Şimdi Ara

Efsanelerin gerçek yüzleri !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
2.405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle ben çok kitap okuyan biriyim tarih kitaplari ben size bildiklerimi yazıyorum sizinde düşüncelerinizi merakla bekliyorum

İlk olarak vampir

https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/1753919/107824eb-fcdb-4bb1-aa61-3f4fc56a6343.jpg

Fatih sultan mehmet zamanında bir kuleyi fetih yapmak ıcın gitmiş ve oraya bir kaç yüz asker birakmiş sebebi ise geldiklerinde kulede kımse yokmuş fatih sultan mehmet askerleri bıraktıktan sonra geri dönmüş ve oranın gerçek sahibi yakaladıgı askerleri kaziğin üstüne oturturmus bunu yaparkende elleri kan olmuş bu adamı gören vampir demiş bilirsinizki vampir kazıkla öldürür efsanede adamin lakabıda vampir olarak yani kan emen olarak bilinmiş budur.

Frankenstein Efsanesi

Cogu insan ve cocuklar Frankenstein canavar ve kafasında telli zombi gibi veya canavar olarak bilir.

Asil olayi şudur

https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/1753919/776dcf1d-15d0-4219-8bf6-aa18a73e4a26.jpg

Frankenstein doktor'muş ve okadar çok akrabasını ailesini kaybetmişki artık ölüleri toplayip canlandırmaya çalişmiş nakil yapmiş (Şuanki yüz nakli kol nakli gibi) ve hiçbir zaman gerçekleştirememiş.
    Okududugum kitaptaki efsaneye göre en sonunda bir insan yaratmiş ama canavar olarak tanıtılmış ve Frankenstein öldürmüş böyle bir efsane.

KurtAdam efsanesi

https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/1753919/23bb394f-dad5-4a97-a3c7-1726c5766ba6.jpg

Bununda olayi şudur

Biliyorsunuzki amerika birleşik devletlerinin japonlara attiği nükleer bomba ile mutasyonlar değişimler gerçekleşti benım bildiklerime göre kurt adam diye birşey yok ama o nükler bombadan sonra böyle vakalar gozukmuş. Şuan bile yapiliyormuş doktorların kurtdan alip gönüllü kobay (Deney faresi) olarak insanlar üstünde deney yapiliyormuş bilirsinizki spider-man the amazing'de kertenkeleden alınan dna örneğini insana nakletmişlerdi ve ordaki doktorun kolu cıkmışti bunun gibi birşey.

Benım okudugum kitaplar ve bilgilerim bukadar
    Emeğe saygi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HectorCupper -- 20 Mart 2014; 21:41:19 >

• Guzel.konu
    emege saygı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Guzel zaten Vlad'i biliyordun am konu guzel boyle eklemeler yapilsa guzel olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel konu.. Emeğine sağlık.
  • İlginç
  • kenan komutan ??
  • Bende çok fazla araştırma yaparım ama o vampir olayında okumayı bıraktım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Pek inanasım gelmedi doğrusu, biraz sallama gibi.
  • ilginc olanlar var :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.