Şimdi Ara

EFSANENET (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.040
Cevap
49
Favori
38.965
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadas gecenin 2 sinde yazmislar. Herkesin mevzusu tamam, bende tik yok halen. Su surecte en erkem basvuranlardan biriyim ama nasil oluyorsa bana ve diger 2 basvurumda ses yok boyle birsey olamaz ya.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de comnet'den Efsanenet'e fiber 100 mbps olarak geçmiş oldum. Bizzat ilgileniyorlar, yukarıda da mesaj atmış belirttiği daha az yoğun saatlerde ararsanız çok kısa sürede halledebiliyor kendisi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zoneaux -- 13 Aralık 2024; 9:27:17 >
  • ICE_BLUEE I kullanıcısına yanıt

Diger iptvlerde sorun varmi ki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sLvR_06 S kullanıcısına yanıt
    Yazdigim uzere gece 2 de mesaj atmislar, ama insaniz uyuyordum. Simdi de yine ulasilamaz haledeler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ksk_mehmet -- 13 Aralık 2024; 9:26:40 >
  • dün akşam geçiş sağlandı, kullanıcı adı ve şifre girdim. internete giriyor ama bi gariplik var. internet yok gibi, ekstra bir ayar vs yapmak gerekiyor mu?

• 255 tl ye modem kullanım ücreti dahilmi yoksa ekstra modem kullanım ücreti varmı . Varsa ne kadar sitede bilgi yok

• Fiber 50 mbps için 235 TL nin için de değil mi modem kirası? Kesin çıkmayacak.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • deppechemode45 D kullanıcısına yanıt
    Aynısına takıldım ben de. Aynı anda yazmışız. :)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ksk_mehmet K kullanıcısına yanıt

Sürekli ara kardeşim, yoğunlaşmadan açarlar hemen

• dün akşam 9 dan sonra aradılar internet açıldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi önemsizbiridir -- 13 Aralık 2024; 10:6:50 >
  • Ödeme ekranında bir aylık fatura görünüyor. 3 ay uzatma işini nasıl yapıyoruz?

Ya da uzatmayıp bir ay kullanıp ocakta gelecek olan zamma tamam demek mi?

Sizçe hangi seçenek?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bomax01 -- 13 Aralık 2024; 9:51:37 >
  • sLvR_06 S kullanıcısına yanıt
    En sonunda ulasabildim, ama bir garip durum da yeni basvuru oldugundan altyapim olmasina ragmen tekrar telekom uzerinden ev kurulumu olacakmis. Bir de bugune randevu olmadigi icin 400tl olan kurulum hafta sonu olacagindan 550tl olarak yansitilacak. Anne ve babamin da onaylarini halledip sureci gorecegim.

• EFSANENET
  • ilk faturayı ödedikten sonra paket alma aktifleşiyor orada da 12 aya kadar alınabiliyor. comnet gibi olur diye şuan bu uzatma işine mesafeliyim

@efsanenet 12 ay uzatılırsa zam gelse de yansıtılmayacak doğru mudur?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi önemsizbiridir -- 13 Aralık 2024; 10:7:54 >
  • Bağlandıktan sonra fatura geldi. 255 olarak ve bu şekilde ödemesini yaptım. Sanırım extra birşey yok.

• hocam evraklarını yüklediysen ara süreç daha hızlı gider. Ben dün kimlik ve churn evrağını yüklemiştim. Sabah aradım meşguldü. İsmail bey dönüş yaptı evrak kontrolünden sonra e devlet onayını gönderdi onayladım sonra sesli mesaja geçtik 3-4 dakikada işlem bitti.

• md3likan M kullanıcısına yanıt
    Sorun ne ? Internet yok mu yoksa yavas mi anlamadim
    Sesli onay vs yaptiniz mi yoksa acilmiyor

• bu arada bana ödeme çıkmış kurulum ücreti, bunu internete bağlandıktan sonra ödeyeceğim değil mi? kurulum yapılmadan veya başlamadan ödemek tercihim değil çünkü..

• Ceyhan988 kullanıcısına yanıt

comnet de sorun yaşıyordum, 65 mbitde bile, burda hızım şimdilik 35 mbit ama bu ttnet kaynaklı, şu yoğunluk geçsin ttnetle görüşülüp max hız için başvurulucak denildi.

• E-devlette Btk onayında sorun yaşayan varmı? Sürekli sunucu hatası alıyorum işlemlerimi yapamıyorum bu sebepten dolayı.

• 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.