Bildirim
EFSANENET (30. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
-
ben cloudflare dns'i çaktım adguard daha mı iyi ?
Bende sevdim ilk izlenim olumlu comnet'teki gibi TOD TV açılmama sorunuda yok adam gibi bein izleniyor.Şu comnet'ten birde para iadelerini alsak maceramız biticek
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar, bu COMNET iadeleri taşıma işlemimiz bitince kullandigimiz gun kadarini dusup otomatik olarak yapilacak mi, biz sitelerine girip IPTAL etmeli miyiz, veya bir sey yapmamiz gerekecek mi? Bilgisi olan ya da bilgi alabilen var mi?
Bir de Gigaspeed diye bir ISS var, kullanan var mı, nasıldır ki?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
3 yıldır comnette olunca dns lerden uzaktayım biraz, turknet zamanında hep adguard kullanıyordum birde cloudflare deneyim.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
zayıfff
-
e devlete onay düşüyor , İnternet bankacılığına google dan girdinizmi , normal e devletten görünmüyor aramada
Mobil uygulamadan 12 ay süre uzatılabiliyor yapan oldu mu ? Yoksa o topa kimse girmedi mi
comnetten dilimiz yandı. artık o toplara girmem.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
fiyat avantajı yok ama zamdan önce firmadan bilgilendirme yaplırsa 3 veya 6 ay denenebilir. bence
Max kaç gün alınabiliyor. Comnet te 450 idi galiba
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
TOD TV/Air TV net daha iyi inanin comnette Air Tv de bir kanal gecmek icin 10 sn beklerdik.Efsane nette boyle sorun yok sanki uydu varmis gibi kanallar cat cat degisiyor ve modem 2.4 ghz destekli sadece modem DLINK DSL224 denen dandik ama sorun cikarmayan bir modem
Comnetle Tod Tv kullanan varsa ne dedigimi anlar IPlerinin zaten cogu bannliydi bein izleyemiyorduk
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marrusia -- 12 Aralık 2024; 23:54:3 >
Merhabalar 11.12.24 tarihinde saat 20 gibi web sitesinde başvuru yaptım.
Numaralardan ulaşamadım.
Sabah 12.12.24 tarihinde numaralardan birini aradım sağolsun yardımcı oldu personel.
Kimlik fotokopisi ve işletme değişiklik evrağını sisteme yükledim.
Akşam 19-20 saatlerinde tekrar aradım şansa bağlandım e devlet onayı için işlemleri yaptılar sesli onay için dönüş yapacaklarını söylediler 23:40 gibi WhatsApptan yazdım arayacaklarını söylediler ve aradılar.
Sözlü onay verdim.
Ve internetim aktif oldu.
Şuan kullanıyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Trackdokuz -- 13 Aralık 2024; 0:4:30 >
aynen ıptv daha hızlı çalışıyor fark belli oluyor 👍😊
yahu bir tek ben miyim şanssız olan anlamıyorum.. çıldıracağım
Bende ulaşamadım baya uğraştım ulaştıkça kademe kademe ilerledik.arkadaşımda aynı şekilde geçişini sağladı
İnşallah tez zamanda sizde geçiş sağlarsınız.
Asıl mesele bundan sonra inşallah sorun sıkıntı olmaz
en az 25 kere aradım ya meşgul veya bir kaç kere çalmasına rağmen meşgule attılar.. whatsapp yazdım cevap yok..
Arkadaşlar bende 23:00 gibi aradım tekrardan açabildiler sonunda ama çok yorgun konuşuyorlardı, e devletten onay işlemlerini tamamladık, ne kadar kişi geçti diye sordum 200-300 civarı dedi, bir o kadar daha varmış haberiniz olsun, bu gece uyumadan çalışacağız dedi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X