sen karışma gözünü seveyim malum burası çoğu comnetten geldi firma yetkilisi yoğunluk bitince gönderide daha aktif olacaktır eminim |
EFSANENET (39. sayfa)
-
-
hocam firmada neredeyse tek kişiyle dönüyor 45 bin kayıttaan bahsediyordru hepsiyle ilgilenince olan bu oluyor
-
:) sen de haklısın. Zam olmasın biraz geç olsun.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kesin net bilgisi olan varsa
Benim comnet de VDSL vardı ama şimdi taşıma yapmak istediğim de senin evde fiber var diyor ama ben fiber istemiyorum eğer fiber varsa oradan devam etmek zorunda miyiz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Onu diyen kim, bizim binada normal vdsl telefon kutusu da var, türk telekom fiber kutusu da var, istediğini kullanabilirsinin inanma o söze kişilere, vdsl hızın iyse devam et veya bütçene göre hareket et sen bilirsin, karşı komşum ttnet fibere geçti 100 mbit 650 tl, fiber kutusu aidatı hariç, ben efnanenetden 220 tl 65 mbit alıyorum miss😊
4.000 abonesi olan bir şirket için büyük sıçrama
Hesap No : 1000004948
Başvurumuzu yaptık. Aramanızı bekliyoruz bakalım.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
eldekinden olduk. ne güzel bağlayacaklardı bugün duymadık telefonu. ne yapacağım şimdi? yarın tekrar gelirler mi ki?
Başvuruyu yaptım daha dönüş olmadı yarım kaldı ne yapmam lazım bundan sonra bilen var mı?
Netspeed hariç hiç biri vdsl den devam ettiremedi benim hattı Oda ilk başta hayır direk Fiber e geçmeniz lazım dedi ama sonra telefonda bekletip birilerine sordu evet yapabiliriz dedi.
Binaya fiber geldiyse siz vdsl kullanıyorsanız hattınızı vdsl olarak taşımıyorlar. Netspeed e anlatın durumu derim.
Ben fiber e geçmek için bahane arıyordum bu vesile ile Türk Telekom fiber e geçtim.
Efsane net harbiden efsane Dün başvuru yaptım akşam 7 gibi saat 22.de.arayip actilar interneti geçiş çok hızlı oldu
Bundan önce komşu için başvuru yaptık aynı gün öğlen oda az önce arayıp hallettiler yoğun olduklarını söylediler 1 2 güne geçiş oluyor maşallah diyelim
Hesabına gir belgeler de ordan kimlik yukluceksin ve curn evragi (geçiş evragini) indir.doldur yükleyin
Daha sonra 0546 543 42 01 şu numarayı arayıp btk onay için görüşün edevlet üzerinden onay gerisini söyler size
ttneti arayın hafta sonu bağlantı yapıyorlar,
Telefonla aradınız mı hiç yoksa başvurunuzu yapıp beklediniz mi?
Başvuruyu yap internet üzerinden sana smsle ile kullanıcı adı geliyor daha sonra evrakları yükle daha sonra ARAYIN e-devlet onayı için ( edevlete banka uygulmasi üzerinden giriyorsunuz) onay için
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratoloji64 -- 14 Aralık 2024; 18:11:36 >
444 0 375 i mi arayayım? oradan hallolur mu?
Yaptım o işlemleri de telefonlar meşgul. Neyse çok acelesi yok benim için 1 gün geç erken mühim değil.
Ara ara yoklayin yoğun
Dediğiniz yerde bende görülen COMNETin XDSL numarasını girmişler sizde de aynı mıdır
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X