Şimdi Ara

EFSANE TOPİC: ÖĞRENCİYE 2-3 BİN LİRAYA ARABA (59. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.301
Cevap
38
Favori
110.033
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: gitarist1186

quote:

Orijinalden alıntı: robotica

quote:

Orijinalden alıntı: yawuzbey

quote:

Orijinalden alıntı: wave61

öğrenciye tavsiyem o paraya kendine bir kpss kitap seti alsın yabancı dil seti alsın ve ileride bir daha bulamayacağı boş zamanını o kitaplara harcasın o zaman ilerde açar başlığını 50 bine 100 bine ne alayım gibi..

hocam kpss ile işe girip bırakın 100 bini, 50 bine ne alayım diye sorması için emekliliğinin gelmiş olması gerekir tabi normal koşullar altında. Evlenmez üç beş yıl para biriktirir veya da evlenir eşi de çalışırsa durum faklı olur.

+1000000

3 senedir devlet memuruyum, bırakın 50 bini, 20-30 binlik araba bile hayal, hayat inanılmaz pahalı.

Hayat pahaliligindan cok, memurun maasi az. Devlet memuruna deger vermiyor. Para ozel sektorde.

Yani hocam oyle bir demişsin ki sanki özel sektörde herkes 5 bin liradan az almıyor. Ne yazik ki ozel sektor devlete gore hak edene hakkinin altini ödüyor. Bir devlet memuru kesinlikle ayni isi ozel sektorde yaparak o kadar para kazanamaz.(annem devlet memuru ve babam ozel sektörde, ben de bir iki yila özel sektörde calismaya baslarim büyük ihtimalle) mesajimi yanlış anlamayin bu arada siz hakkini verirsiniz vermezsiniz bilemem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: 123xxx123

quote:

Orijinalden alıntı: gitarist1186

quote:

Orijinalden alıntı: robotica

quote:

Orijinalden alıntı: yawuzbey

quote:

öğrenciye tavsiyem o paraya kendine bir kpss kitap seti alsın yabancı dil seti alsın ve ileride bir daha bulamayacağı boş zamanını o kitaplara harcasın o zaman ilerde açar başlığını 50 bine 100 bine ne alayım gibi..

hocam kpss ile işe girip bırakın 100 bini, 50 bine ne alayım diye sorması için emekliliğinin gelmiş olması gerekir tabi normal koşullar altında. Evlenmez üç beş yıl para biriktirir veya da evlenir eşi de çalışırsa durum faklı olur.

+1000000

3 senedir devlet memuruyum, bırakın 50 bini, 20-30 binlik araba bile hayal, hayat inanılmaz pahalı.

Hayat pahaliligindan cok, memurun maasi az. Devlet memuruna deger vermiyor. Para ozel sektorde.

Yani hocam oyle bir demişsin ki sanki özel sektörde herkes 5 bin liradan az almıyor. Ne yazik ki ozel sektor devlete gore hak edene hakkinin altini ödüyor. Bir devlet memuru kesinlikle ayni isi ozel sektorde yaparak o kadar para kazanamaz.(annem devlet memuru ve babam ozel sektörde, ben de bir iki yila özel sektörde calismaya baslarim büyük ihtimalle) mesajimi yanlış anlamayin bu arada siz hakkini verirsiniz vermezsiniz bilemem

Su memurlarin maaslarini begenmemesini anlamiyorum.Bmw ye binip,ferrari istemek misali.Az mesai yuksek ucret,o zaman bassinlar istifayi ozele gecsinler.Bakalim gene ayni seyleri diyebilecekler mi ? Kamuda kimseyi zorla esaret altinda tutmuyorlar...Para ticarette var ama bilene,bizim gibiler orta seker olmaya mahkum.

• quote:

Orijinalden alıntı: TroubleTrouble

Balta burun ford taunus 70 ile 75 model arasi bakin.

Ucuza temiz alirsaniz satmak istediginiz zaman guzel kar ile satabilirsiniz . Yol tutusu ve konfor anlaminda harika

Valla eski arabalardan bir tek mercedes alırım heralde. Yani artık öyle düşünüyorum. Birde 1992-93 model 318i BMW 'ler olabilir. Bu arabalar 2000-2005 arası avrupa ve japon arabalarından daha iyi diye düşünüyorum.

Bu arada 7 senedir Memurum ve evliyim. Evli olmasam çok rahat 20bin liralık bir araba alabilirim diye düşünüyorum. Para biriktirebiliyordum evlenmeden önce ama evlenince para biriktirmek biraz hayal gibi.
  • delioflu kullanıcısına yanıt
    Mercedes araba fiyatı olarak gerçekten uygun şeyler var ama parça konusunda bir araba parası daha harcarsın .

Hocam sen benim dediğim arabaya bir bak hoşuna giden bir şey çıkar belki . Şehir olarak büyük bir yerde yaşıyorsan proton ve Rover da güzel arabalar.

Mazda 626 da öneririm
  • TroubleTrouble kullanıcısına yanıt
    Aslında Rover arabaları çok araştırdım. Fiyat ve HB kasa olmaları tam benim aradığım arabalar lakin, ikinci el piyasası parça sıkıntısı çok olduğu için çevremdeki herkes yaklaşmamayı tasviye etti ve bende dinledim bu tavsiyeyi.

Araba alırken biraz da yakıtına bakıyorum Lpg illaki olacak bu gibi eski arabalarda yoksa sıkıntı.

Proton ve Mazda'ya hiç ısınamadım.
  • para özel sektörde mi,yapmayın abiler adamı köle gibi çalıştırıyorlar verdikleri para 1500,lisans mezunu bi memur en aşağı 2 bin ile başlar mühendisler 3 bin civarı ortalama 2500 desek,hanım da bir memur olsun al sana 4-5 bin para,3-4 sene içinde orta seviyede bir araç alırsın,babadan da 1 ev kalırsa kira derdin de olmaz mis gibi

özel sektör de para var ama herkese değil,full donanımlı yabancı dillleri olan,iyi okulların iyi bölümlerinden mezun olmuş adamlara para var
    sabah 8 akşam 5 o parayı kimse vermez,para ticarette o da geçmişten gelir sıfırdan başlamak da çok zor,memur olursam da istanbulda durmam geçerin anadoluya kral gibi yaşarım çift maaş ile

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fabrizo -- 21 Mayıs 2014; 12:20:38 >
  • wave61 kullanıcısına yanıt
    Size hayatta nasıl bir yol izlemem gerekli diye soru sormamış 2-3bine nasıl bir araç alabilirim diye sormuş siz nasıl anladıysanız artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: efsanedöndü

Size hayatta nasıl bir yol izlemem gerekli diye soru sormamış 2-3bine nasıl bir araç alabilirim diye sormuş siz nasıl anladıysanız artık

biz anladık ya siz! bakın ben farklı bir şey yazdım oraya biz de o yollardan geçtik rent a car lara 2-3 bin den daha fazla verdik 4 yıllık üni hayatında...
  • wave61 kullanıcısına yanıt
    İşte ben de farklı bir yazdığınız için sizi uyardım ama neyse tamam siz haklısınız....
  • quote:

İşte ben de farklı bir yazdığınız için sizi uyardım ama neyse tamam siz haklısınız....

yolunuz uzun sizinde kolaylıklar dilerim...
  • quote:

quote:

Ben buraya mesaj sayımı arttırmak için üye olmadım sizin gibi troller burada çok oldu kayboldu gitti...
  • quote:

quote:

quote:

Ben buraya mesaj sayımı arttırmak için üye olmadım sizin gibi troller burada çok oldu kayboldu gitti...

uzatmak istemiyorum lakin seviyede ciddi sıkıntılar var.. haydi bakalım selametle
  • Dostum 2 binin üstüne bin veya 2bin daha koy en azından taksi çıkması araç filan bul. Çok eski arabayla günlük 100 kilometre yapacarsın lastiklerini ayrı ayrı caddedn toplarsn. Allah korusun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • O fiyattaki araba sizi ne kadar götürür ki acaba? Konu eskide olsa o fiyata araba çok uğraştırır.

• Gençler araba alacaklar için 6 7 bin bandında çok güzel taunuslar var 76 77 model klasik. Yarın link atarım

• sattığın taunus V6 mıyd???

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-klasik-araclar-klasik-otomobiller-alman-ford-taunus-160947876/detay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi h.kocaer -- 25 Eylül 2014; 17:10:03 >
  • merhaba arkadaşlar nasılsınız?
  • Hocam neler yaptiniz yoksunuz epeydir

• 
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.