Şimdi Ara

EFSANE TOPİC: ÖĞRENCİYE 2-3 BİN LİRAYA ARABA (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.302
Cevap
38
Favori
125.208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arabam diri maaşallah, satma konusuna gelince, sanırım seviyorum araba alıp satma işini, yavaş yavaş büyütmek istiyorum, satarsam hiç şüphesiz ya aynısından ya da r9 alcam onu da satarım büyük ihtimal. Çünkü az çok anlıyorum bu işten, Allah'ta fırsatını vermişken değerlendirmek lazım, bakarsın okuldan mezun olana kadar güzel bir arabaya yükselmiş olurum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ally_0607

arabam diri maaşallah, satma konusuna gelince, sanırım seviyorum araba alıp satma işini, yavaş yavaş büyütmek istiyorum, satarsam hiç şüphesiz ya aynısından ya da r9 alcam onu da satarım büyük ihtimal. Çünkü az çok anlıyorum bu işten, Allah'ta fırsatını vermişken değerlendirmek lazım, bakarsın okuldan mezun olana kadar güzel bir arabaya yükselmiş olurum :)

maşallah arabanız temiz duruyor.

ben olsam kapı çıtalarını sıfır hale getirmeye çalışırdım. siyah yuvaları yerine oturtup , metresi 1.25 tl olan kırmızı kromaj alıp yeniden ayar çekerdim. çünkü r9 ve r11 de bu çıtalar arabanın diriliğini harbiden çok etkiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K.Kahriman -- 28 Eylül 2011; 21:57:19 >
  • hayırlı olsun arkadaşım,Allah kazsız belasız kullanmayı nasip etsin.Bu arada azmini ve sabrını taktir ederek konunu takip ettim.
  • cidden çok iyi bir araç almışsınız Alah utandırmasın
  • 3500 tl ye arabaya biniyorsn daha da kurcalamamak lazım hocam :) güle güle kazasız belasız kullanırsın inşallah
  •  EFSANE TOPİC: ÖĞRENCİYE 2-3 BİN LİRAYA ARABA

EFSANE TOPİC: ÖĞRENCİYE 2-3 BİN LİRAYA ARABA

bu fiyata çok iyi valla dostum kazasız belasız binersin inş hayırlı olsun

• motor al hocam motor al

şaka şaka

Allah kazasız belasız binmek nasip etsin,bende geçen sene mazda practica topladım,derdi bile güzel oluyor
  • Hayırlı uğurlu olsun, Allah kaza bela vermesin arkadaşım. Fotoğraftaki semti gözüm bir yerden ısırıyor. Etimesgut'mu orası ?
  • Yalnız arabada acayiplikler var.r11'lerin kapı kenarındaki bantlar gri olur bu arabada kırmızı.Gidip kırmızı bant almak istesen piyasada yok grisini bulursun.Ayrıca jantlar flash jantı.r11'lerin jantları böyle değildir.
    Ön ızgaralarla farlar değişmiş gibi duruyor.Izgaralar daha boyanmamış.Farlarla kaput arası biraz açıklık var.
    Birde araba gtl deniyor benim bildiğim gts olmalıydı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcu38

3500 tl ye arabaya biniyorsn daha da kurcalamamak lazım hocam :) güle güle kazasız belasız kullanırsın inşallah

3500 değil 3000 :D masrafları yaparsam o kadara malolcak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Calpi84

Yalnız arabada acayiplikler var.r11'lerin kapı kenarındaki bantlar gri olur bu arabada kırmızı.Gidip kırmızı bant almak istesen piyasada yok grisini bulursun.Ayrıca jantlar flash jantı.r11'lerin jantları böyle değildir.
    Ön ızgaralarla farlar değişmiş gibi duruyor.Izgaralar daha boyanmamış.Farlarla kaput arası biraz açıklık var.
    Birde araba gtl deniyor benim bildiğim gts olmalıydı.

ruhsatta ve sigorta poliçesinde gtl diye geçiyor. gtsler yerli, gtl ler ithal yalnız benimde bazı takıldığım noktalar var açıkçası, jantlar CEVHER'İN göstergeler takosanın, camlarda yine bir Türk markası nasıl fransız bende anlamadım. sonradan değişmiş olabilir mi diyorum, hadi jantlar tamam, göstergelerde tamam ama camlarda komple değişmedi ya. İlginç
  • quote:

Orijinalden alıntı: BARRACUDAY

Hayırlı uğurlu olsun, Allah kaza bela vermesin arkadaşım. Fotoğraftaki semti gözüm bir yerden ısırıyor. Etimesgut'mu orası ?

evet ''etimesgut EMİRLER, boşa gitti yeminler'' sözleriyler bi oyun havasında da yer almış olan semtimiz :D :D
  • HAyırlı olsun...

Ancak sizin bu arabayı almanız çoğu arkadaşın yazdığı 2000 tl ye araba olmaz sözünü haksız çıkarmaz.

Sonuçta bütçeyi %50 aşmışsınız. Artı aldığınız araç piyasa fiyatının altına alınmış.

2 bin liralık araç diye yola çıkıp 4-5 bin liralık bir araba ile maceranız bitmiş. Sonuçta 10 liralık araba da veren olursa 2 liraya alınabilir. Ama o iki liralık araba olmaz.

Piyasa koşullarında adam gibi 2 bin liralık araba bulamazsınız. Bulsanız da yürütemezsiniz. Bunu düzgün şekilde dile getirmeye çalışan kimseleri eleştirmemak lazım.
  • ARKADAŞLAR RESİMLERDE TARİH GERİDE KALMIŞ. FOTOĞRAFLARIN TARİHİ 28.09.2011
  • Direksiyonunuz güzelmiş. Ve gözlerim beni yanıltmıyorsa teybinizin sol tarafında ekran var değil mi? Video klip falan oynatan. O teybin sıfırını 290a görmüştüm. Sonuç olarak güzel araç. Kâr yaparak satarsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: abavf

HAyırlı olsun...

Ancak sizin bu arabayı almanız çoğu arkadaşın yazdığı 2000 tl ye araba olmaz sözünü haksız çıkarmaz.

Sonuçta bütçeyi %50 aşmışsınız. Artı aldığınız araç piyasa fiyatının altına alınmış.

2 bin liralık araç diye yola çıkıp 4-5 bin liralık bir araba ile maceranız bitmiş. Sonuçta 10 liralık araba da veren olursa 2 liraya alınabilir. Ama o iki liralık araba olmaz.

Piyasa koşullarında adam gibi 2 bin liralık araba bulamazsınız. Bulsanız da yürütemezsiniz. Bunu düzgün şekilde dile getirmeye çalışan kimseleri eleştirmemak lazım.

EVET HAKLISINIZ 2 BİNLİK ARABA İLE ÇIKTIK 4 5 BİNLİK ARABA ALDIK. YALNIZ BİRAZ MASRAFLI BİR ŞEKİLDE BULUNABİLİR. BULMADIM DEĞİL, MOTORU TEMİZ FAKAT KAPORTASINDA BOYA MASRAFI OLAN ARABALAR BULDUM. EĞER BÜTÇEYİ ARTIRAMASAYDIM, ÖYLE BİRŞEY ALACAKTIM. YİNE GİDİPTE MOTOR ALMAZDIM. HA BİR DE ŞÖYLE BİR DURUM VAR EĞER 2 BİN 3 BİNLİRA PARANIZ VARSA, MUTLAKA EŞTEN DOSTTAN BİŞEYLER BULUNABİLİYO.

• quote:

Orijinalden alıntı: DenizBaransel!

Direksiyonunuz güzelmiş. Ve gözlerim beni yanıltmıyorsa teybinizin sol tarafında ekran var değil mi? Video klip falan oynatan. O teybin sıfırını 290a görmüştüm. Sonuç olarak güzel araç. Kâr yaparak satarsınız.

ya maalesef ekran yok, ekolayzır göstergesi :( trident mrident ama teybim güzel ses kalitesi iyi, usb ve hafıza kartı girişi var. İki de hoparlör alırsam çok güzel olcak :) açıp oyun havasını öyle gircem okula he he :)

• Konunu sürekli takip ettim ve azmini gördüm dostum hayırlı olsun.
    Kazasız binersin umarım.
    Özendirdin en kısa zamanda bir iş bulup toplayacağım.
  • arabanız hayırlı olsun bu piyasada çoğu kişi aynı olayı yaşıyor belirli bir bütçe var o bütçe civarında bir araba aranıyor bakıyorsun 2 3 bin tl fazla olan bi araç alınıyor.Bence aracınızı hemen satmayı düşünmeyin biraz keyfini çıkarın o kadar beklediniz aradınız sağını solunu yaptırın 1 seneya yakın binin ondan sonra satmayı düşünebilirsiniz.Keyifli ve kazasız yolculuklar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: raptile06

arabanız hayırlı olsun bu piyasada çoğu kişi aynı olayı yaşıyor belirli bir bütçe var o bütçe civarında bir araba aranıyor bakıyorsun 2 3 bin tl fazla olan bi araç alınıyor.Bence aracınızı hemen satmayı düşünmeyin biraz keyfini çıkarın o kadar beklediniz aradınız sağını solunu yaptırın 1 seneya yakın binin ondan sonra satmayı düşünebilirsiniz.Keyifli ve kazasız yolculuklar...

yok zaten satıyım satıyım diye de uğraşmıyorum, üzerine filan yapıştırmadım satılık diye ama internete ilanını koydum 5 bin veren olursa neden satmayayım
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.