Şimdi Ara

EFSANENET (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.024
Cevap
48
Favori
37.555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

yok bendeki 88 den sonrası farklı,

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ksk_mehmet K kullanıcısına yanıt

tt net saha ekibiyle görüşmek istediğini söyle ustam 7/24 çalışıyorlar.

• 8 saat arayıp e devlet onayımı aldılar. Sağolsunlar çok bekletmediler. Umarım bağlantımız da sorunsuz olur. Sesli onay alınmadı ama şimdi hemen paket mi almam gerekiyor?

Şimdi onayımı da aldılar. Bu kadar çabuk beklemiyordum. Sorun yaşayanları görünce.

İnternet de bağladı. Hiz güzel. Oyun oynamadığım için pinge bakmadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xweser -- 14 Aralık 2024; 23:5:24 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • İsmail bey sağolsun 4201 ile biten numaraya watsaptan bilgileri attım. E devlet onayini yaptık hızlıca, aynı gün Perşembe gecesi yine watsaptan mesaj attım arayıp sesli onayıda hallettik. 2 comnet aboneligimin birisini buraya, diğerini turknet'e taşıdım, fiyat fazla artmazsa 3 ay sonra diğer aboneligidw efsaneye taşırım.

• Arkadaşlar iyi geceler, bende perşembe günü sabah basvurdum cuma akşamı efsane net e geçtim, cuma akşamdan beri kullanıyorum, şu an film izliyorum bazen duraksıyor, öğlen oyunları açarken de biraz bekliyor yükleme süreleri comnete göre daha uzun, bazen YouTube a girince ana ekran videoların görseli geç geliyor, Comnet ten geçiş yapanlar farklı bir ayar falan yaptı mı siz de durumlar nasıl Comnet ile kıyaslarsanız

• sLvR_06 S kullanıcısına yanıt
    Ping ve jitter yüksek olabilir. Belki paket kaybı çoktur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de geçtim çok bariz yavaş , ping süresi çok fazla uzun malesef , bitiminde uzatmayı düşünmüyorum böyle giderse.

• Başvurum 3 gündür bekliyordu bu ciddiyetsizlerde. Deneme amaçlı başvuralım dedik, yüzüne bakmıyolar. İşim yok bi de telefonla peşinden koşacağım.

Daha önce bir aboneliğimi taşıdığım Gigaspeed'e başvuru yaptım, kimlik fotolarını yükledim, tam 58 dk sonra edevlet onayı için mesaj geldi. Onayladım, taşımayı bekliyorum.

modeme reset atttınızmı acaba , comnet de 65 kullanıyordum, ttnet kısıtlama yaparken hızımıda düşürmüş şuan efsanenet de 30 mbiti geçmiyor ama bir fark görmedim hız konusunda hatta tv mate ıptv uygulaması dahada canlandı YouTube aynı, hızımın 65 den 30 düşmesi ttnet ile alakalı efsanenet başvuru yapıp düzeltme yapılacağını söyledi, 3 gündür memnunum genel olarak .

• nihilist76 kullanıcısına yanıt
    Öğlen başvurdum. Akşam açıldı. Ben de peşinden koşmadım. Şansızlık olmuş sizin ki. Ya da en yoğun zamana denk gelmiş.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ICE_BLUEE I kullanıcısına yanıt
    EFSANENET

EFSANENET

Hocam çok anlamıyorum bu işlerden ama hız testinde çok farkları yok gibi ama konu gerçek kullanıma gelince ben farkı hissediyorum başka arkadaşlar da tecrübelerini paylaşırsa sorunu anlarız biz de mi efsanenet de mi

• giovannidrogo kullanıcısına yanıt

umarım İsmail bey bıkmaz kendisi birebir ilgili tavrı geçmemde benimde büyük etken oldu şahsen

• aliveli90 kullanıcısına yanıt

kesinlikle bu süreçte elbet bocamaları normal bir kaç personel illa ki yetiştireceklerdir bir 2 ay daha sorun yaşanabilir bu elemanlar yetişirken

dediğiniz gibi hız testinde değerler iyi ama gerçek kullanımda YouTubeda falan takılmalar oluyor

• ICE_BLUEE I kullanıcısına yanıt
    şansıma bugün az önce aramadan da olsa geldiler. bakalım efsanenet in sinyali aktif etmesini bekliyorum..

• bugün pazar diye çalışmıyorlar mı ne.? 42 00 ve 42 01 no lu telefonlar çalıyor açan yok, whatsapptan yazdım cevap yok.. kısmet olamadı bir türlü.

• Comnet hayatımdan çıktığında beri evimde Efsanenet kullanıyorum. D/L ve U/L Comnetten düşük. Fakat şu ana kadar youtube yada farklı bir platformda hiç takılmadan film/dizi izledim. Bu arada evde tek interneti ben kullanmıyorum. Aslında birazda kullandığınız donanım ve ağ topolojisine bakıyor. Ben tt verdiği modemi kullanmıyorum ve kendi dns çözücüm var. Ayrıca efsanetin peeri sadece TT. Comnet in onlarca peer noktası vardı. Bunlarıda göz önünde bulundurarak ISS seçimlerinizi yapınız. Ben şimdilik memnunum ( evimde TT altyapı FTTH mevcut - 100 mbit kullanıyorum)

• Tiésto kullanıcısına yanıt

Efsane netten memnun kaldım. Yavaşlığın sebebi modemin konumundan mış. Modemin yerini değiştirdim hızım 2 katına çıktı. ARada duvarlar vardı hızı engelliyormuş.

Hızı yavaş olan modeme uzaktır wifi çekmiyordur. Adres istanbul üsküdar

EFSANENET

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aliveli90 -- 15 Aralık 2024; 14:31:54 >
  • Comnet :

EFSANENET

Efsanenet :

EFSANENET

Görüldüğü gibi Efsanenet sadece TT üstünden çıkıyor... Comnet ise bir sürü çıkışı kullanıyor ve bant genişliği çok çok fazla...

• Tiésto kullanıcısına yanıt

fazlaydı...

• 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.