Numaraları tek tek arayın hocam. Eksik bir durum yoksa yukarda yazdığım gibi 5 dakikada hallediyorlar. Ben çok şaşırdım hızlarına. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Numaraları tek tek arayın hocam. Eksik bir durum yoksa yukarda yazdığım gibi 5 dakikada hallediyorlar. Ben çok şaşırdım hızlarına. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MALİ MÜŞAVİR -- 12 Aralık 2024; 21:6:41 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Kardes burayla ilgilenmesin de hat geldi arasin diye elli yerden ulasmaya calisiyoruz yok < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
anladım hocam ancak bir geri dönüş yapılması lazım eğer upload 7 mg bit te kalacaksa ben bir dk bile durmam. ha 2-3 gün bekleyip normale dönecekse bekleyelim. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bomax01 -- 12 Aralık 2024; 21:11:10 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Fibermi vdslmi fiber ise waweform da test yaparmisiniz < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marrusia -- 12 Aralık 2024; 21:48:2 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
benimde 455 gün birde işyerinde 230 gün vardı bakalım thh den başvuru yapmıştım 2 gün önce, o aradada konuya bakarken gece sansa ismail beyde foruma bakıyormuş denk geldi. gecenin 1 i konuştuk üyelikleri taşıdık sabahına telekom aktarımları yapıldı , dün bugunde aktivasyonlar sağlanıyor |
harcama itirazını bankayamı thh üstündemi yaptınız. |
modem üstünde cloudflare dns girili vdsl ile belki işinizi görür diye ekledim yinede. |