Şimdi Ara

EFSANENET (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.036
Cevap
49
Favori
38.741
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    O zaman net gelmez daha. Modeme bilgileri girsen bile modem internet var gibi gösterir. Onlar onay vermeden internet gelmez.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • mattmurdoock M kullanıcısına yanıt

geçiş yapsaydinzi keske. sanirim port görünür olana dek hizmet hic bir yerden alamazsiniz.

• Büyük C B kullanıcısına yanıt

en son 0850 den arayip onay aldiktan sonra internet aciliyor. 0850 den aradiktan sonra sistemde fatura oluşuyor.

bende iptal ettim, sonra hizmet numaranız görünür gene, daha önce hizmet numaranızı bi kenara yazmadınızmı, port boş görünmüyor çünki sizin portunuzda hala siz varsınız, yani hizmet numaranız kapanmadı , comnet ile telefonda görüşün isteyin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • xweser X kullanıcısına yanıt
    Efsanenet sitesine gir hocam taşıma yapmak istiyorum de comnet'teki xdsl numarası yaz başvurde sonrasında telefonuna sms geliyor online merkeze giriş için online işlemlere giriş yaptıktan sonra bu konu üzerinde churn evrağı ve kimlik fotokopini belge ekle kısmından ekle sonra bu sayfada yer alan numaralar whatsapp tan mesaj at yada ara onlar seni btk onayına yönlendiriyor yaptıktan sonra sesli onay için seni arıyorlar işlem bitiyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    neden iptal ettin hocam geçiş yapsaydın ya bende altyapı kontrol ettim baktım port yok diyor hemen geçiş sağladım :(
    ara ara bakman lazım port açılması gerekicek

• Marrusia kullanıcısına yanıt
    Bilemedim ya bu konulara hakim değil. İnternet babamın ustuneydi kendim üstüme yapayim diye iptal ettim onu şimdide port yok diyor. Eski hizmet numarasıyla abone olabilir miyim acaba?

• Telefonlara ve whatsup mesajlarına bile bakmıyorlar. Sanki yeni bir Comnet yükleniyor

• Efsanet şirketini şimdi aradım dönüş yaptılar altyapı sorguladılar ben önceki türk telekom destekli comnetden fiber modem kullanıyorum şu anda elimde Efsanenet yetkilşisi bu modem desteklemiyr size 2600 TL ye yeni modem göndereceğiz dediler tamam da fiyatlar uygun ama bu modem işi nereden çıktı e kirayalım dedik aylık 600 tl dediler bu nası iştir anlamadım doğrusu

olursunuz hizmet numaranız iptal olsa port boş olması gerekir, comnet ile görüşün hizmet no isteyin. aynısı başıma geldi, comnet uygulamadan hizmeti iptal ettim, 1,2 saat sonra baktım hala hizmet no yazıyordu,

• ICE_BLUEE I kullanıcısına yanıt
    Olmuyor malesef hizmet no ve portum gitmiş. TT yüksek fiyatlarına mecbur katlanacagiz TT geçersem port işini hemen hallediyorlar

• Dün sabah abonelik başvurusu yapıp işletmeci değişiklik evrağını ve kimlik fotokopisini sisteme yüklemiştim. Sabah erken saatlerde (yoğunluk başlamadan) aradım sağolsun İsmail bey işlemlerimi tamamladı. E devlet onayını görüşme esnasında verdim. Sonrasında sesli onay için 0850… hattan arayacağını belirtti. Telefonu kapatır kapatmaz dediği gibi aradı. Sesli onayı da verdim. Sonrasında online işlem merkezinden ödemeyi yapınca iş sadece modem arayüzüne girip şifreleri girmeye kaldı. Sorun yaşamadan internet bağlantısı kuruldu.

• Marrusia kullanıcısına yanıt
    Başvırduktan sonra kendim onlar aramadan btk onayı yapmayayım mı? Onlar mı düşürüyor btk onayına? Başvurduğum gibi düşmüyor mu?

• mehmet Göz M kullanıcısına yanıt
    Markası nedir hocam sizin modemin?

• ozdemirs8 O kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler.

• ICE_BLUEE I kullanıcısına yanıt

Teşekkürler hocam

portunuz gitmedi anlamıyorsunuz gitse boş port olur adresinizde siz sadece hizmet numaranızı bilmiyorsunuz, comnet den öğrenin İnternetiniz daha hızlı bağlanır , yinede siz bilirsiniz ,

• mehmet Göz M kullanıcısına yanıt

Bu modem ücreti nereden çıktı ya?

Hani modem ücreti yoktu.

• xweser X kullanıcısına yanıt
    onlar atıyor hocam btk onaya

• Bu crunch belgesi mi ne ise, nedir o arkadaşlar?

online başvuru formunu doldurduk.
    Gelen kullanıcı kodu-şifre ile siteye girip kimlik ön arka fotosu yükledik.
    Böyle değil mi akış?

• 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.