Şimdi Ara

EFSANELERİN EFSANESİ 331.DÖNEM FEDAİLERİ(Aralık-2009) KD. ve YD. SUBAY ADAYLARI (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76.187
Cevap
37
Favori
2.185.335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tamamdır bende imzamı hallettim.valalhi yazı geçirip öle gidicez askere.aklımız buralarda kalacak ama vatan borcunu en iyi şekilde ödeyeceğiz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: recep41

hımmm benimde imzamı değiştirme zamnım geldi galiba.imza kodu nerde acaba

imza ilk sayfada var kardeş...herkes eklerse sayfa daha bi renkli olur. 331 in farkını göstermiş oluruz..
  • belki aynı yerlere düşeriz beee.olurmu olur bence.
  • imzayı değiştirme zamanı geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gece ve düşler -- 27 Haziran 2009; 0:10:06 >
  • Sorular (s) ve cevaplar(c) ...

s1 - sinava hangi gun gitmeli?
    c1 - sinava gittiginiz gun ile kisa-uzun donem hadisesinin hicbir alakasi yok. ilk gun ve son gun cok kalabalik oldugundan 2. gun iyi bir secim olacaktir.

s2 - erkenden gitsek isimizi cabucak halledebilir miyiz?
    c2 - 8:30 gibi oraya gittiginizde 11:45 gibi sira size gelir. bu sirada geceden gelip sabahlamis olanlar islerini yeni bitiriyor olacaklar. size sira geldiginde disaridaki kuyrukta kimse olmayacak. yani tercih size kalmis. ama size uygulanan islem sira beklemeseniz bile 3 saatten once bit(e)miyor. benim tavsiyem ogleden sonra orada olun.

s3 - bu sinav neden bu kadar uzun suruyor?
    c3 - aslinda sinav uzun surmuyor. oncesindeki bekleme suresi ve sonrasinda olusturulan 50 kisilik paket isleri yavaslatiyor. ayrica dosyanizin icindeki hersey minimum uc defa kontrol ediliyor. size kapida verilen aday numarasi degisiyor vs.

s4 - aday numarasi nedir?
    c4 - yedek subay adayi oldugunuz sure icinde sizi tanimlaya numara. sinav sonucunuzu bu numara ile ogreneceksiniz mesela.

s5 - yanimizda neler goturelim?
    c5 - size onceden verilmis olan dosya, nufus cuzdani, siyah tukenmez kalem, kursun kalem, silgi, yiyecek.

s6 - yanimizda yiyecek de mi goturmeliyiz?
    c6 - kesinlikle evet. zira iceride pogaca vs. satilan kantincik'e gidemediginiz icin 6-7 saat ac kalabilirsiniz. kumanya falan da beklemeyin. hatta subaylar bu konuda sizinle dalga da gecebilirler.

s7 - hani devlet askerine bakardi?
    c7 - bunu gecelim...

s8 - bu siyah tukenmez hadisesi nedir?
    c8 - meshur siyah tukenmez kalem hadisesi, doldurmak zorunda oldugunuz uc dilekce ve bir zarf icin gereklidir. evden ciktiktan sonra akliniza gelirse geri donmenizi gerektirecek kadar da sorun degil. oradaki cakal saticilardan temin edebilirsiniz veya iceride isi biten birinden alabilirsiniz.

s9 - koskoca askeriyede siyah tukenmez kalem yok mu?
    c9 - evet var ama paralari olmadigindan on tane alabilmisler ve yaninizda getirdiginiz kalemi de birakmanizi sizden isteyebiliyorlar.

s10 - sinavda neler soruluyor?
    c10 - les'e cok benzer bir sinav. 60 dakika ve 50 soru var. turkce ve matematik soruluyor. sorular les'ten daha dandik. komutana tokat atmak veya peri masallari ile ilgili bir soru yok.

s11 - mulakatta neler soruluyor.
    c11 - hicbir sey...

s12 - peki bu sinav er veya yedek subay olmami nasil etkileyecek?
    c12 - orasi sans meselesi. ama siz yine de elinizden geldigince dogru cevaplayin. bununla ilgili soyle bir kaynak da sunulabilir sanirim:http://www.kkk.tsk.mil.tr/...ma_oranı_2000-2005_3.xls

s13 - sinav sonucunu nereden, ne zaman ogrenecegiz?
    c13 - yaklasik bir hafta sonra yani birlige katilmadan 2-3 gun oncehttp://www.kkk.tsk.mil.tr adresinden
  • Icimdeki nefret
    Icimdeki nefret
    Icimdeki nefret

Hersey vatan icin
    Hersey vatan icin
    Hersey vatan icin
    Hersey vatan icin
    Hersey vatan icin
    Hersey vatan icin
    Hersey vatan icin
    Hersey vatan icin

Dokulen bu kanlar yaralar baglamaz
    Aci degil bu vatan topragina dokulen
    Karis karis ya vatan yada can
    Rabbimden rahmet sana kefensiz yatan
    Gozunu buraya dikenin oyarim gozunu
    Cakal! fazla golge ediorsun ha
    Turkce rapte milliyet biraz daha ciddiyet
    Yaylanin lan itler simdi nefret onunde
    Saga sola bakmasana lan simdi bana
    Turkce rapte gelior iste sana bomba
    Dalgalanan goklerde yildiz ve hilal
    Hakkidir hakka tapan milletimin istiklal

Calisan Turkiye gozumun onunde
    Atam sen rahat ol yerinde
    Mehmetcik tepede bekler nobette,
    Turk bayragi dalgalanir goklerde
    Turkiye icin olurum ben sozumde
    Kimse duramaz Turk'un onunde
    Ben varsam bu dunya uzerinde
    kimse bolemez bu vatan goklerde
    Her zaman ilerleme hedefimde
    Sozunu tutan ve namusun pesinde
    Bu vatanin ustunde herkes kardestir
    Bunu beynine iyi yerlestir.

Hersey vatan icin
    Hersey vatan icin
    Hersey vatan icin
    Hersey vatan icin
    Hersey vatan icin
    Hersey vatan icin
    Hersey vatan icin
    Hersey vatan icin

Bizansi sasirma sabrimi tasirma
    Geliyor ziller suratina suratina
    Kartal gibi havalanirim goklere
    Gokler benim ayyildiz benim simgem
    Affedemem vatanima yanlis yapani
    Otuz bin askerin canini alani
    Hatirasi var sehidin unutmadim
    Yapilanlarin hepsini hatirladim
    Gozumun onunde aglayan bir kucuk cocuk
    Baba diyor babasinin kunyesine
    Mezar tasina sarilmis neden diye
    Sordum bunu kendime...

Vatan vatan toprak altinda yatan
    Unutma sakin seni aldatan her zaman seytan
    Bitsin artik olumler
    Bitsina artik bu cile cekemem bile bile...

Birlikten guc dogar
    Gucler birlesti
    Statik, Nefret, Ses ve Yenerr
    Gucler birlesti
    Kotulukleri kovar vatan saolsun
    Budur bizi birlestien nokta
    Hedef dorukta SASMA
    Bir lein nesi var iki elins esi var
    Gucler birlesti
    Hip hop sonsuza kadar (sonsuza kadar)

Hersey vatan icin
    Hersey vatan icin
    Hersey vatan icin
    Hersey vatan icin
    Hersey vatan icin
    Hersey vatan icin
    Hersey vatan icin
    Hersey vatan icin

by Paşa Abi...
  • az önce, şu an kd askerlik yapmakta olan bi arkadasımla konustum. uzun dönem erler kd'leri ezmeye cesaret edemiyolarmış. arkadasm günde 3 saat kogus nöbeti tutup geri kalan bütün gün arazi oluyomus. gelirken yanında mutlaka ama mutlaka bot kilidi getir dedi üst devreler hemen araklıyolarmış.
  • quote:

Orjinalden alıntı: dogansc

az önce, şu an kd askerlik yapmakta olan bi arkadasımla konustum. uzun dönem erler kd'leri ezmeye cesaret edemiyolarmış. arkadasm günde 3 saat kogus nöbeti tutup geri kalan bütün gün arazi oluyomus. gelirken yanında mutlaka ama mutlaka bot kilidi getir dedi üst devreler hemen araklıyolarmış.

Şartlar tamamen gidecegimiz yere göre değişecek ama tabiki tedbirli olmakta fayda var kardeşlerim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PAŞA -- 27 Haziran 2009; 14:39:47 >
  • bi tane kafa adam bulup çarşı izninde sabahtan otele gitsek güzelce temizce duşumuzu fln alıp bide miller çakıp birlige geri dönsek :) girişte alkol muayenesi fln yapmıyolardır umarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dogansc -- 27 Haziran 2009; 14:44:18 >
  • quote:

bi tane kafa adam bulup çarşı izninde sabahtan otele gitsek güzelce temizce duşumuzu fln alıp bide miller çakıp birlige geri dönsek :)

olur neden olmasında bu iş için kafa adamı ne yapacaksın???
  • şamata sohbet ortamı fln olsun diye abi bişeyi tek yapmak cok zevkli olmaz ya, temelle angelina jolie ıssız adada fıkrası hesabı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dogansc -- 27 Haziran 2009; 14:48:18 >
  • paşa abi sen Adanalımıydın?
  • Mersindeyim... ama Askerlik Şube başkanlığı adanada bizimde... sen?
  • bende kayseriliym abide haftaya mersindeym bizim yazlık var orda 2 hafta kafa dinleyim. canım acaip şırdan çekti yaa
  • quote:

bende kayseriliym abide haftaya mersindeym bizim yazlık var orda 2 hafta kafa dinleyim. canım acaip şırdan çekti yaa

Bu sıcakta şırdan bayıltır adamı sen mersinde tantuni ye en iyisi...
  • tantunide atarız şırdanda hepsine yer var abi sıkıntı yok askerliğim adanaya düşerse saglam şırdan yerim haa
  • benim düşmez, sınav merkezim adana oldugu için... ama datçada akturda küçük bir jandarma var sitenin içinde orası olur neden olmasın
  • ordu evine düşersekde çok süper olur abi fast food bolumune falan
  • quote:

ordu evine düşersekde çok süper olur abi fast food bolumune falan

kardeşim yemekle aran iyi heralde, rahat olsunda nasıl olursa olsun...
  • çok iyidir abi, ama diyet ve spor yapıyorum 2 aydır baya bikestim yemeyi o yüzden çeneme vurdu biraz.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.