Bildirim
EFSANE YEŞİL KUTU FONEX'TEN SONRA TUTUCULUĞU EN İYİ WAX ,OSTWİNT WAX
Amazon.com.tr: Crocs Ürünlerinde Sepette %20 İndirim promosyon
https://www.amazon.com.tr/promotion/psp/A2T3EGTPRK0CVZ?ref=psp_pc_cart_collapse
9 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
İkisi de beş para etmez waxlardır. Ucuz hammadde, ucuz işçilik vs...
Yerli ürün istiyorsan Morfose yada Ossion tavsiye ederim -
quote:
Orijinalden alıntı: KafzieL
İkisi de beş para etmez waxlardır. Ucuz hammadde, ucuz işçilik vs...
Yerli ürün istiyorsan Morfose yada Ossion tavsiye ederim
alakası yok saçı tutuşu önemli sonuçta övdüğün waxlarıda kullandık hiç bie işe yaramadı bende sonuçta atom parçalamıyorsun saçta,önemli olan tutuş kardeş.. -
Senin fikrin sana benim fikrim bana...Agiva da totex de çöp ürünlerdir. Üretim şartları, koşulları, kullanılan hammadde kalitesi, optimizasyonu..vs..vs..senin anlamayacağın nice parametre sayabilirim.
Sen yine kullanmaya devam edebilirsin -
quote:
Senin fikrin sana benim fikrim bana...Agiva da totex de çöp ürünlerdir. Üretim şartları, koşulları, kullanılan hammadde kalitesi, optimizasyonu..vs..vs..senin anlamayacağın nice parametre sayabilirim.
Sen yine kullanmaya devam edebilirsin
kelle paçaya bak senin anlamıyacağın parametre demiş birde, sen diğer pahalı waxları bal kaymaktanmı üretiyorlar sanıyorsun, yani totex ,agiva saça çok diğerleri saça azmı zarar verir bi bitmediniz,önemli olan tutuş diyoruz ben yıllardır ucuz waxlarda pahalı waxlarda kullandım tutuş iyiyse ok saç halen gür ve taş benim,başka sorun varmı -
quote:
Orijinalden alıntı: MERNEPTAH
quote:
kelle paçaya bak senin anlamıyacağın parametre demiş birde, sen diğer pahalı waxları bal kaymaktanmı üretiyorlar sanıyorsun, yani totex ,agiva saça çok diğerleri saça azmı zarar verir bi bitmediniz,önemli olan tutuş diyoruz ben yıllardır ucuz waxlarda pahalı waxlarda kullandım tutuş iyiyse ok saç halen gür ve taş benim,başka sorun varmı
selam dostum saydıgın 3 tür waxda var bende
3 ünüde denedim sana söle sıralama yapabilirim
1.Fonex mat yeşil wax
2.Totex mat wax
3.Agiva mat wax
ayrıca fonex o waxı piyasadan çekmedi hala satısı var n11.comda kendi firma ismiyle satıs yapıolar güvenilirdir ordan alabilirsin
urun.n11.comBriyantin, Wax Modelleri ve Fiyatları - n11.comhttp://urun.n11.com/briyantin-wax/fonex-mattelook-wax-100-ml-P189633724?cid=604001&gclid=Cj0KEQjw4cLKBRCZmNTvyovvj-4BEiQAl_sgQgt05KPC07Bgr8xzUD4A4EAZRrtwDWOdSijulfo1hTEaAjly8P8HAQ&gclsrc=aw.ds
-
quote:
Orijinalden alıntı: hacıhayri
quote:
quote:
kelle paçaya bak senin anlamıyacağın parametre demiş birde, sen diğer pahalı waxları bal kaymaktanmı üretiyorlar sanıyorsun, yani totex ,agiva saça çok diğerleri saça azmı zarar verir bi bitmediniz,önemli olan tutuş diyoruz ben yıllardır ucuz waxlarda pahalı waxlarda kullandım tutuş iyiyse ok saç halen gür ve taş benim,başka sorun varmı
1.Fonex mat yeşil wax
2.Totex mat wax
3.Agiva mat wax
ayrıca fonex o waxı piyasadan çekmedi hala satısı var n11.comda kendi firma ismiyle satıs yapıolar güvenilirdir ordan alabilirsin
urun.n11.comBriyantin, Wax Modelleri ve Fiyatları - n11.comhttp://urun.n11.com/briyantin-wax/fonex-mattelook-wax-100-ml-P189633724?cid=604001&gclid=Cj0KEQjw4cLKBRCZmNTvyovvj-4BEiQAl_sgQgt05KPC07Bgr8xzUD4A4EAZRrtwDWOdSijulfo1hTEaAjly8P8HAQ&gclsrc=aw.ds
dostum hyrlı bayramlar..ben fonex yeşil kutu 5 sene kullandım 3 tl,ye alıyordum şimdi piyasadan kalktı ilk çıkan küçük kutusuna 20 tl istiyorlar
ben yukardaki yeşil kutu agi wax aldım baya tutuculuğu var,,bu totex wax'ın siyah kutu olanı yağlı içerikli hiç tutmuyor ..yeşilini almadım alıcağım ama ...
nasıl totex wax tutuculuğu yeşil kutu mat olan + agi waxdanda kullanıyormusun ?
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: hacıhayri
quote:
quote:
1.Fonex mat yeşil wax
2.Totex mat wax
3.Agiva mat wax
dostum hyrlı bayramlar..ben fonex yeşil kutu 5 sene kullandım 3 tl,ye alıyordum şimdi piyasadan kalktı ilk çıkan küçük kutusuna 20 tl istiyorlar
ben yukardaki yeşil kutu agi wax aldım baya tutuculuğu var,,bu totex wax'ın siyah kutu olanı yağlı içerikli hiç tutmuyor ..yeşilini almadım alıcağım ama ...
nasıl totex wax tutuculuğu yeşil kutu mat olan + agi waxdanda kullanıyormusun ?
hocam beğendiğin birşeyde para aramamak lazım 1 wax nerden baksan 7-8 ay gidiyor
totex agivadan daha iyi
sana tavsiyem 3-5 tl fiyat aralıgın varsa vodvil marka bulup kullanman olucak
tutuculugu güzeldir tam bir f/p ürünüdür
-
Agiva Wax 03 Mat Görünüm
Bu waxı kullandım 5-6 ay öncesine kadar çok iyiydi kullandığım en iyi waxtı, saçıma istediğin şekli verebiliyordum ve mat bir görünüm veriyordu gün içinde bozulmuyordu. sonradan değiştirdiler mat yazmasına rağmen parlak bir görünüm veriyor ve daha istediğim şekli veremeden saçları çok sertleştiriyor yapış yapış oluyor. gün içinde çabuk bozuluyor... -
quote:
Orijinalden alıntı: recep0687
Agiva Wax 03 Mat Görünüm
Bu waxı kullandım 5-6 ay öncesine kadar çok iyiydi kullandığım en iyi waxtı, saçıma istediğin şekli verebiliyordum ve mat bir görünüm veriyordu gün içinde bozulmuyordu. sonradan değiştirdiler mat yazmasına rağmen parlak bir görünüm veriyor ve daha istediğim şekli veremeden saçları çok sertleştiriyor yapış yapış oluyor. gün içinde çabuk bozuluyor...
totex yeşil kutu denedinmi -
fonex siyah tutuculuğu düşük dediğiniz ürün hangisidir ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Schwarzkopf - Osis Mess Up - kullanın. Hepsinden vazgeçeceksiniz.
urun.n11.comSchwarzkopf Osis Mess Up Mat Gum 100 ML - YENİ AMBALAJ Fiyatları ve Özelliklerihttps://urun.n11.com/briyantin-wax/schwarzkopf-osis-mess-up-mat-gum-100-ml-yeni-ambalaj-P92889429
Eğerki saçınızda hiçbirşey yokmuş gibi gözüken ama hiç te bozulmayan kupkuru görüntü istiyorsanız (banyodan çıkıp saçınızı kurutmuş gibi) aşağıdakini kullanın.
Osis - Dust it - Saç pudrası
urun.n11.comSchwarzkopf Osis Dust İt Matlaştırıcı Saç Pudrası 10 gr Fiyatları ve Özelliklerihttps://urun.n11.com/jole-kopuk-sprey/schwarzkopf-osis-dust-it-matlastirici-sac-pudrasi-10-gr-P172327335
Eğerki kalıp gibi dondurucu ve ıslak gözükmeyen sprey istiyorsanız,
Osis Session 2 veya 3 numara
urun.n11.comSchwarzkopf Osis Session Ekstra Tutucu Sprey 500 ML Fiyatları ve Özelliklerihttps://urun.n11.com/jole-kopuk-sprey/schwarzkopf-osis-session-ekstra-tutucu-sprey-500-ml-P92893062
-
Fiyat performansı en iyi wax hangisi?
-
Fotoğrafı açamadım hocam adı nedir
ostwint hocam markanın adı, resmi görebildim ben. :Dquote:
Orijinalden alıntı: starmaster
Fotoğrafı açamadım hocam adı nedir -
aynen kardeşim dene gör ,benim saçım kuru dalgalı düzene girmeyen taş gibi saç dedim tutmaz buda, piyasadaki 20 çeşit marka wax denedim o kadar para harcadımki kozmetikçi dükkanı açardım o parayla..eh bunuda denim dedim (ostwint) yeşil mat kutu,,inanırmısın bu yazın o sıcakta tek bir teli bozulmadı saçımın.. üstüne tanımam bu wax'ın benim saçımı gür tuttuya herkesizkini tutarquote:
Orijinalden alıntı: first9
ostwint hocam markanın adı, resmi görebildim ben. :D
Alıntıları Göster
-
içindekiler kısmını atabilir misin hocam nette bununla ilgili bilgi bulamadım -
napıcaksın hocam içindekini hepsi aynı kutusunda vitamin e içerik yazıyor..quote:
Orijinalden alıntı: freezeboi
içindekiler kısmını atabilir misin hocam nette bununla ilgili bilgi bulamadım -
Purple waxa da çok iyi diyorlar ama içinde çeşit çeşit paraben var :d
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Benzer içerikler
- grand soir bargello
- mad mare neyin muadili
- bargello en iyi erkek parfümü hangisi
- sudam parfüm
- a101 parfüm orjinal mi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X