Şimdi Ara

EFSANENET (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: ysf19074734 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 3 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
1.107
Cevap
51
Favori
43.963
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dün başvurdum 24 saat sonra işlemlerim onayladı ve açıldı. İsmail bey yardımcı oldu.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • İsmail bey sağolsun sabah 6 da halletti işleri. Sorunsuz kullanmaya başladım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nihilist76 kullanıcısına yanıt

merhaba pdf dosyasını indirdim google pdf dosya doldurma yazdım çıkan sitelerden birine yükledim boş yerleri yazarak doldurdum imza at seçeneği var onu tıkladım imza yerinede tıkladım parmağımla dokunmatik alana imzamı attım ekran görüntüsü aldım, watsap daki efsanenet operatörüne geri yolladım .

• evil2302 E kullanıcısına yanıt
    2 gun icinde odeme yapmak gerek 1.ay icin uygulamanin anasayfasinda cikiyor

• akspace A kullanıcısına yanıt

iki gün deyil İnternet açıldığından itibaren 1 ay içinde,ödeme yapılabilir.bunu yetkiliye sordum onay aldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ICE_BLUEE -- 13 Aralık 2024; 21:30:57 >
  • ICE_BLUEE I kullanıcısına yanıt
    Sayin .... ... hattiniz Veresiye olarak acilmistir. internet süresi bitis zamani 2024-12-13 00:00:00 Hayirli Gunler Dileriz B021
    Ve uygulamqda son odeme tarihi bugun gozukuyordu hocam o yuzden 2 gun dedim ben odedim gectim kapanjr vs acma kapama vs cikabilir diye belki mobil uygulama kaynakli hata olabilir. Anasayfada yaziyor kontrol etsin bence herkes

• Sitesinde herhangi bir kurulum ücreti ya da aktivasyon ücreti bedelini belirtmemişler. Bu firmaya geçenler herhangi bir işlem ücreti ödedi mi? Ben yeni kullanıcı olacağım. Eğer aktivasyon ve kurulum ücreti yoksa geçmeyi düşünüyorum.

• İsmailfidancı İ kullanıcısına yanıt
    Kurulum ve aktivasyon ucreti yok hocam diger operatorden ornegin comnetten geciste ucretsiz. Sifirdan yeni kurulum da ucret var

• akspace A kullanıcısına yanıt

Ben sıfırdan başvuracağım ücretler hakkında bilginiz var mı. Kendilerine ulaşamıyorum.

• ICE_BLUEE I kullanıcısına yanıt
    S23 Ultra ile kalemle yaptim
    Telefonun en sevdigim ozelligi form doldurulacaksa inanilmaz ise yariyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba en fazla 100 mhps mi paketler var

• İsmailfidancı İ kullanıcısına yanıt
    Nakili biliyorum hocam sifir kurulumda aktivasyon vs ucretlerini bilmiyorum gece arayinca aciyorlar yilmayin deneyin konusun derim

• Vdsl – Adsl altyapı üzerinden bağlantı yapacak abonelerimiz için 400 TL evde kurulum ücreti Alınacaktır. 

• Benim kurulum da tamam kullanmaya başladım. 2 gün sürdü ama sağlık olsun. Ödemeyi 1 aylık yaptım ama zamdan etkilenmemek için 3 aya çıkarayım diyorum ödeme seçeneği hala geliyor. Acaba 3 ay daha ödesem 1+3 ay mı olur?

• Ulaşım saglayamıyorum başvuruda kimlik bilgileri hatası veriyor lutfen iletişime geçermisiniz 05322070445

• Marrusia kullanıcısına yanıt

kalemsiz doldurmakta mümkün bir şekilde halleliyor yani _) parmak usulü _)

• HesaplıBilgi kullanıcısına yanıt

Fiberde en fazla 100 mhps paketimi var ?

• xdsl hat no öğrenmek için mobil uygulamada sağ en alt tıklayın, hesap bilgilerinde yazıyor arkadaşlar, bilginize

• culudamar C kullanıcısına yanıt

Hayır, 1+2 oluyor. Denendi :D Sistemleri en fazla 3 ay süre eklemeye izin veriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _KAPLAN_ -- 14 Aralık 2024; 0:4:43 >
  • Anlık Efsanenet hız değerim. VDSL 100 mbit EFSANENET

• 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.