Şimdi Ara

EFSANE TOPİC: ÖĞRENCİYE 2-3 BİN LİRAYA ARABA (61. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.301
Cevap
38
Favori
110.033
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Açıkça söylemek gerekirse, malesef artık 2-3 bin TL'ye araç kalmadı. Bunu artık o devirleri geçtiğimizden dolayı söylemiyorum. Önceden 25 alınan arabalar şmdi 35 oldu, 14 15 bin TL olan arabalar 24 25 oldu. Haliyle eskiden 2-3 bin TL'ye alınan arabalar artık 7-8'den aşağı değiller. İşiniz ciddi anlamda zor arkadaşlar. Ama denk geldikçe yardımcı olmaya çalışacağım.
  • sinoplu kullanıcısına yanıt
    EVET HAKLISIN DOSTUM YAŞAMAYI UNUTTUK. FAKAT BİRŞEY İTİRAF EDEYİM BU EL ARABASI RESMİNE O ZAMANLAR ÇOK BOZULMUŞTUM :) BİRAZDA SIRF SANA İNAT GİDİP İLK ARABAMI ALMIŞTIM 3 BİN TL'YE
  • ally_0607 A kullanıcısına yanıt
    gerçekten mi diyorsun hocam eğer öyle ise

vay bee diyorum bir yorum bile insana araba aldırıyor
  • Konunuzu uzun zamandır takip edemiyordum. Büronuz hayırlı olsun bereketli olsun çok sevindim :) Darısı benim başıma.
  • orhan6894 kullanıcısına yanıt
    Büro konusunda farklı bir oluşuma girdik aslında. Kendi büromu kapattım. Türkiye Belediyeler Birliği Hukuk Müşavirliği'ne geçiş yaptım, özel gelen işlerde de dışardan başka bir avukat arkadaşla ortak çalışıyoruz.
  • Konuyu açan kardeşim öncelikle hayatta başarılarının devamını dilerim. Bu kadar çok eski model araba alıp satmış birisini görünce tavsiyene başvurmak istedim. Ben de oto piyasanının özellikle son zamanlardaki çılgın fiyat artışları nedeniyle eski model, fiyatı uygun, fakat işimi görebilecek bir araç almaya çalışıyorum. 15.000 tl civarında uzun yola gidebilecek. Binicinin uzun süre kullanacağı, yeri gelince piyasada kolay satılabilecek ne önerirsin? Hafif ticariler iyi gibi ama çok kilometre yapmış dizellerin arıza yapması durumunda masrafı çok tutar deniliyor. Yaşlı dizellerden korkmalı mıyız? Yaşlı araçta benzin-lpg daha sorunsuz mu kullanılır?
    İşin rast gitsin o zaman abi hayırlı bereketli olsun.
  • o zamanlar hangi arabayı almıştınız? konuda aramaya üşendim.
    şu an avukatsınız galiba.
  • El arabasına iyi güldüm gerçekten 😄 Umarım bizde bütçemize göre birşeyler alabiliriz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Su an sadece sigorta 1000 tl oldu zaten

• quote:

Orijinalden alıntı: wsxedczaq

Konuyu açan kardeşim öncelikle hayatta başarılarının devamını dilerim. Bu kadar çok eski model araba alıp satmış birisini görünce tavsiyene başvurmak istedim. Ben de oto piyasanının özellikle son zamanlardaki çılgın fiyat artışları nedeniyle eski model, fiyatı uygun, fakat işimi görebilecek bir araç almaya çalışıyorum. 15.000 tl civarında uzun yola gidebilecek. Binicinin uzun süre kullanacağı, yeri gelince piyasada kolay satılabilecek ne önerirsin? Hafif ticariler iyi gibi ama çok kilometre yapmış dizellerin arıza yapması durumunda masrafı çok tutar deniliyor. Yaşlı dizellerden korkmalı mıyız? Yaşlı araçta benzin-lpg daha sorunsuz mu kullanılır?

eski dizelleri tavsiye etmem, astarı yüzünden pahalıya malolur. 15 bin liraya önceden çok güzel araçlar vardı fakat şimdi malesef öyle değil. Temiz bir mondeo bulursanız alın. Bu ara tutuluyor. 97 model ve üzeri 2.0 motor olsun. Motoru en önemli aksamıdır. Çünkü çok elektroniktir. Temizi zevk verir, bakımsızı hayata küstürür. Kendisinden beklenmeyecek kadar konforlu kuvvetli ve ekonomiktir. Yok ben riske giremem derseniz de palio, kalos, clio tarzı araçları öneririm.

• quote:

Orijinalden alıntı: Rena34

o zamanlar hangi arabayı almıştınız? konuda aramaya üşendim.

o günden bugüne 13 14 araba oldu sanırım ama ilk olarak renault 11 almıştım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jeolojici

Su an sadece sigorta 1000 tl oldu zaten

bana 2300 tl çıktı. şanslısınız bence hocam :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: ally_0607

quote:

Orijinalden alıntı: Rena34

o zamanlar hangi arabayı almıştınız? konuda aramaya üşendim.

o günden bugüne 13 14 araba oldu sanırım ama ilk olarak renault 11 almıştım

şok oldum. ben 25 senede 7-8 araba değiştirdim. son 18 senedeyse 2 araba ve yeni değiştirdim, 3. yü aldım.
  • Arkadaşlar fiestaya alıcı çıktı 25500'e vereyim mi? versek ne alırız. Bu rakama satarsam ciddi anlamda karım olacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ally_0607 -- 15 Mart 2016; 17:08:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ally_0607

Arkadaşlar fiestaya alıcı çıktı 25500'e vereyim mi? versek ne alırız. Bu rakama satarsam ciddi anlamda karım olacak

Satip, uzerine biraz ekleyip 2010 uzeri temiz fiat bravo almanizi tavsiye ederim.

• Beyler 5 sene önce e46 bmw alacağım demiştim, çok şükür hayallerimize kavuştuk.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Hadi hayırlı olsun başarılarının devamını dilerim bende 3 senede kendi çapımda iyi zıplayışlar yapmışım, zaman ne çabuk geçiyor.
    Temiz ise tadından yenmez. Aldığınıza göre temizdir. Alah kaza bela vermesin inşallah.

• 
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.