Şimdi Ara

EFSANE TOPİC: ÖĞRENCİYE 2-3 BİN LİRAYA ARABA (60. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.301
Cevap
38
Favori
110.033
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ally_0607

merhaba arkadaşlar nasılsınız?

Kardeşim baştan sona okudum emeğine bileğine sağlık. Olmazcılar için ibretlik bir konu olmuş. Banada gaz verdi Sanayide tamirci 2 amcam var girsem mi bu işlere diyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nerelerdesin hocam ?

• ben araba arıyom farketmez ucuz yollu olsun yeter.
  • Arkadaşlar avukatlık büromu açtığım için şuan yüksek modelli araç almayı düşünmüyorum. Uzun süredir girmiyordum. Bu süreç zarfında 90 model taunus gt, 90 model şahin, 2000 model fiesta fun aldım sattım, şuan 1997 model Şahin S var. İkinci sahibiyim ve orijinal 152.000 km'de...
  • ally_0607 A kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun,yine bulmuşun temiz arabayı:) kaça geldi:)

• quote:

Orijinalden alıntı: righteous@

Hayırlı olsun,yine bulmuşun temiz arabayı:) kaça geldi:)

Allah razı olsun, üst kapak, sübaplar, triger, devir daim pompası, bujiler, müşürler, keçeler vs vs değiştirmek zorunda kaldım. 9300'e filan geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ally_0607 -- 10 Ocak 2015; 20:43:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ally_0607

Arkadaşlar avukatlık büromu açtığım için şuan yüksek modelli araç almayı düşünmüyorum. Uzun süredir girmiyordum. Bu süreç zarfında 90 model taunus gt, 90 model şahin, 2000 model fiesta fun aldım sattım, şuan 1997 model Şahin S var. İkinci sahibiyim ve orijinal 152.000 km'de...

Taunus dan memnun muydunuz hocam.

+ ve - leri nelerdi.

Yeni aracinizda hayirli olsun.

• Aracımın son hali :)
  • Forumu biraz hareketlendirelim ya.

Hocam arabanız çok güzel görünüyor maşallah.

Bende hala bir araba alamadım. Twingo, Mercedes vs derken boşta kaldık hayaller havada kaldı.

İyi bir Twingo işimi fazlasıyla görürdü aslında be
  • Bu memlekette araba almak çok zor.Eski araçlar hem çok pahalı hem de temizini bulmak çok zor.
  • Nasıl belli bir fiyatın Altın'da ev alınamıyorsa arabada öyle Olmalı.sonuçta can taşıyacak.ne kadar temiz olursa olsun 20-25 yaşındaki Araçları araba diye alıp hem kendi hayatlarını hemde başkalarının hayatlarını tehlikeye atmanın ne alemi var..?nedense insanlar hiç bir ihtiyaçlarını mecburiyet kılıfına sokup gücü yetmiyorsa almaya kalkmıyor.gücü yetene kadar erteliyor.ama arabaya gelınce iş Değişiyor.1000 -2000 Lirası olanda araba derdıne Düşüyor.4 tekeri var yürüyorsa deyip araba diye bunları almaya kalkıyorlar.sonuçta hiç bir kaza olmasa bile sanayicileri zengin edıyorlar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Emre kardeş direksiyondaki essek olduktan sonra araba 200 milyar olsa da faydasi yok.

• araç alındımı bari ?
  • vay be adam öğrenciyken ne güzel özgürce kendi hayatını yaşayıp kafasındakileri istediği gibi yapıyordu.Şimdi iş güç büro müro derken adam yaşamayı unuttu resmen hiç sesi soluğu çıkmamış kaç aydır :)

Eee ne demişler;

Başlangıçta, liseyi bitirip üniversiteye başlamak için ölüyordum
    Sonrasında üniversiteyi bitirip işe başlamak için
    Sonrasında evlenmek ve çocuk sahibi olmak için
    Ve sonrasında onların büyümesi için
    Çünkü böylelikle işime geri dönebilecektim
    Ama sonrasında da emekli olmak için ölmeye başladım
    Ve şimdiyse gerçekten ölüyorum…
    Birden yaşamayı unuttuğumun farkına vardım
  • Ağzına sağlık kardeş ne güzel dedin.

• DemirAtlıAdam kullanıcısına yanıt
    Hocam iste mesele, hayalleri ve hayati bir arada yadayabilmrk...

Cogumuz basaramiyoruz bunu

• Simdi ben bu konudaki 60 sayfayı bastan sona okudum ya iste ben onu neden yaptım hic anlamadım

• Bir nesil bu konuyu okuyup araba almaya çalışarak okudu

• Evet bende okudum topic i yalnız konu sahibi ally_0607 parayı buldu galiba adam kayıp??
  • Arkadaşlar artık işten güçten fırsat bulup giremiyoruz. En son büromu açmıştım; 2011 model dizel Hyundai i20 aldım sattım, geçici bir süreliğine 98 model mondeo aldım (aldığıma alacağıma pişman oldum, silindir gömleğini deldik pistonları dağıttık 6 bin TL girdi malesef). Şuan 2007 model dizel Ford Fiesta aracım var. Önümüzdeki günlerde Focus'a zıplama niyetindeyim. Ama yeni kasa dizel i30 elite'ler de aklımı almıyo değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ally_0607 -- 7 Mart 2016; 11:30:58 >

• 
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.