Şimdi Ara

EFSANE TOPİC: ÖĞRENCİYE 2-3 BİN LİRAYA ARABA (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
1.301
Cevap
38
Favori
110.004
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    quote:

Orijinalden alıntı: Jeolojici

quote:

Orijinalden alıntı: umut111907

quote:

Orijinalden alıntı: Jeolojici

quote:

Orijinalden alıntı: umut111907

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-mercedes-bundan-ucuzu-yok-55368624/detay/

olabilir aslında. bi 600 tl daha bulursan taunustan daha iyi bir seçenek bence.

Abartmayalım isterseniz. 2000 lira bütçesi olan biri o aracı alınca nasıl yürütecek? Parça fiyatlarını bi gözden geçirin lütfen..

fiat 126 bis o zaman. haklısınız ben parça fiyatlarını düşünmemiştim.

Evet taunusun da handikapı vardır ama mercedes kadar olması imkansızdanda öte.

imkansız diye bir şey yoktur. ama zor ben de böyle diyorum zaten. 126 bis iyi olur.

• yedek parça üretiliyo ama adı üstünde yedek parça yedek parça ne kadar 0 olsada eski parçanın verdiği performansı bulamazsın ama alırsın bi eski kasa toplarsın heryerini o zman saygı duyarım sana :) NOT: BENDE ÖLE YAPTIM
  • O paraya motor almak daha mantıklı eski model arac cok masraf cıkarır.
  • http://www.arabam.com/ikinciel/ilan/detay/3211335 böyle bişey alın tofaş filan bis almayın
  • ARKADAŞLAR BÜTÇEYİ 3 BİN LİRA CİVARINA ÇIKARDIM VE SEÇENEKLER ÇOK GÜZELLEŞTİ, MUAYENELİ, LPG RUHSATA İŞLİ, ÇELİK JANTLI 131 LER BULMAYA BAŞLADIM, MESELA;
    1.http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-tofas-sahibibdeb-satilik-murat-131-sahin-55953015/mega-foto/?photo=1
    2.http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-tofas-1987mdl-2013-muayeneli-0-motor-0-boya-acil-satilik-131-40695783/detay/#
    3.http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-tofas-muayer-bir-arabadir-gelin-gorun-bu-fiyata-cooooooooooook-iyi-58088975/detay/

OLMAZ OLMAZ DİYEN ARKADAŞLAR BUNLAR NE BÖYLE? MADEM BUNLAR ÇOK MASRAFLI ARABALAR, GARİBANLAR NASIL BİNİYOR ARKADAŞ? ATMASYON KONUŞUYOSUNUZ, 2 BİNE MOTOR ALACAĞIMA, MOTORU SAĞLAM 124 ALIRIM DAHA İYİ :)

• BİR DE ŞÖYLE BİR DURUM OLDU, Bİ TANIDIĞIMIN 79 MODEL TURUNCU RENKTE 131'İ VAR, 3 4 PARÇASININ BOYAYA İHTİYACI VAR, LPG Sİ YENİ TAKILMIŞ, KASASI DİRİ, MOTORU TERTEMİZ, DÖŞEMELERİN ELDEN GEÇMESİ LAZIM, 1850 YE BIRAKIYOR, HİÇ OLMADI BUNU ALIR 1200 1300 MASRAF YAPARIM MUAYENESİYLE JANTIYLA, 10 NUMARA OLUR, MOTOR AL DİYE ARKADAŞLAR SİZ YAĞMURDA ISLANIN SOĞUKTA DONUN, SİZİN TERCİHİNİZ BİŞEY DİYEMEM :)
  • arkadaşlar 1984 model 1600 motor şahin buldum, araba 2 yıl önce 6 milyar harcanarak toplanmış, müzik tesisatı, xenon far, helezonlar kesik, spor direksiyon, motorru temiz, 1200 1300 tl lik jant lastik, 2 yıl önce boyatılmış beyaz, 2013 e kadar muayeneli yalnız lpg ruhsata işli değil, arabanın şanzumanında 250 tl lik masraf var, 1. vitesten atma yapıyor, şanzıman değişecek, 3 bin lira... yarın alıyorum, olmaz olmaz diyenlere ithafen buraya resimlerinide çekip koycam
  • 2.000 tl ne yazık olur.
  • dostum bütçeyi 3 e çektiysen tabi daha iyi seçenekler çıkmaya başlamış ortaya doğal olarak :)

boşver dostum sen aldırma alınmaz diyenleri alırsın toplarsın burayada resimlerini koyarsın aracın fare görmüş file dönerler :)))

ben senin yerinde olsam 131 e bakmazdım taunus bmw mercedes bu araçlara bakardım Allah korusun ufak bir kaza bile olsa güvenlikte önemli
  • kardes araçlarda çürük olur we metal yorgunlugu olur çürükden dolayıda muayenede zorlk cekersn boya tutmaz arac döklr ws bi araca 15 yıllık ömür werıyolar yerinde olsam en kotu 92-93model renault 11 düşürmeye bakardm on camlar oto merkezı kılt bınerdm babalar gıbı :) buda bi alternatif olsn illa alıcam diyosan
  • quote:

Orijinalden alıntı: can_dmr

kardes araçlarda çürük olur we metal yorgunlugu olur çürükden dolayıda muayenede zorlk cekersn boya tutmaz arac döklr ws bi araca 15 yıllık ömür werıyolar yerinde olsam en kotu 92-93model renault 11 düşürmeye bakardm on camlar oto merkezı kılt bınerdm babalar gıbı :) buda bi alternatif olsn illa alıcam diyosan

kardeş son yaptığım yorumu okumadın sanırım :) bulduğum arabada 1 gram çürük yok, alcağım adam sanayide kaportacı :) ayrıca arabanın 2013 e kadar muayenesi var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ally_0607 -- 7 Eylül 2011; 2:11:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: silverado

dostum bütçeyi 3 e çektiysen tabi daha iyi seçenekler çıkmaya başlamış ortaya doğal olarak :)

boşver dostum sen aldırma alınmaz diyenleri alırsın toplarsın burayada resimlerini koyarsın aracın fare görmüş file dönerler :)))

ben senin yerinde olsam 131 e bakmazdım taunus bmw mercedes bu araçlara bakardım Allah korusun ufak bir kaza bile olsa güvenlikte önemli

kardeşim onları da araştırdım, kullananlara sordum, öğrenciysen hiç girme ağır gelir dediler, hem parçası çok pahalı, hem yakıt sarfiyatları fazla.. ben arabamı buldum arkadaşlar, sabah ilk iş motoruna bakıtmaya gitcem, araba 10 numara, piç kasa 1.31 şahin :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxxjokerxxx

2.000 tl ne yazık olur.

son yorumumu okumadan yazdın sanırım kardeşim
  • hayırlı olsun dostum umarım kazasız belasız ağız tadıyla binersin
  • quote:

Orijinalden alıntı: ally_0607

quote:

Orijinalden alıntı: xxxjokerxxx

2.000 tl ne yazık olur.

son yorumumu okumadan yazdın sanırım kardeşim

Hayırlı olsun kardeşim.
  • atv al
  • fiat bis olabilir tofas serçe olabilir ford taunus olabilir 79 model mercedes alınabilir renault r serisi alınabilir 80 model bmw alıabilir ama bu araçları alırsan eger ostimde iyi bir ustayla kanka olman lazım
  • Önce 200 bin yada 20 bin mi diye tereddütte kaldım. İmzadaki araç sizin değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ally_0607

quote:

Orijinalden alıntı: silverado

dostum bütçeyi 3 e çektiysen tabi daha iyi seçenekler çıkmaya başlamış ortaya doğal olarak :)

kardeşim onları da araştırdım, kullananlara sordum, öğrenciysen hiç girme ağır gelir dediler, hem parçası çok pahalı, hem yakıt sarfiyatları fazla.. ben arabamı buldum arkadaşlar, sabah ilk iş motoruna bakıtmaya gitcem, araba 10 numara, piç kasa 1.31 şahin :D

hayırlı olsun

• Bis veya beetle öneririm
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.