Şimdi Ara

EFSANE TOPİC: ÖĞRENCİYE 2-3 BİN LİRAYA ARABA (62. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.301
Cevap
38
Favori
110.033
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Temiz çok şükür, Allah nasip ederse önümüzdeki aylarda e92 3.20d geliyor bakalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: ally_0607

Temiz çok şükür, Allah nasip ederse önümüzdeki aylarda e92 3.20d geliyor bakalım

Yeni araba geldimi? Ses ver sağmısın bilelim..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Konuyu baştan sona okudum, sadece araç macerasına değil öğrencilikten iş hayatına atılışına kadar herşeye şahit olduk.Muhteşem bir konu ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: tukre

quote:

Temiz çok şükür, Allah nasip ederse önümüzdeki aylarda e92 3.20d geliyor bakalım

Yeni araba geldimi? Ses ver sağmısın bilelim..

üstad aradım ama temiz bişi bulamadım. Temizlerin de fiyatları uçmuş. e46'dan da çok şükür çok memnunum. Bir süreliğine erteledim. Bu arada 2 ay önce evlendim. Çocuk olana kadar coupe'nin yolu var :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Old Fords Never Die

Konuyu baştan sona okudum, sadece araç macerasına değil öğrencilikten iş hayatına atılışına kadar herşeye şahit olduk.Muhteşem bir konu ..

eyvallah üstad sağolasın :)
  • Kardeş akülü araba bile 5000 binden başlar 2017

• quote:

quote:

Konuyu baştan sona okudum, sadece araç macerasına değil öğrencilikten iş hayatına atılışına kadar herşeye şahit olduk.Muhteşem bir konu ..

hocam tüm konuyu okuyamadım 60 sayfa olmuş malum ama hangi bölümden mezun oldunuz ne işle uğraşıyorsunuz anlatır mısınız :D
  • disstortion55 D kullanıcısına yanıt
    HORT.

And müneccim hocam tebrik ederim şuan bizi öpüyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: BekirTemel

Kardeş akülü araba bile 5000 binden başlar 2017

ohooo sen çok eskide kalmışsın be hacım. konu açıldıktan sonra 16-17 araba oldu sanırım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lawnate

quote:

quote:

hocam tüm konuyu okuyamadım 60 sayfa olmuş malum ama hangi bölümden mezun oldunuz ne işle uğraşıyorsunuz anlatır mısınız :D

Hukuk mezunuyum, Ankarada avukatlık yapıyorum şuan üstadım.
  • ally_0607 A kullanıcısına yanıt
    yok kardeş, güncelleme babında dedim zaten. Belki o gün bunlar konuşulabiliyordu bugün ise 90 modeller utanmasa 30 binden başlıyor piyasaya

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vay be eskiden bu konuyu okur hep özenirdim ama malesef bizim o işlere pek alakamız yok, bizde bir araba alınca çürüyene kadar kullanacaksın artık gittiği yere kadar.

• bu paraya bana taksitle alacağım temiz bir atv gösterirmisiniz Ankarada arkadaşlar..
  • Hort
  • arkadaşlar e46 dan sonra bayağı bir değişiklik yaptık. 1.6 tdi Golf 6 aldım, satıp Focus Tdci titanium aldım, satıp 1.6 Megane 3 aldım, satıp Hyundai İ20 dizel aldım, satıp Kia Rio aldım, satıp Mazda 3 dizel aldım.

EFSANE TOPİC: ÖĞRENCİYE 2-3 BİN LİRAYA ARABA EFSANE TOPİC: ÖĞRENCİYE 2-3 BİN LİRAYA ARABA EFSANE TOPİC: ÖĞRENCİYE 2-3 BİN LİRAYA ARABA EFSANE TOPİC: ÖĞRENCİYE 2-3 BİN LİRAYA ARABA EFSANE TOPİC: ÖĞRENCİYE 2-3 BİN LİRAYA ARABA EFSANE TOPİC: ÖĞRENCİYE 2-3 BİN LİRAYA ARABA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ally_0607 -- 27 Şubat 2018; 14:7:26 >

• quote:

arkadaşlar e46 dan sonra bayağı bir değişiklik yaptık. 1.6 tdi Golf 6 aldım, satıp Focus Tdci titanium aldım, satıp 1.6 Megane 3 aldım, satıp Hyundai İ20 dizel aldım, satıp Kia Rio aldım, satıp Mazda 3 dizel aldım.

EFSANE TOPİC: ÖĞRENCİYE 2-3 BİN LİRAYA ARABA EFSANE TOPİC: ÖĞRENCİYE 2-3 BİN LİRAYA ARABA EFSANE TOPİC: ÖĞRENCİYE 2-3 BİN LİRAYA ARABA EFSANE TOPİC: ÖĞRENCİYE 2-3 BİN LİRAYA ARABA EFSANE TOPİC: ÖĞRENCİYE 2-3 BİN LİRAYA ARABA

mazda'dan memnun musun? + ları ve - leriyle aktarabilir misin tecrübelerini fiyatı km yıl vs.

• Üstad Mazdam 2011 model hatasız boyasız touring paket 1.6 dizel, 155 binde, hasar kaydı da yok. Benimki yeni nesil motor. 115 ps'lik. Çok güzel araba, konforlu, yakıtı az, şık ve gösterişli, orta paket olmasına rağmen donanımı bol ve de acayip şekilde güçlü, seri. Tavsiye ederim binilecek arabadır. Yakın zamanda ilana koyacağım. Bugün pasta cila ve boya koruması yapılıyor, bitince fotolarını çekip sahibinden'e atacağım.
  • quote:

Üstad Mazdam 2011 model hatasız boyasız touring paket 1.6 dizel, 155 binde, hasar kaydı da yok. Benimki yeni nesil motor. 115 ps'lik. Çok güzel araba, konforlu, yakıtı az, şık ve gösterişli, orta paket olmasına rağmen donanımı bol ve de acayip şekilde güçlü, seri. Tavsiye ederim binilecek arabadır. Yakın zamanda ilana koyacağım. Bugün pasta cila ve boya koruması yapılıyor, bitince fotolarını çekip sahibinden'e atacağım.

ha bunu da satıyorsun yani hayırlı satışlar linkini koyarsın konuya artık fiyat ne düşünüyorsun satarken?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karaçay

quote:

Üstad Mazdam 2011 model hatasız boyasız touring paket 1.6 dizel, 155 binde, hasar kaydı da yok. Benimki yeni nesil motor. 115 ps'lik. Çok güzel araba, konforlu, yakıtı az, şık ve gösterişli, orta paket olmasına rağmen donanımı bol ve de acayip şekilde güçlü, seri. Tavsiye ederim binilecek arabadır. Yakın zamanda ilana koyacağım. Bugün pasta cila ve boya koruması yapılıyor, bitince fotolarını çekip sahibinden'e atacağım.

ha bunu da satıyorsun yani hayırlı satışlar linkini koyarsın konuya artık fiyat ne düşünüyorsun satarken?

ilan linkini buraya atmayı düşünmüyorum üstad, reklam yapıyorum gibi anlaşılmasın. Şuan Ankarada satılık hiç Mazda 3 dizel yok. Bakmak isteyen olursa 1-2 gün sonra Ankarada zaten tek satılık dizel Mazda 3'e bakabilirler :)

• Arkadaşlar malumunuz olduğu üzere ben çok sık araba değiştiriyorum. Bu süreçte bayağı tecrübe edindim. Bu tecrübelerimi insanlarla paylaşmak üzere Youtube'de bir kanal açmak mantıklı olur mu? Araba alırken nelere dikkat edilmeli, hangi araçların bakılması gereken noktaları nerelerdir gibi uyarıcı ayrıca araç test videoları gibi bilgilendirici bir şekilde paylaşım yapan bir kanal sizce tutar mı?
  • 
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.