Şimdi Ara

Efsanelerden Siemens M50 cep telefonu - Fiyat Düştü 5TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
5.352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Samsun
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yaklaşık 5 senelik telefondur. Abim 2. hattı olarak kullanıyordu. Hala taş gibi duruyor. Telefon çalışıyor, açılıyor yalnız bir problem var bilmiyorum. Rahat rahat konuşup, mesajlaşabiliyorsunuz. Yalnız telefon şarj almıyor. Bu şarz aletinde mi yoksa telefon mu şarj almıyor bilmiyorum. Açıkçası gidip şarz aletine de para vermek veya teknik servise götürüp tamir ettirmek istemedim. Şarzı bir gün gidiyor. Telefon hala açılıyor.

İnternette bir ürün mutlaka bir bireye hitap ediyor. Belki bu ürünün de alıcısı çıkar.

Problemi belirttiğim için satın alan arkadaş olur ve de iade etmek isterse ürün iade alınmayacaktır. Zaten kimsede satın almış olsa iade etmez. ürün 5TL iade etsen olacak 10tl kargo. )

5tl için iade ile uğraşmaya değmez. Bu şekilde ürünü satışa çıkardım. İşime yarar diye arkadaş varsa iletişim için pm yada profilimden msn adresimi ekleyerek iletişime geçebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mp3DeLiSi -- 3 Nisan 2011; 16:52:16 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Hocam ilana da değil, imzana yazmış olduğun referanslara kafam takıldı. Herkes için ayrı ayrı "bal sattım" yazacağına, sattığım isimleri yazıp karşısına sadece 1 kez bal sattım yazsan daha iyi olmaz mıydı? Hem imzanda daha çok kişiye yer verebilirsin böylece
  • quote:

Orijinalden alıntı: BARAnCUDA85

Hocam ilana da değil, imzana yazmış olduğun referanslara kafam takıldı. Herkes için ayrı ayrı "bal sattım" yazacağına, sattığım isimleri yazıp karşısına sadece 1 kez bal sattım yazsan daha iyi olmaz mıydı? Hem imzanda daha çok kişiye yer verebilirsin böylece

İmza harf limiti dolduğu zaman yaparım dediğinizi. Şimdlik bana bir zorluğu yok. Neyse tavsiyeniz için teşekkürler.

• bir telefoncuya gidip gösterin. ona gre alalım di mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: telefonda hassasiyet

bir telefoncuya gidip gösterin. ona gre alalım di mi

Dostum telefonun zaten bedeli 5tl. Telefoncuya götürsem bu kadar para alıcak belki. Ama benim tahminen düşüncem arızanın şarz aletinde olduğudur. zaten sorunları yazarak isteyen arkadaşın bu yazdıklarıma göre satın alabileceğini belirttim.

Hayırlı akşamlar dilerim.

• aaa eski telefonum.Çok süper telefondur ya

Hatta bir oyunu var yukardan bişiler geliyo sen tuşlarla atlıyosun puan alıyosun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rockerboy-h

aaa eski telefonum.Çok süper telefondur ya

Hatta bir oyunu var yukardan bişiler geliyo sen tuşlarla atlıyosun puan alıyosun.

Hala öyle duruyor ya. :D

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • batarya hariçi batarya yoksa aletin içinle bütünleşik mi.yani bataryayı çıkarıp yeniden takılabiliyor mu bu aletle ürün çalışıyor sadece şarj alnmıyor diyorsunuz birde rakamları iyi basıyormu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: evren1514

batarya hariçi batarya yoksa aletin içinle bütünleşik mi.yani bataryayı çıkarıp yeniden takılabiliyor mu bu aletle ürün çalışıyor sadece şarj alnmıyor diyorsunuz birde rakamları iyi basıyormu.

Telefonun tuşları çalışmaktadır. Hiçbir tuşunda problem yoktur. Bataryası takılıp çıkartılmaktadır.

Ben şarz aletinde bir problem olabileceğini düşündüm ama tam olarak problemi nedir bilmiyorum.

• Kargoyu alıcı öder de bedavaya yolla bari d:
  • quote:

Orijinalden alıntı: onurkillinc

Kargoyu alıcı öder de bedavaya yolla bari d:

İstersen telefonun arasına 20tllik bakiye şifre kartı da koyup göndereyim olur mu? Saçma sapan mesajlar yazmayalım.

• abı ogrencıyım 2.5 olmazmı hehe
  • quote:

Orijinalden alıntı: crazy_elektrocu

abı ogrencıyım 2.5 olmazmı hehe

:))

• quote:

Orijinalden alıntı: Mp3DeLiSi

Yaklaşık 5 senelik telefondur. Abim 2. hattı olarak kullanıyordu. Hala taş gibi duruyor. Telefon çalışıyor, açılıyor yalnız bir problem var bilmiyorum. Rahat rahat konuşup, mesajlaşabiliyorsunuz. Yalnız telefon şarj almıyor. Bu şarz aletinde mi yoksa telefon mu şarj almıyor bilmiyorum. Açıkçası gidip şarz aletine de para vermek veya teknik servise götürüp tamir ettirmek istemedim. Şarzı bir gün gidiyor. Telefon hala açılıyor.

İnternette bir ürün mutlaka bir bireye hitap ediyor. Belki bu ürünün de alıcısı çıkar.

Problemi belirttiğim için satın alan arkadaş olur ve de iade etmek isterse ürün iade alınmayacaktır. Zaten kimsede satın almış olsa iade etmez. ürün 10TL iade etsen olacak 15tl kargo. )

10Tl için iade ile uğraşmaya değmez. Bu şekilde ürünü satışa çıkardım. İşime yarar diye arkadaş varsa iletişim için pm yada profilimden msn adresimi ekleyerek iletişime geçebilir.

Herkese hayırlı Ramazanlar.

Dostum telefonu bir telefoncuya baktır bence öyle satış yap karşı taraf ve senin için daha iyi olur.

• Bu kadar ucuz bir alet için bence telefoncu vs gerek yok en kötü ihtimal harici batarya dolduruculyla idare edilebilir.. hayırlı satışlar.
  • Arkadaş ne insanlar var ya 5 tl yav bi paket sigara parası bile değil Allah aşkınaneyin peşindesiniz ya? 5 tl lik ürüne bile soru üstüne soru sormuşsunuz. Sorarım size bi dilenciye sadaka verirken hiç vermeseniz 1-2 tl verirsiniz. Neden bu kadar soru soruluyor? Kusura bakmayın ben gerçekten anlamıyorum bendemi bir acaiplik var yoksa bazılarımız hakikaten ölücünün önde gidenimi? Diyeceksinizki mal alıyorum sormak hakkım. Kardeşim 5 tl dir yav inanın buraya bu yazıyı parayla yazmamı isteselerdi 10 tl den aşağıya yazmazdım ama o kadar sinirlendim şu an hayret bişeysiniz ha Arkadaşım kusura bakma başlığıda mındar ettim ama valla artık dayanamıyorum

• bence acayiplik sende 5 tl diyorsun telefona dilenciye 1-2 tl veriyorsunuz diyorsun
    ne kadar soru soruyorsunuz diye millete kızıyorsun yani sence 5tl için ilan
    açman acayiplik değilmi varsa etrafında küçük kuzen yiğen ver oynasınlar
    uğraşmana deymez 5tl için
  • suanda telden girdigim icin birsey yapamiyorum ama yarin evden baglandigimda online olursan goruselim kismetse alayim telefonu seninde basin agrimasin sacma sapan yorumlarla. kismet olursa yarin gorusmeden sonra 5 liraya degil 7 lirayada alirim ptt gondirisi olarak :)
  • Hocam ilanla alakası olmayabilir ama Konu dışına kendi imzan ile ilgili bir konu açsana oradaki yaşam formunun ne tepki vereceğini merak ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mp3DeLiSi

Yaklaşık 5 senelik telefondur. Abim 2. hattı olarak kullanıyordu. Hala taş gibi duruyor. Telefon çalışıyor, açılıyor yalnız bir problem var bilmiyorum. Rahat rahat konuşup, mesajlaşabiliyorsunuz. Yalnız telefon şarj almıyor. Bu şarz aletinde mi yoksa telefon mu şarj almıyor bilmiyorum. Açıkçası gidip şarz aletine de para vermek veya teknik servise götürüp tamir ettirmek istemedim. Şarzı bir gün gidiyor. Telefon hala açılıyor.

Problemi belirttiğim için satın alan arkadaş olur ve de iade etmek isterse ürün iade alınmayacaktır. Zaten kimsede satın almış olsa iade etmez. ürün 10TL iade etsen olacak 15tl kargo. )

10Tl için iade ile uğraşmaya değmez. Bu şekilde ürünü satışa çıkardım. İşime yarar diye arkadaş varsa iletişim için pm yada profilimden msn adresimi ekleyerek iletişime geçebilir.

Herkese hayırlı Ramazanlar.

Mazi yaptım hocam resimler müzelik

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.