Şimdi Ara

EFSANENET (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: zzfertatzz Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 3 Misafir - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.031
Cevap
48
Favori
38.453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba, 100mb fiber paket aldım. 255 lira fatura ödedim. Bunun dışında modem için herhangi bir kira ücreti varmı? Birde bu fiyatlar ne zamana kadar geçerlidir?

• Cengizzr_87 C kullanıcısına yanıt
    Yok hocam. Modem içindeymiş.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • efsanenet E kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • efsanenet E kullanıcısına yanıt

Bende işlemler için bekliyorum evrakları yükledim sonraki süreç nasıl ilerliyor?

• Ike kullanıcısına yanıt

Edevlet onayı verdiniz mi?

• ICE_BLUEE I kullanıcısına yanıt

Sağol hocam cevap için.

Yani çıktı almadan pdf üzerinde mi doldurdunuz? Islak imza zorunluluğu yok mu ?

• nihilist76 kullanıcısına yanıt

Digital olarak da imzalanabilir demişlerdi ama ben çıktı alıp, imzalayıp foto çekip sisteme yükledim.

ıslak imza atmak zorundasınız. uygun operator peşinde koşan bizlerde digital imza ne arar hocam.

• Dün farklı bir abonelik için gigaspeed diye bir operatöre taşıdım hizmeti.

Hiç imza saçmalığına girmeden online başvuru formu ve edevlet onayı ile 3 saatte taşıdılar.

Benim anlamadığım, e-devlet onayı neye yarıyor?! Islak imzadan çok daha güvenli bir platformdan verilen onayın amacı ne o halde. Tutarsızlık var bu akışta

• Kıdemli Yarbay kullanıcısına yanıt

Evet verdim. Herhalde bu kargaşadan ötürü yoğunlar, bekliyoruz.

• Ike kullanıcısına yanıt

Eonaydan sonra hemen arıyorlar ama hizmet aldıkları 08508400304 netgsm e ait. (Onlar da bugün sorunlu. Nerden biliyorum net gsm in toplu sms sizmetini kullanıyoruz.Onda da sorun var. (ordan biliyorum)) O yüzden arama yapamıyorlarmış.

Ben de başka bir aboneliğim için arama yapmalarını bekliyorum.

E-devletten banka üzerinden giriş yaparak onay veriyorsunuz. Islak imzadan daha güvenli, çünkü taklit imkanı yok. Hem daha kolay

E-devlete şifre ile girişten onay veremezsiniz. Ya elektronik imza ya da bankacılık üzerinden bir seviye daha yüksek güvenlikle online yapılıyor.

• EFSANENET

benim sorunum düzeldi en son hali.altyyapımın alabileceği max değer bu zaten.

• Bdk onayından sonra hala aramadılar.

• Marrusia kullanıcısına yanıt

işten gelince aradım ismail beyi çözdüler hemen. sosyal medyada falan sıkıtı oluyordu, girmiyordu. şu an sıkıntı yok. Allah hayırlı işler versin, gerçekten bu yoğunluğa rağmen 7-8 dk uğraştı benimle telefonda ve sorunu çözdü.

• öğleden sonra 2 gibi geçmeye karar verip web sitesi üzerinden evrakları yükledim. Sonrasında ısrarla numaraları arayıp birisini denk getirdim. işlemler yapıldı. Az öncede telefona teyit için arandım ve henüz hiçbir ödeme yapmadan internetim açıldı.

• Merhaba,

Bu firmaya geçerken herhangi bir sorunda gerçekten müşteri hizmetleri konusunda yardım alabilecek misiniz iyi düşünün çünkü ben sadece bir soru sordum diye bana iptal seçeneğinden bahsedildi. Oysa ki araya hafta sonu giriyor diye net bir yanıt alabilmek adına sorduğum bir soruydu.En başta Cumartesi kurulum yapılıyor denirken, sonrasında aradığımda cumartesi çalışılmıyor dendi ve hiçbir şekilde kendilerine ulaşamadım. Sadece kayıt yapılırken her şekilde ulaşabiliyorsunuz üye kaydını aldıktan sonraki süreçte ise çok zor ulaşabiliyorsunuz çünki 5 saat sonra kendi imkanlarımla ulaştım. Ben net cevap alamadığım ve dürüst olunmamasından ötürü çok sinirlendim vede bana iptal için sundukları SÖZDE çözüm seçeneklerine ''peki'' diyerek cevap verdim. Fakat şöyle bir sorun var ki comnet mağduru olarak bana önce üyeliğimi iptal ettirdiler bana. Şuan portsuz bir şekilde kaldığım için yeniden kurulum üzerinden işlem yapılacak ve ekstra ücret ödeyeceğim. Bu da EFSANE NET 'in işe profosyonel yaklaşmayıp tripkar bir tavrı olduğunu görebilirsiniz. Amaçları yardımcı olmak olmuş olsaydı taleplerime bu şekilde karşılıklar almazdım, dürüst olurlardı.

Yeni üyelik düşünenler için bilgi olsun diye yazıyorum.

• kolpakolpa K kullanıcısına yanıt

Ben de oldum ama Ödeme tarihinin ne zaman olduğunu sormayı unuttum.

• 100 mbps fiber kullanıyorum:
    Ölçüm sonuçlarında, download 96 Mbps, upload 18mbps ve Ping 18 ms çıktı.

• 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.