Şimdi Ara

EFSANE YAZICILAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.023
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar piyasada birçok yazıcı var ama kendi segmentinde rakipsiz olan cihazlar var fiyat performans ve kullanıcı kolaylığı (dolum) ayrıca teknik özellikleri bakımından efsane olan cihazlar var ama yeni cihazların hepsi eskileri mumla aratıyor bu noktada aklınıza hangi cihazlar geliyor benim aklıma bir kaçtane geliyor

mono lazer yazıcı: XEROX 3117

çok fonksiyonlu faxlı lazer: SAMSUNG 4521F

inkjet (kartuşlu yazıcıda) HP 910

inkjet faxlı: HP 7580-7590 - 88 numara kartuş kullanan cihazlar

inkjet çok fonksiyonlu brother 145c bu yazıcıyı bi çoğu bilmez ama dolumu cok kolay çipsiz ondan yazdım bilmeyenler de dolum olmaz diyor ama kendimden biliyorum dolumu çok kolay

sizin efsane diyebileceğiniz daha böylesi gelmez dediğiniz cihaz varmıdır.??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi worldjoy -- 25 Şubat 2010; 14:37:14 >

• lazer serilerinden hp 4000-4050 (toneri 10.000 sayfalık ve çipsiz 350.000 sayfa baskı aldım hala problem yok), hp 2300 serisi, hp4200 serisi, hp 30xx çok fonksiyonlu serisi bu yazıcılardan eğer temizini bulursanız hiç düşünmeden alın. çatışma görmemiş tank gibidir hepsi
  • hp 910 kartuşu 900 oluyordu galiba.eğer bu kartuşlar en azından 4-5 doluma kadar dayanabiliyorsa kesinlikle çok mantıklı bir çözüm olur. çünkü 12-15 liraya baskı kafasını değiştirmiş oluyorsunuz. 900 nolu kartuş doldurma deneyimi olan var mı. (üçüncü defa doldurdum sorun yok, beşinci defa doldurdum karrtuş iflas etti vb. gibi)
  • CANON MX 850

Mürekkep püskürtmeli all in one bir yazıcı muadil kartuşuyla hiç yarı yolda bırakmadı.
  • Foto baskı için Hp nin 363 numaralı kartuşunu kullanan 8250, 7160, 7640, 5480 yi yazıcılar ve sanırım dolan kartuşlarla iyi perfrmans veriyorlar. 88 serisi kartuş kullanan yazıcılar da gayet iyi. Hp'nin 2000 serisi laserjetleri ki, 2014 bende bunu kullanıyorum ve zamanında 100 usd'ye almıştım. Hakikaten iyi yazıcı. Duplex baskı özelliği olan 1320 de iyi bir yazıcı. Busaydıklarım elbette ev kullanımı ve küçük ofis yazıcıları alanında benim kullanım tecrübesine sahip olduğum yazıcı. Ancak efsane inkjet sanırım HP deskjet 550'dir. Çift kartuşu olan, siyah ve tricolor diğer kartuşla renkli ve siyah baskıyı aynı anda alabilirdik. Kendisi ülkemize gelen ilk inkjet yazıcı olan deskjet 500 den sonra satılmaya başlanmıştır. Deskjet 500 tek kartuşlu idi siyah ve renkli kartuş kabul ediyordu ama ikisini aynı anda takamazdınız. Yazıcı sanırım 500 dolar civarıydı. bana kartuşları çok daha fazla sayfa basardı gibi geliyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.