne kadar el arabası çok komik olsada ,çok güldüğümü itiraf etsemde

o el arabasını artık başka yere çeksin o arkadaşlar da :) burada işi bitti çünkü

Reno seni üzmez hiç merak etme

başkalarının ....mazsın ....mezssinleri ancak kendilerinin cesaret etmeye korktuklarıdır .Asla seninkiler olmamalı
    Devam et muhammed

Ancak fazla basma sonu kötü olmasın maceranın

teşekkür ederim, zaten basmıyorum malum, yakıt ekonomisi :) sadece antalyadan gelirken 1 2 kez bastım, o da arabayı denemek içindi ve yol çok müsaitti. Kesinlikle mazsın mezsin diyenler bunu yapmaya korktukları için cesaretimi kırmaya çalıştılar ancak şimdi hiçbirinin sesi soluğu çıkmıyo :) ilgilenen herkese teşekkür ediyorum

O paraya alınabilecek en güzel aracı almışsın , helal olsun kasasız belasız güle güle kullan

teşekkür ederim sağolasın :)

• quote:

Orijinalden alıntı: sinoplu

1,900TL cebinde kalır

edit:zaman geçince tabi benim resimde gitmiş ([simage]http://www.cavusoglunalburiye.com/www/urun/114_416.jpg[/image,])
    hayatlarında buna

dahi sahip olmayan fikir fukaralarına cevap olmuş tebrik ederim hayırlı uğurlu olsun

• Hayırlı uğurlu olsun gerçekten azmedip başarmışsınız.
  • Hayırlı olsun. Eminim sizin bu alışverişinizden en çok sanayideki ustalar ve parçacılar memnun olmuştur. moralinizi bozmak gibi olmasın ama o araç size daha dünya masraf çıkaracaktır. 10 sene broadway kullanmış biri olarak renoların sorun abidesi olduğunu ve parçalarının tofaş kadar ucuz olmadığını iyi bilirim. Keşke 5000 civarına temiz bir doğan alıp keyfini sürseydiniz...

Umarım ben yanılırım, hayırlı olsun tekrar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Caipirinha

quote:

Pert oldu desene

sen bu formun liseli veletisinin bide koç ünisi yazmış profile ulan kendini zengin p. i sanan akıl yoksunu insan, milletle dalga geçeceğine işine bak ucuz araba alana laf sokuyorsun pahalı alana ziya diyorsun boş insan gel trafikte konuş bizimle bunları klavye de değil.

arkadaşım hayırlı uğurlu olsun, 1 hafta sonra foruma girersen liseli bebeler nispeten azalır forumda.

veya koç ünisinde isen isim soyismini ver görüşelim koçta seninle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Giuletta -- 25 Eylül 2011; 16:33:42 >

• Broadway'in problemli olduğuna kesinlikle katılmıyorum. Ki söylediğiniz kadar problemli olsa bile Doğan'a vereceğim yakıt parasıyla gider broadway'i topar binilebilir hale getirirdim.

Broadway hastası olarak değil her iki aracıda uzun süre kullanmış birisi olarak söylüyorum. 2. el sonuçta temizini bulmak sorunsuzunu bulmak şanstır.
  • Bağlantı sorunu nedeniyle aynı mesajı 2 kere atmışım kusura bakmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ac Schnitzer. -- 25 Eylül 2011; 16:35:18 >
  • beyler hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bazı kibirli insanlar kendilerini kaf dağının tepesinde sanıp diğer insanlara yukarıdan bakıp kendilerince küçük gördüklerinden can sıkıyorlar ve tatsız tartışmalara neden oluyorlar, hepinizden özür diliyorum bu yüzden. Ben bu kişilere sesleniyorum, baba parasıyla astraya golfe focusa audiye lancere binmek çok kolay, ben bunu istemedim, kendi emeğimle araba almak istedim ve aldım, arabamın her vidasında her zerresinde alınterim var, bugüne kadar bende baba arabasına bindim ama artık yok şu kadar km yapmışsın yok çok benzin yakmışsın yok şurasına şöyle yapmışsın yok çok geziyosun yok bugün sana araba yok vb. muhabbetler benim yeterince canımı sıktı, bozulsada, içinde gaz olmasada, gaz koyacak param olmasada, benim arabam var, ha böyle sorunlar çıkarsa param olunca hepsini yaptırır koç gibi binerim hep parasız olacak değilim ya. Araba benim için sadece bir vasıta değil, araba benim için aşk, sevda, çocukluğumdan beri, ve ben bu aşkım için lisedeyken her tatil olduğunda galeride çalıştım, biraz işi öğrenince babamı ikna ettim ve al sat işine başladık şu an yapmıyoruz o ayrı mesele. Yani diyeceğim o ki artık iç karartan mesaj yazmanıza gerek yok KAF DAĞININ TEPESİNDEKİ BÜYÜK İNSANLAR(!) , araba alındı, bana şimdi renault 9-11 kullananların tecrübeleri lazım. Ayrıca bu sene okulum bitiyo, 4. sınıfım ve seneye kasım ayı gibi hakimlik savcılık sınavlarına gireceğim.Allah nasip ederde kazanırsam hemen kendime tek kapılı e46 kasa 320 bmw alacağım, yani bu arabaya(renault 11) en fazla 1 sene bineceğim, bilemedin 2 olsun. bmw alırken danışacağım ggünlerde gelecek ve yine bu konu altında olacak hepsi inş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ally_0607 -- 25 Eylül 2011; 21:43:45 >

• Sanırım ben yazana kadar doğru olan yapılmış ..yaşlılık işte :) klavyeleri tuturmak zor oluyor 37 ye gelirken ..mazur görün..
  • bugün biri geldi, araban çok temiz duruyo satarsan 3500 lük araba arıyom ama arabana 4 bin lira veririrm dedi :) 4500 verseydi verirdim ama o kadara çıkamıyomuş
  • bence de kaplumbağa gayet mantklı :)
  • sen o arabayı 5000 TL den aşağı verme.derim anladığm kadarıyla aracın yürürü iyi.bi süre kullan, şimdi bunu satsan hemen bunun kadar temizini bulabilcekmisin bakalm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.