Şimdi Ara

EFSANE TOPİC: ÖĞRENCİYE 2-3 BİN LİRAYA ARABA (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.301
Cevap
38
Favori
109.990
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2000 liraya araba aldığına gerçekten pişman olursun, sonra elinden çıkaramazsın içine dert olur. Bence de güzel bir motosiklet al ya da biraz daha para biriktir.
  • 2.500 3.000 liklere bak pazarlık yaparsın inerler
  • Üstüne 500-1000 TL kadar daha koy Renault 12 al parçası bakkalda satılıyor neredeyse. Hayatta üzmez seni yapamayacak usta yok gibi bişey
  • arkadaşlar elimde kalsın önemli değil, ben üniversite son sınıfta bi arabaya bineyimde yeter bana, zaten seneye okul bitince hakimlik savcılık sınavlarına gircem, kazanırsam at çöpe gitsin :)
  • biraz daha koy lada al
  • arklar acıl yrd ma ihtiyacım var 2011 model astra classıc III 1,3 cdtı 90hp konforpaket essentıa easytronıc ile 2011 model yenı 1,4 140 hp opel merıva cosmo arasında kararsız kaldım bana yrd cı olurmusunuz fiyatları aynı neredeyse hangisi daha iyi yada artı ve eksileri nedir benim yılda yapacagım yol maks 15000km siz olsanız ne alırdınız bana yrd cı olurmusunuz
  • en iyisi o paraya tospik.
  • Beyler, alp adında bi arkadaş 1200 liraya 131 şahin alıp toplamaya başladı bende mi böyle bişey yapsam acep. Arabanın ilk ve son halinin fotoları mevcut, buyrun link:http://forum.donanimhaber.com/m_48237182/mpage_1/key_/tm.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinoplu2009

EFSANE TOPİC: ÖĞRENCİYE 2-3 BİN LİRAYA ARABA

1,900TL cebinde kalır

:D

Edit:İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Freedom` -- 18 Ağustos 2011; 15:07:32 >
  • arkadaşlar bu nasıl, adamı aradım 2 bin liraya bırakcak, muayenesi yok 250 300 lira tutar dedi:http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-tofas-bisiklet-parasina-sahin-56963443/detay/
  • motor alırdım ama illa araba diyorsan şahin olcak taunus da olabilir
  • arkadaşlar malumunuz kuş serisi üretilmiyor artık, ama yedek parçalarının üretimi halen devam ediyor, tamamen sıfır yedek parçalardan toplanarak herhangi bir kuş serisini toplayabilirmiyiz, tmm biraz pahalıya malolabilir ama böyle birşey yapmak mümkünmüdür...
  • quote:

Orijinalden alıntı: SeKSandDoRT

arkadaşlar malumunuz kuş serisi üretilmiyor artık, ama yedek parçalarının üretimi halen devam ediyor, tamamen sıfır yedek parçalardan toplanarak herhangi bir kuş serisini toplayabilirmiyiz, tmm biraz pahalıya malolabilir ama böyle birşey yapmak mümkünmüdür...

çok uçukça bişey, ona harcayacağın parayla 2 tane 131 restore edersin ki kendi yaptırdığın arabaya plaka alabilecek misin? bu da var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Master_Evil

motor alırdım ama illa araba diyorsan şahin olcak taunus da olabilir

ankara bu aylarda bile akşam ve sabahları soğuk oluyo, motora binilmez burda maalesef :(
  • 2 bin tl ye jant alınıyor ne arabası
  • 131lere bak 500-1000liran daha olsa idare edecek bitane bulursun
  • Yerin ve ekipmanların yoksa resterasyon işine hiç girme 2000liraya al bin okul bitince hurdaya ver.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.