Şimdi Ara

EFSANE TOPİC: ÖĞRENCİYE 2-3 BİN LİRAYA ARABA (58. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.301
Cevap
38
Favori
110.033
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu arada 97-98 civari modifiye edilmemisleri alirsiniz 7-8 civarinda.Ama fiyatları değişmesi normal. 2002 model cam tavanlilari 14-15 ediyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jeolojici

Yok hocam alali 1 ay oldu daha , uzun süre satmayi düşünmüyorum satarsamda ustu acilanindan alirim. 20 lira LPG ile adana mersin arazi 100-110 km civarinda gidiyorum. Peugeot 106nin içi kutu gibi dar , önde soför varken arkada oturmak ölüm. Twingomun arka koltukları da hareketli olup gerektiğinde koltukları bagaja doğru istenildiği bizden ötürü istediginiz kadar diz mesafesine sahip. Skoda felicia ise donanim fakiri twingoya gore.

Bence yanlışınız var,
    5 kapı 106 kullandım, içi hiç fena değil.
    25 cm daha uzun,
    Zaten dingil mesafesi de twingodan 3 cm daha fazla.
    Enazindan aşağı kalmaz,
    Hatta aynı model palio ve clio1, micra kadar iç hacmi var.
    Ama twingo nun koltuk kaydırma özelliği de çok iyi düşünülmüş,
    Benim gördüğüm tvingolarda arka bagaj hiç yoktu,
    Demekki genelde arka koltuk geriye kaldırılıp kullanılıyor.
    Felicia donanım zayıf haklısınız,
    Çok az bulunan makyajlı kasalarinin donanimlisi ise çok pahalı.
    Donanım istemeyenler için vw grubu 5 kapı harika bir araç bence.

http://www.auto-data.net/tr/?f=showCar&car_id=14092
    http://www.auto-data.net/tr/?f=showCar&car_id=5406
    http://www.auto-data.net/tr/?f=showCar&car_id=10693
    http://www.auto-data.net/tr/?f=showCar&car_id=6853
    http://www.auto-data.net/tr/?f=showCar&car_id=10432
    http://www.auto-data.net/tr/?f=showCar&car_id=717

• Hocam 106nin 5kapisiyla neden kiyasliyorsunuz ki 3 kapisi ile kiyaslamaniz gerek. Palio ve clio 1 ile kiyaslamak da bence çok mantikli değil çünkü onların temizleri 11-12 bin tl bu araç 7-8bin tl. Micranin ise twiye kiyasla parca fiyatları çok yuksek.

• Jeolojici kullanıcısına yanıt
    Demekki hep yanlış anlamışsınız.
    Sabahtan beri 5 kapıdan bahsediyorum.
    Bakınız, 09:24 de ki mesajim.
    Herneyse, bu butcelerde bahsettiğim bütün araçlar değerlendirilebilir bence.

• Arkadaş bir araba alamadan öleceğim. Yada aldığım gün öleceğim.

Ben okul işlerini bitirimiş memurum fakat evliyim ve 600 lira kira veriyorum.

Araba hayali kurarak öleceğim yakın zamanda. Bu piyasa ne kadar uçtu ne kadar pahalı oldu anlamıyorum ne ara böyle oldu.

Volkswagen Vestfalya T2 alıp restorasyon yapmak istiyorum. Çürümüş T2'ler 3500-4000 arası onlara yapacağım restorasyon ile 10.000 olacak belki.

Twingo'lara da bakıyorum en dolu model Alize modeli onu bile almaya cesaret edemiyoruz arkadaş. Önceden 6-7 liraydı şimdi 10 lira... Kafayı yiyeceğim arkadaşlar yardım edin.

6-7 liraya uygun güzel bişey bulamaz mıyız bu piyasaya ne oldu böyle...
  • quote:

Orijinalden alıntı: delioflu

Arkadaş bir araba alamadan öleceğim. Yada aldığım gün öleceğim.

Ben okul işlerini bitirimiş memurum fakat evliyim ve 600 lira kira veriyorum.

Araba hayali kurarak öleceğim yakın zamanda. Bu piyasa ne kadar uçtu ne kadar pahalı oldu anlamıyorum ne ara böyle oldu.

Volkswagen Vestfalya T2 alıp restorasyon yapmak istiyorum. Çürümüş T2'ler 3500-4000 arası onlara yapacağım restorasyon ile 10.000 olacak belki.

Twingo'lara da bakıyorum en dolu model Alize modeli onu bile almaya cesaret edemiyoruz arkadaş. Önceden 6-7 liraydı şimdi 10 lira... Kafayı yiyeceğim arkadaşlar yardım edin.

6-7 liraya uygun güzel bişey bulamaz mıyız bu piyasaya ne oldu böyle...

Dostum önceden efsane corolla 10-11 liraydi simdi 17-18. RR19lar 6-7 liraydi simdi 10. Pug 206 lar 12 liraydi simdi 16. Eskiye takilir kalirsan araba alamazsin :(

• Jeolojici kullanıcısına yanıt
    Zaten kahrolduğum nokta şu;

Çok değil bir iki sene öncesinde baktığım 6-7 lira olan arabalar şimdi 10 lira sınırlarında. Almadığıma köpek gibi pişmanım. Araya bu evlilik girdi takip edemedim fiyatlar uçmuş.

Bir başka konuya da aynen şunları yazdım

Volkswagen Vestfalya T2 için

"Astarı yüzünden pahalı oluyor o zaman benim düşündüğüm araba.

Çünkü iç döşeme vs. de yaptırmak gerekli bu arabalara. Bütün koltukları, tavanı vs yeniden döşemek lazım. Bu da nereden baksak 1000-2000 Tl arası olur.

4000 araba
    1000-2000 Çürükler
    500-2000 Boya
    1000 Motor
    1000-2000 İç Döşeme

Yaklaşık 10,000 Tl. Aslında çok değil ama bizim gibi garibanlara çok :)

Buna harcayacağım 10.000 Tl ile hayallerimin arabasına kavuşacağım ve kendi istediğim gibi olacak.

Bence iyi tabi ama bu bütçeyi şimdilik ayıramam."

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi delioflu -- 7 Nisan 2014; 16:36:33 >

• BEYLER YENİDEN HERKESE MERHABA, JEOLOJİCİ HOCAM ARABAN HAYIRLI OLSUN, GÜLE GÜLE KULLAN ÇOK ŞİRİN GÖRÜNÜYOR. BEN ARABA ALMAK YERİNE KENDİ BÜROMU AÇTIM. MÜVEKKİL PEŞİNDE KOŞTURUYORUZ. UFUKTA ARAÇ FİLAN GÖRÜNMÜYOR AMA HAYIRLISI :)
  • BU ARADA DUYURUSUNU DA YAPALIM :) BEYLER ANKARA SIHHİYE'DE HUKUK BÜROMU KURDUM. ANKARA'DA İKAMET EDENLER İÇİN; HERHANGİ BİR HUKUKİ SORUNUNUZDA, İCRA TAKİPLERİNİZDE, KREDİ DOSYA MASRAFLARINIZIN İADESİ TALEPLERİNİZDE VS. BÜROMA BEKLERİM. ÖZELDEN YAZABİLİRSİNİZ.
  • Sagolasin kardeşim seninde buron hayirli uğurlu olsun hayirli isler bol kazanclar

• Çok güzel bir topik olmuş :) bendende bir twingo o zaman diğerlerine göre uygun fiyatı var arabadan fazla anlamam ama çok hoşuma gidiyor bunlar eğer vosvos hayalimden vazgersem (masrafları korkutuyor beni) twingoya geçerim :))http://m.sahibinden.com/classifiedDetail.html?id=163916769&rnd=5903

• quote:

Orijinalden alıntı: Jeolojici

Sagolasin kardeşim seninde buron hayirli uğurlu olsun hayirli isler bol kazanclar

Eyvallah kardeşim sağolasın
  • öğrenciye tavsiyem o paraya kendine bir kpss kitap seti alsın yabancı dil seti alsın ve ileride bir daha bulamayacağı boş zamanını o kitaplara harcasın o zaman ilerde açar başlığını 50 bine 100 bine ne alayım gibi..
  • Piyasa anormal derecede yükseldi, ortalama kalitedeki çürük içindeki arabalara bile 6-7 den aşağı kapı açan yok.

Piyasada "tutmayan" (ne demekse) bir araba bakacaksınız ki temizini çok şanslıysanız uyguna denk düşürebilesiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: robotica

Piyasa anormal derecede yükseldi, ortalama kalitedeki çürük içindeki arabalara bile 6-7 den aşağı kapı açan yok.

Piyasada "tutmayan" (ne demekse) bir araba bakacaksınız ki temizini çok şanslıysanız uyguna denk düşürebilesiniz.

protonlara bakın derim. ucuz olarak.
  • delioflu kullanıcısına yanıt
    Balta burun ford taunus 70 ile 75 model arasi bakin.

Ucuza temiz alirsaniz satmak istediginiz zaman guzel kar ile satabilirsiniz . Yol tutusu ve konfor anlaminda harika

• quote:

Orijinalden alıntı: wave61

öğrenciye tavsiyem o paraya kendine bir kpss kitap seti alsın yabancı dil seti alsın ve ileride bir daha bulamayacağı boş zamanını o kitaplara harcasın o zaman ilerde açar başlığını 50 bine 100 bine ne alayım gibi..

hocam kpss ile işe girip bırakın 100 bini, 50 bine ne alayım diye sorması için emekliliğinin gelmiş olması gerekir tabi normal koşullar altında. Evlenmez üç beş yıl para biriktirir veya da evlenir eşi de çalışırsa durum faklı olur.
  • öyle olmaz kardeşim iyi bir bölümde okuyorsan iyi bir iş bulabilirsin en kötü 2.5 civarı bir maaşla işe başlarsın fakülte mezunu memur olarak.. Okuduğun bölümde öne çıkıp bölümünü küçümsemeyip yine çok iyi yerlere ulaşabilirsin.. Bunu söyleme nedenim ben de o yılları çok iyi değerlendirememştim arabam yoktu zaten .. ama dediğim gibi abartmaya gerek yok burda çok sayıda memur arkadaş var eş de çalışıyorsa 5 bin en kötü... emeklilik falan hikaye abartmana gerek yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: yawuzbey

quote:

öğrenciye tavsiyem o paraya kendine bir kpss kitap seti alsın yabancı dil seti alsın ve ileride bir daha bulamayacağı boş zamanını o kitaplara harcasın o zaman ilerde açar başlığını 50 bine 100 bine ne alayım gibi..

hocam kpss ile işe girip bırakın 100 bini, 50 bine ne alayım diye sorması için emekliliğinin gelmiş olması gerekir tabi normal koşullar altında. Evlenmez üç beş yıl para biriktirir veya da evlenir eşi de çalışırsa durum faklı olur.

+1000000

3 senedir devlet memuruyum, bırakın 50 bini, 20-30 binlik araba bile hayal, hayat inanılmaz pahalı.

• quote:

Orijinalden alıntı: robotica

quote:

Orijinalden alıntı: yawuzbey

quote:

+1000000

3 senedir devlet memuruyum, bırakın 50 bini, 20-30 binlik araba bile hayal, hayat inanılmaz pahalı.

Hayat pahaliligindan cok, memurun maasi az. Devlet memuruna deger vermiyor. Para ozel sektorde.

• 
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.