Şimdi Ara

EFSANE TOPİC: ÖĞRENCİYE 2-3 BİN LİRAYA ARABA (57. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.302
Cevap
38
Favori
125.206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: grejuva007

quote:

Orijinalden alıntı: ysyselimy

Arkadaslar kac aydır uğraşıyorum yanliz para ısını çözemedim ogrenci olup kredi çeken insanlar var ama ben beceremedim elimde bi 3000 tl olsa bende siz gibi başlayacağım fakat ailem zaten bindirmez o tur araçlara o yüzden yardımcıda olmuyorlar kendim bi sekilde bu para ısını çözmem lazım fakat nasıl okul yogun olduğu icin çalışamam da ihtiyac kredileri cok iyi aylık 170 200 civarı ödemeleri var bunlar cok rahat ödenir üstüne arabaya masraf bile yapılır ama kredi vermiyo bankalar nasıl olacak var mı bi çaresini bilen

Öğrenciye kredi vermezler
    Üstunde evin araban arsan olup onları ipotek edersen belki verirler.

Tek çare tefeci

Ha ha tefeciye düşmeyelim kardes valla yolarlar adamı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Rdiesel

takip hocam detaylı inceleme ve yakıt tüketimini benzin-lpg litre bazında bekliyoruz...

Dostum merhaba. Aracı aldığım abim gaz ayarı yaptır kış boyu benzinde bindim bozulmuştur ayarı demişti. Ben yaptırmadan biniyorum hala. 30 liraya 130 km gitti , ki yeni aldığım için çok basıyorum basmasam 150 rahat giderdi. Benzinde ise şehiriçi 35-40 , şehirdışı 20-22 kuruş civarında yakıyor. Ve şunu da demeden geçemeyeceğim , aracın direksiyonuna oturun , kullanın 13-14 binlik araç kullanıyormuş hissi veriyor. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jeolojici

Buyrun beyler :
     EFSANE TOPİC: ÖĞRENCİYE 2-3 BİN LİRAYA ARABA

bende twingo arıyorum ama ilanlardaki fiyatlar uçuk, siz nereden buldunuz?
  • Arkadaslar yarın insallah acik arttırmayı alabilirsek icradan Dogan çıkaracam eger olurda gerçekleşirse ayrıntıları paylaşırım

• quote:

Buyrun beyler :
     EFSANE TOPİC: ÖĞRENCİYE 2-3 BİN LİRAYA ARABA

Şahane fiyata almışsın. Ben de 98 model twingoyu kaçırdım adamın birinden, aldım alacağım derken 7500'e vermiş adam

• Jeolojici kullanıcısına yanıt
    Aracınız hayırlı olsun ...Tüketim değerleri gayet güzel aracınızın.
    Ben de öğrenciyim ve bu araçlardan düşünüyorum acaba aracınız kaç km de ya da bu soruyu şöyle sormalıyım bu yaştaki araçlara bakılırken km'sini dikkate almalı mıyız? Yağ yakma gibi bir sorunları var mı;bu araçların? Takipteyim paylaşımlarınız için teşekkürler.

• Arkadaslar ben aracimi mersinden aldim. Burada ogrenciyim zaten , evim Adanada. Aracim 160bin km de. Ben çok fazla bakmadim ama kmye , ustalar onay verdikten sonra pek bi önemi yok diye düşündüm. Araçta yağ yakma yok. Yağ yakan araç da denk gelirse koşarak uzaklasin. Twingoyu uygun fiyata almak istiyorsanız hergun ilanlari kontrol edin , arada uygun fiyatli denk geliyor :)

• ally_0607 A kullanıcısına yanıt
    Hocam 19 sayfa var okumadan yazmayın demişsin , imzanda bir şeyler yazıyor ama olay ne tam anlaşılmıyor merak eden arkadaşlar için ilk mesaja okumadan yazmayın yerine kısa bir özet yazabilirsen belki faydalı olur. İyi günler.
  • Uygun araç sabır işidir heleki şu sıralar fiyatlar tavan yapmışken.Ya pazar pazar gezeceksin yada sayfayı yenileyip duracaksın
  • quote:

Orijinalden alıntı: UsainBolt

Uygun araç sabır işidir heleki şu sıralar fiyatlar tavan yapmışken.Ya pazar pazar gezeceksin yada sayfayı yenileyip duracaksın

Aynen hocam ben 2 ay boyu facebook takip eder gibi satlık sitelerini takip ettim. Sonunda 8500 liraya kaptık klimalı arabayı cok sükür :) Acele edip yıkık araç almayın dostlar sabretmek lazim. Ama yaz geldi elinizi cabuk tutun fiyatlar patlıyor..
  • Arkadaslar hacizli araç ihalesine gittim istediğim arac çıkmadı bu hafta o yüzden alamadım bu arada baska bi arac buldum taunus 1988 model arac temiz boyası yeni kımalı 1.6 motor üst kapak contasj yanikmis ihtiyaçtan satılıkmis cok masraf yaptım herseyi değiştirdim diyor arkadas arac 2 senedir onadaymis ve ise gelip gidiyormuş 3.500 diyo ama sorundan dolayı 2.800 bırakırım diyo 2.500 2600 arası alırım muayene de var 2015 kadar arac su ile yağ karıştırıyormuş sizce alınır mı sorup soruşturdum 200 ila 400 arası masraf çıkarırmış bide bu aracın tahmini sigortası ne kadar çıkar 23 yaşındayım arac 1988 model

• quote:

Orijinalden alıntı: BlueHawk*

DH İfşa team. Aracı takip ediyordum siz almışsınız.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-konfor-donanim-az-yakit-ne-ararsan-var-bu-aracta-158335298/detay

Ben yaklaşık 2-3 aydır 10 bin liraya kadar pusudaydım hocam. Bunu da ilana koyduğunun 2 yada 3üncü günüydü kaptım :) :) İlanı da keyfi koydum , satarsamda açılır tavanlısını alırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jeolojici -- 24 Mart 2014; 0:28:04 >

• quote:

quote:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-konfor-donanim-az-yakit-ne-ararsan-var-bu-aracta-158335298/detay

Ben yaklaşık 2-3 aydır 10 bin liraya kadar pusudaydım hocam. Bunu da ilana koyduğunun 2 yada 3üncü günüydü kaptım :) :)

Zaten bu araçlar 2-3 seneye kadar 8000 TL civarındaydı. Bende alacam da işte hep bir kuşku kalıyor içimde. Hep başka twi bakıyorum. Bir türlü karar veremedim ama sanırım Twingo Alize modellerinden alacağım.

Edit: Yanlış anlaşılma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ryzen Tevfik -- 24 Mart 2014; 0:29:51 >

• quote:

quote:

quote:

Ben yaklaşık 2-3 aydır 10 bin liraya kadar pusudaydım hocam. Bunu da ilana koyduğunun 2 yada 3üncü günüydü kaptım :) :)

Zaten bu araçlar 2-3 seneye kadar 8000 TL civarındaydı. Bende alacam da işte hep bir kuşku kalıyor içimde. Hep başka twi bakıyorum. Bir türlü karar veremedim ama sanırım Twingo Alize modellerinden alacağım.

Edit: Yanlış anlaşılma.

Kardeşim biraz sabredersen istediğin gibi bir twiye istediğin fiyata ulaşabilirsin. Hiç tereddüt etme , eş dost laflarına aldırış etme. Ben aldım. İyi ki , diyorum..

• quote:

Kardeşim biraz sabredersen istediğin gibi bir twiye istediğin fiyata ulaşabilirsin. Hiç tereddüt etme , eş dost laflarına aldırış etme. Ben aldım. İyi ki , diyorum..

Ya milletin lafına bakacak olursak afedersiniz totoya don alamayız. Ben beğeniyorum, öğrenci için özellikle il dışında okuyan birisi iiçn ideal araç. Para da varken değerlendireyim araç alayım diyorum, neredeyse 2 haftadır Sahibinden'i takip ediyorum. Araçlar ya çok pahalı ya da perti çıkmış ama yinede 7000 isteyen insanlarla dolu. Herkes birbirinden görüp bir tık pahalı satıyor. Hal böyle olunca da araç fiyatları astronomik rakamlara ulaşıyor. Allah'tan şu twiler aşırı tutulmuyor da 10k civarında bu modelde bu özellikte araç bulabiliyoruz.
  • Aynen ben bundan evvel uno bakiyordum araçta hidrolik direksiyon bile yok donanim bos + bos motor zaten teknolojik değil agzini açan 8-9 bin istiyordu bu araç fiyat performans acisindan çok iyi...

• quote:

Aynen ben bundan evvel uno bakiyordum araçta hidrolik direksiyon bile yok donanim bos + bos motor zaten teknolojik değil agzini açan 8-9 bin istiyordu bu araç fiyat performans acisindan çok iyi...

nası gidiyor sattınmı aracı ladadan sonra film gibi gelmiştri twi sanırım güle güle kullan lakin twi sahipleri çok uçuyor bence...şu sahibinden sitesi sanal bir piyasa oluşturuyor sadece..8500 den fazla etmez bencede...

lpg de ş.içi ne yakıyor acaba?
  • http://www.auto-data.net/tr/?f=showCar&car_id=10693
    .
    ş.içi: 7.5 lt
    ş.dışı: 5 lt
    gösteriyor.
    ama bu bütçede 5 kapı
    pejo 106
    skoda felicia

daha mantıklı değil mi ?
  • Yok hocam alali 1 ay oldu daha , uzun süre satmayi düşünmüyorum satarsamda ustu acilanindan alirim. 20 lira LPG ile adana mersin arazi 100-110 km civarinda gidiyorum. Peugeot 106nin içi kutu gibi dar , önde soför varken arkada oturmak ölüm. Twingomun arka koltukları da hareketli olup gerektiğinde koltukları bagaja doğru istenildiği bizden ötürü istediginiz kadar diz mesafesine sahip. Skoda felicia ise donanim fakiri twingoya gore.

• 
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.