Şimdi Ara

Efsanelerden Siemens M50 cep telefonu - Fiyat Düştü 5TL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
5.352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Samsun
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İlan açarken fiyat limiti olmalı bence, konu kirliliğinden başka bişey değil. Yakında telefon vidasını tane tane satışa sunulursa hiç şaşırmayacağım artık Gerçekten şaka gibi Üstüne birde özenip kafa yorulup resim ve güzel açıklama yapılmış
    Nerden bakarsan bak gariplik var. Havale olsa 5 Tl nin havalesi bankasına göre 15 Lira gibi bişey:)))) İnanılır gibi değil PTT den havale yapıldığını varsayıyorum (5 TL için sıraya girip kuyruğa girilirmi bilemiyorum :)))) Akşam akşam ne kadar güldüm Gökhan aradaşımızın dediği gibi ver bi garibe sevinsin sevabıda sizin olsun...Sözüm Topic açan arkadaşıma kardeşime değil genel olarak düşüncem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sevimli_genc22 -- 24 Kasım 2010; 20:04:11 >

• satilsin artik su telefon :)
  • PM
  • Uzun zamandır sadece güncelliyordum. Gerekli gereksiz mesaj yazan tüm arkadaşlara teşekkür ederim.

Ama sunu demeliyim 5Tl, 5TLdir. Paranın kıymetini bilmeyen insan hiçbir zaman mutlu olamaz.

Neyse Pm gönderen arkadaşımın da Pmsi cevaplandı. :)))

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• tekrar pm!
  • Bu konu senin M50'den daha çok efsane. Satsan da bizde kurtulsak sen de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kurbagaprens

Bu konu senin M50'den daha çok efsane. Satsan da bizde kurtulsak sen de.

Ben kurtulacağım da sen neyden kurtulacaksın. Gıcık gıcık mesajlar yazıp insanın moralini bozmayın. İşinize gücünüze bakın. Bu forum bana bu hakkı verdiyse, ben de kurallar dahilindeki her ürünü satarım. ok!!

• başkan hayırlı satışlar.yemin ediyorum yorumlara çok güldüm:)))yorumları takip için msj yazıyorum.hakkınızı helal edin.AEOL
  • Hocam sen bedava hayrına veriyorum desen 'kargo parasını öde gönderbize derler' moralini bence hiç bozma isteyen arkadaş gider 5tl yi ptt den yatırabilir ptt çok bişey kesmiyo zaten hadi iş bankasından yatırsanız 8tl yapar ptt kargoyla da 3-4 tl bişey kargo gelir zaten.2 kuruş için gelmiş saçma sapan yorumlar yapmışsınız
  • Doğru demiş arkadaş bedava desen kargoda sendenmi derler
  • Bu ilanımı hergün güncellemeye devam ediyorum. :)) YOrumlar için teşekkürler. Hakikaten telefondan çok konu efsane oldu.

• sıneğını bulsak yağını cıkartıcaz hesabı bu nedır yahu 5 tl lık telefon satısı ıcın ütopik yorumlar olmus . hayırlı satışlar arkadasım
  • Güzel cihaz uygun fiyat
  • Azmini taktir ediyorum şahsen 5tlye 1-2 ay boyu bir ilanı güncelleyemem veririm birine olur biter ama tercih meselesi saygı duymak lazım iyi satışlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emreün

Azmini taktir ediyorum şahsen 5tlye 1-2 ay boyu bir ilanı güncelleyemem veririm birine olur biter ama tercih meselesi saygı duymak lazım iyi satışlar.

Ya aslında ben de bir telefon için uğraşmam ama devamlı güncel bal ilanım var. Hazır onu güncellerken iki dükkan ilanım var onları da güncelliyorum. Olay bu.

• telefon süper bu telefon bendede var 200 lt su ya düştü kuruttum çalıştı data kablosu bile duruyor bu telefondaki bir özellik hiç bir telefonda yok telefon kalıyken kimaramış açınca telefonu isim listesiyle kim aramışta görüyorsunuz (dikkat telefon rehberini operatöre yedekleme yapmadan) süper tel hayırlı satışlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: ergnergun
    telefon süper bu telefon bendede var 200 lt su ya düştü kuruttum çalıştı data kablosu bile duruyor bu telefondaki bir özellik hiç bir telefonda yok telefon kalıyken kimaramış açınca telefonu isim listesiyle kim aramışta görüyorsunuz (dikkat telefon rehberini operatöre yedekleme yapmadan) süper tel hayırlı satışlar

zorla adamı satmaktan vazgeçirteceksin :)
  • Kargo parasına acımasam ben alırdım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 61 TS 1967

Kargo parasına acımasam ben alırdım.

Yok sen alma. Parana yazık.

• Abi ver alıyım 15TL ye =)))))
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.