netgsm övmüyorum zaten insanlara illa netgsm geçinde demiyorum. referans koduda paylaşmıyorum. Kurumsal yada en azından müşteri ilişkileri konusunda kendini ispatlamış kurumsal bir firma seçin ilerde mağdur olmayın diyorum. nedenide basit bunu ilerde göreceksiniz. Hiç bir firma babamın firması değil ama en azından müşterilerine daha başından bu şekilde davranması hiç hoş olmadı. |
EFSANENET (26. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Marrusia
Efsanenete basvuru varken netgsm e gecebiliyor muyuz ki ?Sözleşmeyi edevlet kısmında onaylamadıkça istediğiniz firmaya geçebilirsiniz.
-
Inanın beklemek çok can sıkıcı farkındayım. Bende sürekli aradım +90 (546) 543 42 01 bu numarayı. Sağ olsunlar yardımcı oldular. Bugün bu numaradan +90 (850) 840 03 04 arandım ve onayım ile işlemler bitti şu an İnternet iyi.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
Dün basvurdum bugün arayan olmadı beş altı kez aradım tel çaldı ama açan olmadı yarın öğlene kadar son kez beklerim o kadar öğleden sonra başka firmaya geçiş yaparım o saatten sonra kalır
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam ben gun icerisinse 2 telden toplamda 200 kez aramjsjzdir sonunda actilar sesli onay asamasindakilere geceys kadar mutlaka donus yapacagiz dediler yogunluktan boyle olmus sabredin ararlar.ben de aranmayi bekliyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bende simdi gorustum sesli onayi bekliyorum
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam yanlis anlamada Netgsm cokta kurumsal degil Turkcell rezaletinden sonra.
Sim kart ucretini bile iade etmediler
yine meşgule attı. lanet olsun..
referans kodu olan varsa alabilirim
-
comnetten geçtim. fiber modem aynı şekilde devam. sadece kullanıcı şifre değiştirdim. ekstra bir değişiklik yok
aboneliğiniz varsa referans kodu alabilir miyim
-
Dün ilk başvuranlardanım arayan soran yok yarında olmassa iptal edip başka şirkete geçeceğim.
hizmet no olarak yok, tesis adresi ve hesap no olarak 10 haneli aynı sayı var,
quote:
Orijinalden alıntı: ICE_BLUEEeğe senin öve öve bitiremediğin netgsm mobil de insanlara naptıkları ortada, ikiside aynı nın laciverti.
netgsm kurumsalmı peki? mobilde baya kişinin ahını aldılar, bu firma efsanenet müşteri ilişkileri çok iyi bence, size ters gelmiş olabilir ama yukarda yazdıklarınız hoş deyil, insanlar emek veriyor çalışıyor, İnternet 3 saat geç olsun güç olmasın, şu yaptığınız hiç etik deyil, bir firmanın konu sayfasında başka firmadan bahsermek, size netgsm ile başarılar ,selametle
Bugün İsmail beyle 15 dakika kadar görüşme şansım oldu , yoğunluğa yetişmeye çalışıyor çalışan arkadaşlar ile dünde gece 02:45 de WhatsApp dönüşü sağlamıştı tabi sabah gördüm .
Kulağımı forumdan çok çınlatmışlardır ama yetişmeye çalışıyorum dedi .
Onay için tt den seken evraklar , bir ayını dolduramadan geçiş yapmak isteyenlerin vs işlemler sarkmış anladigim kadari ile , bugün ev internetide aktif edildi diğer arkadaşlarımın yarısı aranmak için bekliyor. .
İnternet hakkında 100 mbit abonelikte 35 mbit e takılı kalıyor gibi ara ara onu farkettim onuda arada ilettim onu halledecegini söyledi
Sabırla bekleyen arkadaşlara hayırlı olsun tekrar
Dun gece 1 de yaptigim basvuru sonunda ismail bey bugun aradi
Onaylandi hic bir sey yapmadan net geldi darisi basiniza gece 12 ye kadar herkes aranacak sabirli olun
Merhaba referans kodu verir misiniz,başvuru yapacağım
Efsane nette ref kodu yok hocam fiyst sabit
Onunla başka bir İSS ye geçilebilir mi peki
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X