< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
EFSANENET (37. sayfa)
-
-
İsmail bey sağolsun sabah 6 da halletti işleri. Sorunsuz kullanmaya başladım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
merhaba pdf dosyasını indirdim google pdf dosya doldurma yazdım çıkan sitelerden birine yükledim boş yerleri yazarak doldurdum imza at seçeneği var onu tıkladım imza yerinede tıkladım parmağımla dokunmatik alana imzamı attım ekran görüntüsü aldım, watsap daki efsanenet operatörüne geri yolladım .
2 gun icinde odeme yapmak gerek 1.ay icin uygulamanin anasayfasinda cikiyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
iki gün deyil İnternet açıldığından itibaren 1 ay içinde,ödeme yapılabilir.bunu yetkiliye sordum onay aldım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ICE_BLUEE -- 13 Aralık 2024; 21:30:57 >
Sayin .... ... hattiniz Veresiye olarak acilmistir. internet süresi bitis zamani 2024-12-13 00:00:00 Hayirli Gunler Dileriz B021
Ve uygulamqda son odeme tarihi bugun gozukuyordu hocam o yuzden 2 gun dedim ben odedim gectim kapanjr vs acma kapama vs cikabilir diye belki mobil uygulama kaynakli hata olabilir. Anasayfada yaziyor kontrol etsin bence herkes
Sitesinde herhangi bir kurulum ücreti ya da aktivasyon ücreti bedelini belirtmemişler. Bu firmaya geçenler herhangi bir işlem ücreti ödedi mi? Ben yeni kullanıcı olacağım. Eğer aktivasyon ve kurulum ücreti yoksa geçmeyi düşünüyorum.
Kurulum ve aktivasyon ucreti yok hocam diger operatorden ornegin comnetten geciste ucretsiz. Sifirdan yeni kurulum da ucret var
Ben sıfırdan başvuracağım ücretler hakkında bilginiz var mı. Kendilerine ulaşamıyorum.
S23 Ultra ile kalemle yaptim
Telefonun en sevdigim ozelligi form doldurulacaksa inanilmaz ise yariyor
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba en fazla 100 mhps mi paketler var
Nakili biliyorum hocam sifir kurulumda aktivasyon vs ucretlerini bilmiyorum gece arayinca aciyorlar yilmayin deneyin konusun derim
Vdsl – Adsl altyapı üzerinden bağlantı yapacak abonelerimiz için 400 TL evde kurulum ücreti Alınacaktır.
-
Benim kurulum da tamam kullanmaya başladım. 2 gün sürdü ama sağlık olsun. Ödemeyi 1 aylık yaptım ama zamdan etkilenmemek için 3 aya çıkarayım diyorum ödeme seçeneği hala geliyor. Acaba 3 ay daha ödesem 1+3 ay mı olur?
Ulaşım saglayamıyorum başvuruda kimlik bilgileri hatası veriyor lutfen iletişime geçermisiniz 05322070445
-
kalemsiz doldurmakta mümkün bir şekilde halleliyor yani _) parmak usulü _)
Fiberde en fazla 100 mhps paketimi var ?
xdsl hat no öğrenmek için mobil uygulamada sağ en alt tıklayın, hesap bilgilerinde yazıyor arkadaşlar, bilginize
Hayır, 1+2 oluyor. Denendi :D Sistemleri en fazla 3 ay süre eklemeye izin veriyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _KAPLAN_ -- 14 Aralık 2024; 0:4:43 > -
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X