Şimdi Ara

EFSANE TOPİC: ÖĞRENCİYE 2-3 BİN LİRAYA ARABA (55. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.302
Cevap
38
Favori
125.209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: lordford50

Flasin parçası bulunmuyorsa broadway in de bulunmaz.
    %90 parçaları aynı, sadece bagaj kapağı farklı.
    Ama 1, 2 bin daha verip fiesta flair daha mantıklı,

Yok hocam idarelik araba değil benim isteğim.Ben bu arabaları eskiden beri çok severim.Daha küçükken babama aldırmak istemiştim tipo aldı.Küçüklükten bir heves kaldı.Paliom varken bile satıp alayım diyordum.
    Flashla broadway motoru farklı.Bana birisi broadway parçaları da bulunmuyor demişti pek inanmadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jeolojici

Bu arada uygun fiyatlı araç bakan arkadaşlara duyrulur benim aracım da satilik buyrun linki ;

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-lada-gram-pazarlik-yok-bundan-sorunsuzu-ucuzu-yok-145076920/detay/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ally_0607 -- 8 Aralık 2013; 1:25:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinoplu

quote:

EFSANE TOPİC: ÖĞRENCİYE 2-3 BİN LİRAYA ARABA

1,900TL cebinde kalır

edit:zaman geçince tabi benim resimde gitmiş ([simage]http://www.cavusoglunalburiye.com/www/urun/114_416.jpg[/image,])

efsane foruma efsane yorumumdu

aradan kaç yıl geçmiş be

seni bulduğum iyi oldu :) çok canımı sıkmıştın. Konuyu baştan sona okumanı tavsiye ediyorum eğer okumadıysan :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Indigo

quote:

Orijinalden alıntı: ally_0607

quote:

Orijinalden alıntı: wampaa

proton 218 coupe bakarım ben olsam 1.8 atmosferik iyidir.

Hacı abi flash çok ucuza gitti ama epey masraf vardı, 5900 e verdim. Protona gelince, kesinlikle elimde kalacak, bi yeri arıza açtığında beni bezdirecek bir araba diye düşünüyorum. Çok güzel araba olduğu söyleniyor ama çok çekincelerim var. Tamamen riskli, sürpriz bir araba, ben bi araba alıp en az 1 sene binmeyi düşünüyorum, 1 sene sonra ise satmaya kalkışsam satamam

Eskiden beridir bende flash özellikle S modeli hastalığı var.Ancak yakıtı çok, parçası bulunmuyor bulunsa bile çok pahalı diyerek beni vazgeçirdiler.Bu arabaların gerçekten parçaları bulunmuyor mu? 6,5 lira civarına temiz flash s modelleri buluyorum ama alsam bela alacağımı düşünüyorum.
    Broadway motoru var diye reno 11 modellerinden alayım dedim ama onlar hem pahalı hem de boş araba.

yakıt ş.içi 0,24-0,25 kuruş... çamurluk 35 tl, sinyal 7,5 tl, davlumbaz 15 tl, benzin otomatiği 30 tl... onu diyenler halt etmiş... Piyasası da çok güzel. Araştırırsan 6500 tl'ye düzgün flash s bulabilirsin. Tavsiye ederim, binilesi bir arabadır. Yeni nesil bir çok arabadan daha seridir.

• quote:

istanbula gittiğimde 10 bine bile fiesta flair bulamadım. nerede 7 ye 8 e flair... (haşat alırsa orasını bilemem)
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: wampaa

proton 218 coupe bakarım ben olsam 1.8 atmosferik iyidir.

Hacı abi flash çok ucuza gitti ama epey masraf vardı, 5900 e verdim. Protona gelince, kesinlikle elimde kalacak, bi yeri arıza açtığında beni bezdirecek bir araba diye düşünüyorum. Çok güzel araba olduğu söyleniyor ama çok çekincelerim var. Tamamen riskli, sürpriz bir araba, ben bi araba alıp en az 1 sene binmeyi düşünüyorum, 1 sene sonra ise satmaya kalkışsam satamam

Eskiden beridir bende flash özellikle S modeli hastalığı var.Ancak yakıtı çok, parçası bulunmuyor bulunsa bile çok pahalı diyerek beni vazgeçirdiler.Bu arabaların gerçekten parçaları bulunmuyor mu? 6,5 lira civarına temiz flash s modelleri buluyorum ama alsam bela alacağımı düşünüyorum.
    Broadway motoru var diye reno 11 modellerinden alayım dedim ama onlar hem pahalı hem de boş araba.

yakıt ş.içi 0,24-0,25 kuruş... çamurluk 35 tl, sinyal 7,5 tl, davlumbaz 15 tl, benzin otomatiği 30 tl... onu diyenler halt etmiş... Piyasası da çok güzel. Araştırırsan 6500 tl'ye düzgün flash s bulabilirsin. Tavsiye ederim, binilesi bir arabadır. Yeni nesil bir çok arabadan daha seridir.

İyiymiş gerçekten.Ben bu arabaları nedense çok seviyorum.Şekli, iç dizaynı bana çok güzel geliyor.Hele flash s modeli içlerinde en iyi olanı.Nedense gider broadway alırlar spring bile alırlar bu arabadan kaçarlar.Sanki zibidi arabası.
    Arkadaşa bir tane 6 bin liraya bulduk.Gayet güzel yamuk durmayan orjinal bir araba.Flash almam dedi takla atıyor,durmuyor dedi ve ford ka, 131 doğan, tanus böyle arabalar gösterdi.
    Benim paliodan parça konusunda ağzım yandı kendime araba alırken parçası ekonomik birşey alacağım.Flash uygun görünüyor.

• quote:

quote:

quote:

EFSANE TOPİC: ÖĞRENCİYE 2-3 BİN LİRAYA ARABA

1,900TL cebinde kalır

edit:zaman geçince tabi benim resimde gitmiş ([simage]http://www.cavusoglunalburiye.com/www/urun/114_416.jpg[/image,])

efsane foruma efsane yorumumdu

aradan kaç yıl geçmiş be

seni bulduğum iyi oldu :) çok canımı sıkmıştın. Konuyu baştan sona okumanı tavsiye ediyorum eğer okumadıysan :)

evet moralini bayağı bozmuştum

• ally_0607 A kullanıcısına yanıt
    6-7 degil ama 8-10 bin tl aralığında 15-20 yaşında fiesta bulunabiliyor,
    Flash ne kadar temiz bulunabiliyorsa fiesta da o kadar temiz bulunabilir.
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-2007-gumruk-cikisli-142606718/detay
    Makyajlı kasa 10-15 yaşında flair için 10-13 bin tl gözden çıkartmak lazım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Yok hocam idarelik araba değil benim isteğim.Ben bu arabaları eskiden beri çok severim.Daha küçükken babama aldırmak istemiştim tipo aldı.Küçüklükten bir heves kaldı.Paliom varken bile satıp alayım diyordum.
    Flashla broadway motoru farklı.Bana birisi broadway parçaları da bulunmuyor demişti pek inanmadım.

Flash daki 1.7 motor r21 manager de de kullanılıyor.

• quote:

6-7 degil ama 8-10 bin tl aralığında 15-20 yaşında fiesta bulunabiliyor,
    Flash ne kadar temiz bulunabiliyorsa fiesta da o kadar temiz bulunabilir.
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-2007-gumruk-cikisli-142606718/detay
    Makyajlı kasa 10-15 yaşında flair için 10-13 bin tl gözden çıkartmak lazım.

evet bu fiestalardan bulunur, ben 98 99 fiestalardan bahsettiğinizi sanmıştım. Bu fiestalar kötü değil, hatta güzel araba ama flash ta güzel araba, yani flash alma bunu al denilebilesi bir araba değil. Ha git balon kasa mazda al deseydiniz tamam derdim. Bence zevk meselesi, fiesta ve flash birbirlerine göre artıları eksileri olan iki araç.

• GENÇLER FİESTA VAN, CORSA VAN, 206 VAN, PALİO VAN KULLANAN BİRİ LAZIM BANA. YOK MU ARANIZDA :)
  • quote:

GENÇLER FİESTA VAN, CORSA VAN, 206 VAN, PALİO VAN KULLANAN BİRİ LAZIM BANA. YOK MU ARANIZDA :)

kullanmadım ama bayağı araştırdım sor bilirsek söyleyelim :D
    c

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3089B9321 -- 11 Aralık 2013; 19:06:56 >
  • quote:

GENÇLER FİESTA VAN, CORSA VAN, 206 VAN, PALİO VAN KULLANAN BİRİ LAZIM BANA. YOK MU ARANIZDA :)

şimdi de van'lara mı sardın :)

şimdiden hayırlı olsun :)
    Paliovan değilde 1.3 mj kullandım 1.4 EL kullandım sorun varsa yanıtlayacak kadar tecrübem var.
  • Son durumlar nedir :D

• uzun zamandır giremiyorum değerli dostlar, henüz araç almadım, beklemedeyim :)
  • Bu forum hakikaten efsane olacak 2-3 yıla ,,zira alacağımız 2-3 bin liralık arabadan bir o kadar vergi isteyecekler yakında....

• quote:

Orijinalden alıntı: abavf

2 bin liraya araba bulunur ama o araba %99 olasılıkla sanayiden çıkmaz. Araba kendisi kadar masraf açar. İki kere yolda kalsan en az 500 lira gider zaten. Öğrenci adamın zoruna gider hem para hem zamanını alır.. Araba sorun değil zaten yürütmek mesele. Sigorta-muayene-sanayi vs.

Gerçekten de bu bütçeyle motorsiklet daha mantıklı. Yılda zaten 10-15 gün kar var onun dışında çok rahat binilir.

4 lastiğin ve de LPG setinin 1000 lira olduğunu düşünürseniz 2000 liraya araba olmaması lazım zaten. Çıkmacılar bitmiş arabaları parçalayıp satmak için o fiyata araba alıyorlar.

Mesajınızı görünce aklıma geldi,

Fiat Tempra aracım için kelebek cam bakıyorum. Sanayide çıkmacının birinde bulduk. Dükkan sahibi beyfendinin keyfini bekledik yarım saat. 40-50 gibi bir fiyat beklerken adam 100 lira fiyat çekti ve kuruş da inmiyor!!

Doymuş esnaftan nefret ediyorum, uyuz oldum adama Sorsan o aracın kaza yapmış halini en fazla 2000-2500 e almıştır ama sadece 1 kelebek cama 100 lira, pazarlık da yok, ne ala memleket valla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi robotica -- 3 Ocak 2014; 10:18:32 >

• arkadaşlar piyasa çok yüksek 9 10 bine düzgün araba bulamıyorum. Millet satmıyor, satan da çok istiyor.
  • 
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.